L_Messi написа:POPCORN написа:Абе ти си луд бе!Вземи пии някакви хапчета и не говори глупости!Анекатата е за треньор на годината, а не за старши треньор на годината!Разбери го това!В нея може да спечели и някой помощник треньор!Не е казано,че задължително трявба да спечели треньор с про лиценз!50 пъти ви го обеснявам да му еба майката!Тъпи ли сте или на тъпи се правите!
Айде почна с квалификациите. Досега не прочетох в темата някой да те е обидил, но ти вече го направи спрямо няколко човека. И същевременно определяш как еди кой си е комплексарИначе добро шоу правиш, не може да ти се отрече
Слабо ме вълнува!Казвам си каквото мисля!Кой какво си е заслужил!Който спазва добрия тон с мене, аз съм същия!Ти си луд , надали е голяма обида!А за комплексар преди това мене първо ме обидиха така че..Пък и аз казвам истина!не е лъжа....ама какво ти се обеснявам на тебе..не ис ми никакъв!Колкото и да не ви се иска Милен Радуканов ще е треньор на година на пук на всички ви!Така ,че сега може да си измиете зъбките и да легнете да ви спре злобата към един адски свестен човек!Може би един от най-свестните хора във футбола ни последните години!