откакто са дошли Тим изобщо не може да става въпрос за някакви уговорки при нас.... както тото уговорки, така и съдийски и всякакви.... това могат да го твърдят само хора с болни мозъци, които не гледат обективно или следят Черно море по-отдалеч.... първо, ако ни подпираха съдиите - аз щях да съм най-ядосан от цялата работа, щото имам уникално дразнещ дори и самия мен характер, че всяка несправедливост ме дразни ужасно много

предпочитам да падаме 2:0 от беласица... или да правим 0:0 с монтана и с академик... ама да го правим без аванти

точно затова много се кефя на отбора в момента и ме прави щастлив, че си вървим напред въпреки всичко

и някой да вземе да ми твърди, че подпирали Черно море..... съгласен съм всъщност, но само донякъде :

съдиите подпират черно море, когато сбъркат неумишлено... това е първия вариант... и втория е - съдиите подпират черно море, когато черно море играе срещу по-слаб отбор в домакинските мачове.... обаче тук това се дължи на некадърността на реферите, които се влияят от Името.... и между другото се случва рядко... последното дето се сещам е срещу Ботев Плд като спестиха червен картон на вратаря ни и това естествено ме подразни, щото си беше чист червен картон

това са двата варианта даден съдия да подкрепи Черно море - ама беше изключително смешно и жалко, когато отвсякъде се изписаха някакви приказки след мача ни с левски как си купуваме мачовете, съдийската комисия била наша и какви ли не простотии.... и всичкото това заради малоумната грешка на съдията дето не призна редовния гол на левски

че и цяла съдийска комисия смениха, евала за което.... и сега видиш ли, щото вече нямаме съдийско лоби и ни режат
да, ама не..... някои грешки са умишлени, други не са.... лошото е, когато грешките не са както днеска