Гигс: Пълни боклуци сме, нали?
500 млн за ФА Къп и 4то място.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: 500 млн за ФА Къп и 4то място.
ManUtdMadFan написа:Не мога да разбера защо слагате всички фенове на юнайтед под един знаменател ... По темата са писали двама фена и веднага всички са ненормални ааааайде комплексите някъде другаде моля .... Честита титла на Сити казано честно преди ми бяха много симпатичен отбор (защото не сам фен на глупостите с този отбор сме "врагове" трябва да ги мразя ... По същия начин харесвам и Ливерпоол) , но откакто ги купиха тия с петрола са ми супер антипатични ... Някак си грозно е да даваш по 500 милиона за трансфери за една година , убива се семантиката в играта ...
Слагаме всички привърженици понеже виждаме какво е '' вашето общество'' .
Или сте тип ''дардевил'' , или броячи на трофей, финали , купи . Омаловажавате успехите на останалите като ги обиждате ,че били изкуствени и т.н .
До сега не съм чул , поне от този форум привърженик на Юнайтед да поздрави другият отбор . Има само едни такива компексни неща дето са супер смешни . Незнам на какво се дължи , може би сте прекалено дребнави души ....
А няма спор ,че сте ''броячи на трофей'' както се изрази колегата по-горе . Вие една година останахте без трофей сезон 2009-10 и уревахте целият свят за корупция и теб подобни глупости .
*
Относно ''семантиката'' - наука изучаваща значението на думите, фразите и други лингвистични обекти.

Незнам какво общо има тази дума с това което ти каза .

Предполгам искал си да кажеш ''романтика'' ,а не ''семантика'' което пак няма логика понеже е трудно да ги объркаш двете думи
Честита купа на феновете на Сити ,напълно заслужена ! Това Стоук не е отбор просто, няма толкова грозен футбол като техния. И поне архитекта на тази им игра Т.Пулис да беше сложил една ризка все пак е финал !!!
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Обвинявате другите ама май не си гледате собствената паница ... Естествено че няма да ми е симпатичен отбор дето харчи по 500 милиона за 1 година. Заради такива отбори сега се плащат ненормални суми за даден играч и неразумни заплати само да останат .... това убива футбола ! И благодарение на такива изпълнения футбола се превърна в бизнес , повече отколкото игра която да радва народа ...
България
Само дето не разбирам къде ги видяхте тези 500 милиона за 1 година 

VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
- Frankie Lampard
- Контакти:
Ама като дадохте 50 милиона за Фърдинанд и 40 милиона за Рууни ви беше кеф, нали ? Тогава ги нямаше Абрамович и Шейховете. Смешни сте ... Точно Юнайтед беше един от първите отбори, които хвърляха луди пари за трансфери.
Последна промяна от Frankie Lampard на 14 май 2011 21:54, променено общо 1 път.
Да добавим че Ман. взеха и 85 млн. за Роналдо от Реал и им хареса това !!!
ManUtdMadFan написа:Обвинявате другите ама май не си гледате собствената паница ... Естествено че няма да ми е симпатичен отбор дето харчи по 500 милиона за 1 година. Заради такива отбори сега се плащат ненормални суми за даден играч и неразумни заплати само да останат .... това убива футбола ! И благодарение на такива изпълнения футбола се превърна в бизнес , повече отколкото игра която да радва народа ...
Големите заплати на футболистите далеч не са започнали с Ман Сити, а около 2001-2002 година. И аз не мисля, че купуването на толкова много футболисти за толкова кратко време е най-здравословното нещо за един отбор, но просто няма друг начин "гражданите" да са конкурентни на топ тимовете в Англия. Не смятам, че влагането на сериозни средства в един отбор убива футбола по някакъв начин.
Темата е малоумна, факт.Но има и някои доста култови изказвания.
Примерно пича с аватара на Астън Вила ми затвърди мнението...трагично.Манчестър Юнайтед са първият отбор от Англия, печелил КЕШ, в далечната 1968.A по това време имат и 7 титли на Англия.Ливърпул имат също толкова,a Вила - 6.
Е кажи, по кое точно време, тоя отбор, който допреди една година практикуваше най-грозния футбол на света са били по-голям от ония от Манчестър, които преди САФ били никои...

Примерно пича с аватара на Астън Вила ми затвърди мнението...трагично.Манчестър Юнайтед са първият отбор от Англия, печелил КЕШ, в далечната 1968.A по това време имат и 7 титли на Англия.Ливърпул имат също толкова,a Вила - 6.
Е кажи, по кое точно време, тоя отбор, който допреди една година практикуваше най-грозния футбол на света са били по-голям от ония от Манчестър, които преди САФ били никои...

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Ало , айде по леко със обобщенията . Това , че девила е идиот , незначи че всички фенове сме на неговото ниво . Това , че норманите фенове на Манчестър Юнайтед - КАТО ВИЖДАМЕ такива глупави теми , не си правим труда да влизаме във тъпи спорове , незначи че сме на мнението на ИДИОТА !
Все едно да кажа , че всички фенове на Челси , казват че отбора им заслужава 7мо място и отпадане на осминфинал.
Или че всички фенове на Астън Вила - МРАЗЯТ Манчестър повече от колкото си обичат отбора . Все още от този фен , не съм прочел нещо за своя отбор , но е първи когато стане дума за ЮНАЙТЕД !
Акъл няма да ви наливам , НО ПОНЕ СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРИТЕ !
Все едно да кажа , че всички фенове на Челси , казват че отбора им заслужава 7мо място и отпадане на осминфинал.
Или че всички фенове на Астън Вила - МРАЗЯТ Манчестър повече от колкото си обичат отбора . Все още от този фен , не съм прочел нещо за своя отбор , но е първи когато стане дума за ЮНАЙТЕД !
Акъл няма да ви наливам , НО ПОНЕ СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРИТЕ !