Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Най-лесните мачове на Левски през пролетта
Не, няма да я заключа, искам да видя развитието на темата 
- a boy named goo
- Контакти:
Не мисля, че темата е тъпа и безсмислена, все пак има мачове в които един отбор за представя по-зле в други по-добре, интересно ще е да се разбере мнението на феновете, относно това в кой мач според тях отбора им е бил по-силен. Само че поне според мен, темата трябва да се пусне след края на сезона, защото именно тогава е времето за подобни анализи 
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Не мисля, че темата е тъпа и безсмислена, все пак има мачове в които един отбор за представя по-зле в други по-добре, интересно ще е да се разбере мнението на феновете, относно това в кой мач според тях отбора им е бил по-силен. Само че поне според мен, темата трябва да се пусне след края на сезона, защото именно тогава е времето за подобни анализи
Пуснах я, защото очаквам мачовете до края да са по-трудни, нищо че посрещаме 2 отбора като Спартак и Миньор, които са в дъното на таблицата.
- a boy named goo
- Контакти:
L_Messi написа:a boy named goo написа:Не мисля, че темата е тъпа и безсмислена, все пак има мачове в които един отбор за представя по-зле в други по-добре, интересно ще е да се разбере мнението на феновете, относно това в кой мач според тях отбора им е бил по-силен. Само че поне според мен, темата трябва да се пусне след края на сезона, защото именно тогава е времето за подобни анализи
Пуснах я, защото очаквам мачовете до края да са по-трудни, нищо че посрещаме 2 отбора като Спартак и Миньор, които са в дъното на таблицата.
Няма да имате проблеми с мачовете до края. Ако ние загубим някаде точки, това със сигурност ще е края на шансовете ни за титла.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....
gugushito написа:евала ,майна, прав си на 100 %. не знам защо подуенци така се шашакат от сашо ??? той просто си казва нещата директно ( е , в гонг примерно не е така ) , и това им действа като червен парцал....![]()
Кои неща бе,олигофрен?Нещото е едно-вчера бяхме по-добри,от това боли,ама какво да направя-ИЗДУХАХТЕ СУПАТА
Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....
САШКО ДИКОВ го гледах и така му се смях! Не го ли видяхте че не знаеше къде се намира!
Оставете го да мре в кофите!
Оставете го да мре в кофите!
вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!
в червения псевдофолклор отдавна битува понятието"вечно втори".не знам как сме вечно втори с над 20 титли,над 20 купи и с 14 мача в европа за един сезон.обаче като гледам статистиката на вечното дерби,се вижда една друга тенденция-тя е причината за неистовата омраза и комплексарщина,за факта,че най-скандираната им фраза е"... за левски".защо не си викате за отбора,ами"...за левски"?вкарвате гол на сливен и скандирате::... за левски"?така да бъде,но това си е вашият избор и вашата съдба,да вземете наша песен и да замените"само левски" с "...за левски".щом така ви харесва,добре!гледате да не споменавате името на нашия тим,замествайки го с"подуенци","уефски" и други подобни,но го скандирате десетки пъти на стадиона с "...за левски".затова още много пъти ще гледате така,както гледахте на 9 май в 19.30 на стадиона.но вие сте свикнали-сефте ви е да ви бием и да си тръгвате с духовата музика!скандирайте си любимото"... за левски",но помнете,че винаги ще има ГОНЗО за вас,независимо дали ще се казва георги аспарухов,георги иванов или георги христов,наско сираков или зе суарес!вие сте нашите вечни абонати,а духовата музика ще ви чака пред сектор Г още много пъти.наистина много пъти.ВИНАГИ!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!
хах евала ,въпреки че сега ще станат разправиите 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Re: Батков покани Гонзо за треньор
СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ОПИТА ДА СЕ ВЪРНЕ,ЗАЩОТО ЗНАЧИ МНОГО ЗА НАС!Гонзо,винаги ще те обичаме!Поиграй още 1-2 години,ще се почувстваш като бог,защото те БОГОТВОРИМ!Ти си до Гунди и Наско,до Гиби,Патрата,Соколето,Боби,Панов и другите...Ти вече си ЛЕГЕНДА,остани до нас,независимо като какъв,но най-важното-чакаме те/дано успееш/ на терена!Само Левски!!!
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
По-важно е на панчаревци да им е трудно следващите 3 мача!