Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Син фен дари 30 000 лв.

Мнениеот Masaba » 11 май 2009 13:31

slavia_forever написа:
Masaba написа:До кога ще се карате за глупости?

Докато ме обиждат, без да съм им направил нищо (или докато не докажат, обидните си твърдения).

Остави ги,всеки се прави на велик пред монитора.Не са те хората,които могат да дават оценка за теб.

dakota
Контакти:

ИГРАЧИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ.

Мнениеот dakota » 11 май 2009 13:34

ЩЕ се опитам да разгадая нещо моля и за вашето такова,но ако наистина са сериозни.ПЕТКОВ-не игра в дербито,но доведен от сираков,МИЛАНОВ-СИРАКОВ,МИНЕВ-СИРАКОВ,РАБЕХ-СИРАКОВ,БИСТРОН-вуцов,гаджев-вуцов,СЪРМОВ-СИРАКОВ,ЖО-СИРАКОВ,ЗЕ-СИРАКОВ,ТАСЕВСКИ-СИРАКОВ,Г.ХРИСТОВ-СИРАКОВ СЪЩО ГО желаеше но дойде по късно с голям скандал.ТА идеята ми е дали наистина НАСКО може да влияе на тези футболисти и дали наистина батков е разбрал това нещо.ВСЕ пак сме в бг и тук всичко е възможно.бих изслушал вашите коментари.

levski_1914
Контакти:

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот levski_1914 » 11 май 2009 13:46

както и след мача с локо софия сега повтарям Левски ЩЕ Е ШАМПИОН ТАЗИ ГОДИНА ЗАРАДИ СПРАВЕДЛИВОСТА И ОНАЗИ ТИТЛА ПРЕЗ 2005 година която трябваше да е синя .Гонзо е легенда и ще играе още.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ.

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 11 май 2009 13:56

dakota написа:ЩЕ се опитам да разгадая нещо моля и за вашето такова,но ако наистина са сериозни.ПЕТКОВ-не игра в дербито,но доведен от сираков,МИЛАНОВ-СИРАКОВ,МИНЕВ-СИРАКОВ,РАБЕХ-СИРАКОВ,БИСТРОН-вуцов,гаджев-вуцов,СЪРМОВ-СИРАКОВ,ЖО-СИРАКОВ,ЗЕ-СИРАКОВ,ТАСЕВСКИ-СИРАКОВ,Г.ХРИСТОВ-СИРАКОВ СЪЩО ГО желаеше но дойде по късно с голям скандал.ТА идеята ми е дали наистина НАСКО може да влияе на тези футболисти и дали наистина батков е разбрал това нещо.ВСЕ пак сме в бг и тук всичко е възможно.бих изслушал вашите коментари.

Коментара е ясен-Наско разбира от футбол!Гаджев обаче е добър,независимо,че Вуцов го е взел!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот Old_death » 11 май 2009 13:56

Ама какви въпроси ме питаш, неща които не зависят от феновете... Аз как мога да знам дали футболистите от Левски са се отказали от чиновете си в МВР и т.н Как мога аз да се откажа от тилите заедно с отбора на Спартак СФ и не е вярно, че е имало 7 титуляри, а са били 3 и как благодарение на тях Левски става шампион, след като месеци преди обединението ви побеждаваме със 7:2, което доказва, че Левски е най-добрия отбор през тези години... Аз питах конкретно фенски въпроси, като този, на който може да ми дадеш отговор конкретно ти или друг червен фен:

Защо преди 1990 година, когато мачовете бяха на "Васил Левски" от 50000-60000 на мача след края му при победа на Левски си тръгваха 10000 ?

Другите ми въпроси са също, на които могат да отговорят феновете, ама както и да е. Щом на въпросите ми отговаряш с въпроси, като по този начин не даваш конкретен отговор си е твой проблем... :D

ПП И стадиона на мача с Литекс 1998 година още не беше готов, само сектор А беше ремонтиран, но както и да е и шампион стана Литекс тази година, след като направи 0:0 в този мач... Герена е направен през 1963 година от феновете на Левски, а дядо ми е помагал тогава, други са дарявали и средства, така че мисля, че имаме пълно право да е само наш стадиона, а не на държавата...

Пак не получих никакви отговори,а само шикалкавения от рода,че феновете ще отговорят и нямат никаква вина!Че аз като фен каква вина имам,че отборът ми е създаден през 1948 година и трябва да търпя глупави приказки за някакво "комунистическо минало"!Недей избягва въпросът за държавната подкрепа в по новата история!Никой не говореше за стоежа на стадиона ви,а за основния ремонт през 90-те години,с който много се гордеете!Ето ти още фактология за обединението ви с милиционерския отбор,"изнасилване" срещу което толкова се възмущавате,та чак тичахте срещу "насилниците" ви за да не ви пропуснат :lol:

ЛЕВСКИ Е ЕДИНСТ¬ВЕНИЯТ ОТБОР, КОЙТО ПЕЧЕЛИ ОТ НАЛОЖЕНИТЕ ОБЕДИНЕНИЯ ПРЕЗ ЯНУАРИ 1969 Г. Всъщност те стават факт единствено и само заради "сините". Почти всички останали дружества в България безпомощно агонизират и по-късно логично следват "разводите" от насилствените обединения, отчетени като "грешка". Но какъв бе основният мотив за сливането на Левски със Спартак (отбора на комунистическата Държавна сигурност)? Левски става шампион на България през 1965-а след 12-годишно прекъсване и за първи път участва в КЕШ, където в интерес на истината играе прилично срещу Бенфика (2:2, 2:3). "Сините" отново са шампиони през 1968-а, но успехите на ЦСКА на европейската сцена не могат да бъдат достигнати по никакъв начин. "Синята” клика обаче иска това да стане, каквото и да й коства. С решителната намеса и подкрепа на Борис Велчев (член на ЦК на БКП), Ангел Солаков (министър на вътрешните работи] и др. се прави радикално пренареждане на футболния пасианс в България. Подуянският отбор има на своя страна БФФ, почти 100-процентово пролевскарска журналистическа гилдия, на хоризонта изгрява "звездата" на Иван Славков, зет на Тодор Живков, От другата страна е отрочето на комунистическата власт Спартак, храненик на МВР и ДС, притежаващ солидна материална база, силен футболен тим с известни и перспективни футболисти.
През 1969-а в отсъствието на Живков (на посещение в Индия) обединението между Левски и Спартак става факт. Не закъсняват и "наградите" за "сините" - офицерски звания, най-високите заплати в България, по един, два и три апартамента, пенсиониране в най-ранна възраст, престижни длъжности в МВР, ДС, Митницата и т.н. Изливат се колосални средства за изграждането на модерна за времето си материална база за Левски-Спартак, привличат се възможно най-добрите спортисти с надеждата това да стане клуб №1 на Бъл¬гария
През 1970 г. Левски-Спартак прави дубъл със 7 титуляри от Спартак (Сф). през 1974-а отново дубъл с 5 футболисти на "анексирания" отбор, през 1976-а печели драматично купата срещу ЦСКА с 4:3 с четирима спартаклии плюс Иван Тишански (юноша на ЦСКА) и стигаме до дубъла през 1977-а, когато 8 години след обединението все още играят трима от Спартак (Сф) и едва две-три ''сини рожби.
Това са спартаклиите, които донесоха успехите на Левски: Гайдарски (Пилето), Д. Жечев (Бобата). Ив Стоянов (Типеца), Миленков, Георги Панов, Георги Цветков (Цупето), Митков (Шопа), М. Гьон и н и Павел Панов (Пачата), рожба на школата на Септември, с чийто отбор става шампион за юноши старша през 1968 г.
70-те години са изцяло под знака на футболистите на МВР-отбора и многобройния легион от други клубове, акостирал на „Герена" - К. Ивков (Перник), Т. Барзов (Плевен), К. Миланов, Кр. Борисов, Н. Котков (Локо Сф). Р. Гочев (Бургас), Б. Кочев (Благоевград), Тони Милков (Пловдив), Пл. Николов (Плевен), А. Станков (Видин). Д. Енчев. Балевски (Пловдив). Петър Курдов и много, многп други. Цялата държавна машина беше впрегната да издържа и подкрепя фаворизирания тим от Подуяне. Един наистина щастлив брак по сметка...

Можеш да си опресниш паметта и да видиш кои футболисти,днес легенди на Левски взехте от Спартак!И това е суровата историческа действителност,а не изопачените по ваш тертип исторически факти!Пак ще задам въпрос!Кога ще престанете да криете срамът от вашата история,и кога ще спрете с лъжите!И последен въпрос!Кога някой от вас ще ми даде линк към указа на БКП,с който е създаден ЦСКА :?:За тия събития нямам спомени,но помня събитията през 1968 година,така че въобще нямам нужда да ми промиват мозъка с измислиците и сънищата на по стари от мен фенове ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Re: ОЧЕВАДНО ЗА ЦСКА-Ники Александров !!!!!!

Мнениеот tprodanov » 11 май 2009 13:57

Са сигурно ще кажеш, че това за вас е не особенно важен мач и са важни мачовете в Европа?

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Най-лесните мачове на Левски през пролетта

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 11 май 2009 14:16

a boy named goo написа:Не мисля, че темата е тъпа и безсмислена, все пак има мачове в които един отбор за представя по-зле в други по-добре, интересно ще е да се разбере мнението на феновете, относно това в кой мач според тях отбора им е бил по-силен. Само че поне според мен, темата трябва да се пусне след края на сезона, защото именно тогава е времето за подобни анализи ;)
напълно съм съгласна с теб.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот sedem_!_dva » 11 май 2009 14:27

Последния абзац от Жоро Атанасов ли е, че лъха на неговия почерк...
И с какви очи отваряш темата за държавна помощ след като и сам знаеш как ЦСКА се издържаше по времето на Томов, откъде идваха парите, ако не се лъжа от Кремиковци и източването му, а работниците там оставаха без заплати и стачкуваха, докато се осигуряваха макар и със закъснение траншове по заплатите на "перлите" по селекцията, като Неи, Зе Руи, Ел Пистолеро и другите анонимници с космически заплати за БГ стандартите, дали и държавата в момента не прикрива какво става с финансите и задълженията в ЦСКА, аз не знам само мога да гадая...
Пак ти казвам, че не може да се сравнява Левски, отбор създаден доста преди комунизма в България и ЦСКА, отбор създаден с подкрепата на комунистите, все едно си осиновяваш едно дете и по твойте приказки му обръщаш повече внимание и го подкрепяш повече от родното ти, което току що прохожда... Ето това е смешното, да аз не казвам, че Левски не е бил подкрепян по някакъв начин, както и всеки отбор, защото е бил ведомствен, но не може да се сравнява по никакъв начин подкрепата за Левски и ЦСКА и да се казва, че едва ли не тя е еднаква, а дори Левски е бил по-толериран през този режим, както Жоро Атранасов и други червени шамани го налагат... :shock: :lol: :lol: И тези футболисти всички, които са изброени в това което си го копирал, всички са искали да играят за Левски, никой не ги е принуждавал с някакъв натиск, както това е ставало при вашия отбор с не един футболист. Познавам лично Ангел Станков и знам. Да не говорим, че това са останалите футболисти, тези които сте смятали за по-добри са били при вас или отричаш, че повече от половината национален отбор играеше за ЦСКА през тези години... А това направо уби всичко:

Цялата държавна машина беше впрегната да издържа и подкрепя фаворизирания тим от Подуяне.
:shock: :shock: :shock:

Коментара след това е излишен. :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ.

Мнениеот LoveAndPeace » 11 май 2009 14:28

Гаджев е добър , но мръсните елини ква цена ще му боднат след края на сезона......... не е за мислене.
В кой ред на мисли делиш играчите на кой ги е докарал ? И ако ще и бащинско влияние да има над тях - КАКВО ОТ ТОВА :?:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: ОЧЕВАДНО ЗА ЦСКА-Ники Александров !!!!!!

Мнениеот eMs1 » 11 май 2009 14:38

bigbonusprize написа:
sedem_!_dva написа:Аз пък се чудя на червените фенове защо си мислят, че ЦСКА са пълна загадка, като написах преди време, че с играчи като Риу Мигел (от Локо М), Данчо Минев(от Ботев ПД), Муши (Ботев), Удоджи ( Вихрен Сандански), Маркиньос (Беласица) и още 5-6 юноши, това е 90 % от титулярния състав и с треньор, който досега не е бил начело на отбор, дори помощник не е бил е невъзможно веднага да направиш 10 поредни победи, всички меко казано леки, с изключение на домакинските мачове с Ботев и Славия, а да вземеш без проблеми 6 гостувания... Смешно доста, но такава е реалността в България и идва пак мача с Левски и после се чудим как става така, Левски нищо не играе пък винаги в дербито бие, футболистите ни не са искали да играят, реанимираме Левски и другите оправдания на една част, а понякога и на всички цесекари... Истината е в отбора ви, че е слаб и няма футболистите от класата на Левски би трябвало да е видно на всички, ама повечето са свикнали, о ние сме ЦСКА и титлата ни принадлежи по право, ама не е така и докато не си промените мисленето и не гледате отбора си и не виждате реалността винаги така, както е било досега ще дойде мач с Левски и пак ще се чудите защо не играете, а Левски винаги побеждава, дори когато си правите нагласените рекорди в първенството от поредни победи и т.н

Напълно съгласен!!!

Ако тръгнем да сравняваме кой играч от кой отбор е дошъл няма да е доста голяма разликата м/у нашите и вашите...чудното ми е, че загатнаха за 15 мин, че могат да играят......а футболистите от "класата на Левски"....моля те..

Върни се в “Архив”