Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Син фен дари 30 000 лв.
Едно голямо БРАВО на този човек!!!
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: ОЧЕВАДНО ЗА ЦСКА-Ники Александров !!!!!!
eMs1 написа:Не съм сългасен, че Левски е направил най-силният си мач, а вие - най-слабият. Досега нямахте сериозен противник, затова си мислехте, че сте много добри и играете страхотно. Срещу Славия и серщу нас лъсна суровата действителност. Срещу отбори, които играят открито, а не да се затварят, Левски играе хубаво (изключение прави мача с Локо). Едно е да пробиваш бетон, а друго е да се надиграваш.
Е следващите ви мачове пак ще са с/у отбори които няма да ви атакуват, ще видим какво ще стане....за нашите, нещо са ми пълна загадка, но първенството още не е свършило.
Кое ти е пълна загадка за вашите?
Иначе прав си, че останаха подли мачове. Ако някой си мисле, че са сигурни 4 победи, сериозно се лъже. Дано не допуснат подценяване, че ще се обезсмисли спечеленото дерби.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Сини фенове, да се посмеем на това :
ОЛД ДЕД. Ако не беше партията да наложи тази "любов" към цска нямаше да имате и 1 фен. Под строй са карали военните да пълнят стадиона! Ето затова вие сте създадени от партията, а ние от народа! Нас любовта на хората към футбола ни е създала. Вас любовта на партията към отрочето си! Това е факт, който колкото и да ви е жалко, няма да се промени!!!
Re: Моля,Томето да се извини за думите,че само Гонзо е мъж!
forzajuve написа:Моля,от името на всички левскари.На мен не ми допади постоянното му различно мнение.Веднъж са мъже, после не.На всеки е ясно,че трябва време на отбора.В мача се видя ,че Кокала правеше така,че да сме зависими от Гонзо.Видя се,че когато отбора не се дели на лидери и темподобни има стил в играта.Неможе като в миналото всяка топка да се дава на нападателя и той да се оправя.Това очакваха да се случи в ЦСка и след като излязоха им объркахме плановете.Неслучайно на няколко пъти се зблъскаха Ванчо и Котката.Стилът на Левски се видя.Единствено ни липсва подобен играч като Кривия,но и той ще дойде.Видясе,че Коща трябва да се конкурира с Тасевски,а не със дефанзивните халфове.Леко полека Кокало дано налучка състава.А за прословутия Бистрон е ясно,че той трябва да играе със Рабех заради по -добрата си комуникация.Бистрон просто не е лидер.Такъв е Рабех.Затова се получава.Той командва защитата и Бистрон го следва.Докато когата Бистрон играе със другите се губи лидерът и комуникацията.Явно и езикът си оказва внимание.Незабравяйте,че е само от една година.На всеки му трябва малко време.Заради бързото ни очакване замалко да зачеркнем(Вуцов) бразилците.Заради циркът на Гонзо и Йовов неуспяхме да видим например Цачев.Дано най после дойде Сираков,за да няма, неможах да им откажа.Заради това можеше сега отново Томето да каже,че само Гонзо е мъж.Томе ти си наред
Откъде, накъде ще говориш от името на всички Левскари, бе? Оъзнай се малко...
Бистрон е безумно слаб и бавен, определено височината му е предимство, но пак за нищо не става.. Просто е куц
Колкото до статията на Томислав... кажи ми ти, като си толкова отворен, дали отборът доказа, че в него играят мъже? Единствено Гонзо и още двама - трима се раздаваха от сърце в мачовете досега, а другите никакви ги нямаше.. Така че, Томислав си беше много прав. До този момент Гонзо беше половин отбор, ако не и повече. Надявам се, че това което видях на мача с турците в събота, ще го видим и до края на първенството, както и в мачовете след това!
Въпросите ти могат да предизвикат много размисъл,усмивки или....други въпроси
1.Защо вие бяхте единствените облагоденствани от обединенията на отборите.За справка ще ти дам малко данни.След 12 годишна шампионска суша,отборът на Левски Спартак става 5 пъти шампион и 3 пъти носител на Купата с 7 играчи на Спартак в редиците си?Защо след като сте толкова принципни и не сте харесвали обединението ви и превръщането ви в милиционерски отбор,не върнете тия купи и не ги махнете от статистиката?Защо тогава търсите като ваше наследство базите на Спартак?Защо вашите легенди не се откажат от чиновете,пенсиите и работата си в митницата,като служители в системата на МВР?Тук става въпрос само за принципи,за които вие само парадиратеЛесно е да се говори,но хората не са тъпи и съдят по делата !
2.Второто ти твърдение е вярно,но доказва само едно.Шампион се става не само с два мачаТитлата се взима с постояни игри,а не само с мачове срещу прекият конкурент за титлата.Статистиката ти е вярна,но преднамерено пропускаш една съществена част от нея.Защо ЦСКА е единствения наш отбор с положителен баланс в ЕКТ?Тук става въпрос за манталитет,но според мен точно отличията и представянето на даден отбор в Европа са по правилния критерий за да се види кой кой е в българския футбол !
Извода и според мен истината е съвсем елементарна.По времето на комунизма и двата отбора бяха толерирани от властимащите,но вие никога не сте го признавали,за разлика от нас,а се криете зад някакви митове за комунистическо минало на ЦСКА!Това е истината,колкото и да не искате да го признаете,и там е разликата между нас и вас!
Ново мнениеот sedem_!_dva на 11 Май 2009 12:02
Какво да направя, че дошлата власт използва отбора с най-много публика през това време, за да се узаконят вашите успехи и да се каже, ето и едните ги подкрепят и другите... А какво Левски са видели от тази подкрепа на властта 12 шамппионски титли, като не се знаеше дали нямаше да са повече, ако бяха други времената... Левски щеше да го има дори да нямаше комунизъм, нещо което не може да се каже за ЦСКА, такъв отбор определено нямаше да има, ако го нямаше примера от Русия, така че да се сравняват двата отбора и да се поставят под общ знаменател е немислимо...
Не очаквах да получа отговор на въпросите си и.....не бях излъган в очакванията си,а получих още въпроси
А какво Левски са видели от тази подкрепа на властта 12 шамппионски титли, като не се знаеше дали нямаше да са повече, ако бяха други времената...
Това е въпросът ти.През 1998 или 1999 година,тук не смея да бъда точен в датировката,защото може да стана смешен,Левски получи мощно финансово рамо от вицепремиера в синьото правителство Е. Бакърджиев,за ремонта на стадион Георги Аспарухов!Ремонта трябваше да приключи за мача ви с Литекс,с който очаквахте да станете шампиони.За ремонта на стадиона беше използван и безплатен труд,като бяха изпратени затворници от затвора в Казичане
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- bigbonusprize
- Контакти:
[/offtopic]Old_death написа:[offtopic]Въпросите ти могат да предизвикат много размисъл,усмивки или....други въпроси
1.Защо вие бяхте единствените облагоденствани от обединенията на отборите.За справка ще ти дам малко данни.След 12 годишна шампионска суша,отборът на Левски Спартак става 5 пъти шампион и 3 пъти носител на Купата с 7 играчи на Спартак в редиците си?Защо след като сте толкова принципни и не сте харесвали обединението ви и превръщането ви в милиционерски отбор,не върнете тия купи и не ги махнете от статистиката?Защо тогава търсите като ваше наследство базите на Спартак?Защо вашите легенди не се откажат от чиновете,пенсиите и работата си в митницата,като служители в системата на МВР?Тук става въпрос само за принципи,за които вие само парадиратеЛесно е да се говори,но хората не са тъпи и съдят по делата !
2.Второто ти твърдение е вярно,но доказва само едно.Шампион се става не само с два мачаТитлата се взима с постояни игри,а не само с мачове срещу прекият конкурент за титлата.Статистиката ти е вярна,но преднамерено пропускаш една съществена част от нея.Защо ЦСКА е единствения наш отбор с положителен баланс в ЕКТ?Тук става въпрос за манталитет,но според мен точно отличията и представянето на даден отбор в Европа са по правилния критерий за да се види кой кой е в българския футбол !
Извода и според мен истината е съвсем елементарна.По времето на комунизма и двата отбора бяха толерирани от властимащите,но вие никога не сте го признавали,за разлика от нас,а се криете зад някакви митове за комунистическо минало на ЦСКА!Това е истината,колкото и да не искате да го признаете,и там е разликата между нас и вас!
Ново мнениеот sedem_!_dva на 11 Май 2009 12:02
Какво да направя, че дошлата власт използва отбора с най-много публика през това време, за да се узаконят вашите успехи и да се каже, ето и едните ги подкрепят и другите... А какво Левски са видели от тази подкрепа на властта 12 шамппионски титли, като не се знаеше дали нямаше да са повече, ако бяха други времената... Левски щеше да го има дори да нямаше комунизъм, нещо което не може да се каже за ЦСКА, такъв отбор определено нямаше да има, ако го нямаше примера от Русия, така че да се сравняват двата отбора и да се поставят под общ знаменател е немислимо...
Не очаквах да получа отговор на въпросите си и.....не бях излъган в очакванията си,а получих още въпросиОК,винаги съм претендирал за възпитание и ще ти отговоря,но очаквам рано или късно да получа отговори и от теб
А какво Левски са видели от тази подкрепа на властта 12 шамппионски титли, като не се знаеше дали нямаше да са повече, ако бяха други времената...
Това е въпросът ти.През 1998 или 1999 година,тук не смея да бъда точен в датировката,защото може да стана смешен,Левски получи мощно финансово рамо от вицепремиера в синьото правителство Е. Бакърджиев,за ремонта на стадион Георги Аспарухов!Ремонта трябваше да приключи за мача ви с Литекс,с който очаквахте да станете шампиони.За ремонта на стадиона беше използван и безплатен труд,като бяха изпратени затворници от затвора в КазичанеЗнаеш как завърши това първенство
![]()
![]()
Въпрос!Защо и други отбори по време на "демокрацията"не получиха такава държавна подкрепа?В тая връзка да споменавам ли и факта,че май само вие получихте концесия за базите си,а останалите отбори,изключвайки Литекс и Сливен,плащат наем за своите!!!Да споменавам ли и че на нас ни бе отнето правото да играем в ЕКТ заради дългове,докато услужливо се затвориха очите на държавните чиновници за дълговете на другите отбори,в това число и на вашия!Ако ти не наричаш това държавна помощ,аз мога с чиста съвест да нарека твоето поведение дебелоочие
Стига с тези лицензи и турнири! Сами сте си виновни! И сега имате същите задължения както преди, но поне са разсрочени и имате лиценз. Ако не бяхте толкова прости и нагли (В частност Томов), и не си мислехте, че само защото сте ЦСКА ще ви се размине, нямаше да се стигне до там!!!
- sedem_!_dva
Аз пък се чудя на червените фенове защо си мислят, че ЦСКА са пълна загадка, като написах преди време, че с играчи като Риу Мигел (от Локо М), Данчо Минев(от Ботев ПД), Муши (Ботев), Удоджи ( Вихрен Сандански), Маркиньос (Беласица) и още 5-6 юноши, това е 90 % от титулярния състав и с треньор, който досега не е бил начело на отбор, дори помощник не е бил е невъзможно веднага да направиш 10 поредни победи, всички меко казано леки, с изключение на домакинските мачове с Ботев и Славия, а да вземеш без проблеми 6 гостувания... Смешно доста, но такава е реалността в България и идва пак мача с Левски и после се чудим как става така, Левски нищо не играе пък винаги в дербито бие, футболистите ни не са искали да играят, реанимираме Левски и другите оправдания на една част, а понякога и на всички цесекари... Истината е в отбора ви, че е слаб и няма футболистите от класата на Левски би трябвало да е видно на всички, ама повечето са свикнали, о ние сме ЦСКА и титлата ни принадлежи по право, ама не е така и докато не си промените мисленето и не гледате отбора си и не виждате реалността винаги така, както е било досега ще дойде мач с Левски и пак ще се чудите защо не играете, а Левски винаги побеждава, дори когато си правите нагласените рекорди в първенството от поредни победи и т.н
NON MOLLARE MAI
- bigbonusprize
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Аз пък се чудя на червените фенове защо си мислят, че ЦСКА са пълна загадка, като написах преди време, че с играчи като Риу Мигел (от Локо М), Данчо Минев(от Ботев ПД), Муши (Ботев), Удоджи ( Вихрен Сандански), Маркиньос (Беласица) и още 5-6 юноши, това е 90 % от титулярния състав и с треньор, който досега не е бил начело на отбор, дори помощник не е бил е невъзможно веднага да направиш 10 поредни победи, всички меко казано леки, с изключение на домакинските мачове с Ботев и Славия, а да вземеш без проблеми 6 гостувания... Смешно доста, но такава е реалността в България и идва пак мача с Левски и после се чудим как става така, Левски нищо не играе пък винаги в дербито бие, футболистите ни не са искали да играят, реанимираме Левски и другите оправдания на една част, а понякога и на всички цесекари... Истината е в отбора ви, че е слаб и няма футболистите от класата на Левски би трябвало да е видно на всички, ама повечето са свикнали, о ние сме ЦСКА и титлата ни принадлежи по право, ама не е така и докато не си промените мисленето и не гледате отбора си и не виждате реалността винаги така, както е било досега ще дойде мач с Левски и пак ще се чудите защо не играете, а Левски винаги побеждава, дори когато си правите нагласените рекорди в първенството от поредни победи и т.н
Напълно съгласен!!!
- sedem_!_dva
Old_death написа:Не очаквах да получа отговор на въпросите си и.....не бях излъган в очакванията си,а получих още въпросиОК,винаги съм претендирал за възпитание и ще ти отговоря,но очаквам рано или късно да получа отговори и от теб
Това е въпросът ти.През 1998 или 1999 година,тук не смея да бъда точен в датировката,защото може да стана смешен,Левски получи мощно финансово рамо от вицепремиера в синьото правителство Е. Бакърджиев,за ремонта на стадион Георги Аспарухов!Ремонта трябваше да приключи за мача ви с Литекс,с който очаквахте да станете шампиони.За ремонта на стадиона беше използван и безплатен труд,като бяха изпратени затворници от затвора в КазичанеЗнаеш как завърши това първенство
![]()
![]()
Въпрос!Защо и други отбори по време на "демокрацията"не получиха такава държавна подкрепа?В тая връзка да споменавам ли и факта,че май само вие получихте концесия за базите си,а останалите отбори,изключвайки Литекс и Сливен,плащат наем за своите!!!Да споменавам ли и че на нас ни бе отнето правото да играем в ЕКТ заради дългове,докато услужливо се затвориха очите на държавните чиновници за дълговете на другите отбори,в това число и на вашия!Ако ти не наричаш това държавна помощ,аз мога с чиста съвест да нарека твоето поведение дебелоочие
Ама какви въпроси ме питаш, неща които не зависят от феновете... Аз как мога да знам дали футболистите от Левски са се отказали от чиновете си в МВР и т.н Как мога аз да се откажа от тилите заедно с отбора на Спартак СФ и не е вярно, че е имало 7 титуляри, а са били 3 и как благодарение на тях Левски става шампион, след като месеци преди обединението ви побеждаваме със 7:2, което доказва, че Левски е най-добрия отбор през тези години... Аз питах конкретно фенски въпроси, като този, на който може да ми дадеш отговор конкретно ти или друг червен фен:
Защо преди 1990 година, когато мачовете бяха на "Васил Левски" от 50000-60000 на мача след края му при победа на Левски си тръгваха 10000 ?
Другите ми въпроси са също, на които могат да отговорят феновете, ама както и да е. Щом на въпросите ми отговаряш с въпроси, като по този начин не даваш конкретен отговор си е твой проблем...
ПП И стадиона на мача с Литекс 1998 година още не беше готов, само сектор А беше ремонтиран, но както и да е и шампион стана Литекс тази година, след като направи 0:0 в този мач... Герена е направен през 1963 година от феновете на Левски, а дядо ми е помагал тогава, други са дарявали и средства, така че мисля, че имаме пълно право да е само наш стадиона, а не на държавата...
NON MOLLARE MAI
veles написа:ЧОРБАРЧЕТА МИЛИЧКИ, СМАЧКАХМЕ ВИ РОЗОВИТЕ ДУПЕНЦА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПЛАЧКАТЕ!!!ВСЕКИ МАЧ НА ЛЕВСКИ Е ТРУДЕН, ВСЕКИ СЕ ХВЪРЛЯ СРЕЩУ ЛЕВСКИ!!!НА ЛЕВСКИ НЕ МУ ДАВАТ ПО 2 ДУЗПИ ЗА ДА ПОБЕДИ ОТБОРЧЕТА ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ И МАЛО БУЧИНО ИЛИ СКРИТА СИЛА-МЪДРЕВО!!!СЕГА ТРЕПЕРЕТЕ ЗАЩОТО КРИВИЯ ВИ ЧАКА ДА ВИ СРИТА РОЗОВИТЕ ДУПЕТА!!!В КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ПАК ЩЕ ВИ ПИША...!!!
КОЛКОТО ДО СКОПЕНОТО ДЪРВОТО ПЕНЕВ, ТОЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Признавам - Левски винаги бие ЦСКА.
щото друго неможе..........
но 1ден плач са по малко от цяла есен радост - щото вие пак ще се усерете я срещу Жилина я срещу Олимпия---абе безброй са.
пък и май много много тняма рев от наша страна. Никой не вика ОСТАВКА, никой не скача на играчите (те толкова си могат), никой не псува съдиата. (това е ваше занимание).
ПРОСТО - нищо особенно не се е случило.