Треньор на сезона, според нас феновете!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Треньор на сезона, според нас феновете!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Треньор на сезона, според нас феновете!

Мнениеот POPCORN » 11 май 2011 00:05

L_Messi написа:
POPCORN написа:Абе ти си луд бе!Вземи пии някакви хапчета и не говори глупости!Анекатата е за треньор на годината, а не за старши треньор на годината!Разбери го това!В нея може да спечели и някой помощник треньор!Не е казано,че задължително трявба да спечели треньор с про лиценз!50 пъти ви го обеснявам да му еба майката!Тъпи ли сте или на тъпи се правите!

Айде почна с квалификациите. Досега не прочетох в темата някой да те е обидил, но ти вече го направи спрямо няколко човека. И същевременно определяш как еди кой си е комплексар :lol: Иначе добро шоу правиш, не може да ти се отрече ;)

Слабо ме вълнува!Казвам си каквото мисля!Кой какво си е заслужил!Който спазва добрия тон с мене, аз съм същия!Ти си луд , надали е голяма обида!А за комплексар преди това мене първо ме обидиха така че..Пък и аз казвам истина!не е лъжа....ама какво ти се обеснявам на тебе..не ис ми никакъв!Колкото и да не ви се иска Милен Радуканов ще е треньор на година на пук на всички ви!Така ,че сега може да си измиете зъбките и да легнете да ви спре злобата към един адски свестен човек!Може би един от най-свестните хора във футбола ни последните години!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 11 май 2011 00:10

POPCORN написа:Какво значи лек бонус е евентуална купа?Това е 50% от нещата , който може да се спечелят в България!То има само първенсто и купа!Айде и супер Купа макарче никой не си дава там зор според мене!Ха-ха-ха на това последното изречение няма как да не ти се изсмея!Няма стойност победа над Левски!Е по-голяма простотия не бях чувал скоро във форума!Питай левскарите и другите цскари дали няма стойност и после ми говори пак :!: :!:

Купата е по-маловажна от шампионата.
Литекс са с по-евтин отбор от ЦСКА и Левски (transfermark.de), но са с равни точки с вас пролетта. Тоест Пенев е по-добър от Радуканов.
Всичко това обаче са глупости. Треньор на сезона не може да е Петров (нищо не спечели). Между Радуканов и Пенев, с по-голям успех е Пенев.
Но за мен Баш треньор е някой между Илиев, Генов (ако се пребори за четвъртото място) и ............Балъков (за съжаление не отговаря на условията, защото изкара само един полусезон).

ПП Важни са точките, а не победите в дербитата. Шампион се става с печелене на точки, а не на дербита. Питай Ливърпул.

would
Контакти:

Мнениеот would » 11 май 2011 00:11

Пуканке, те игралите за синия отбор са свестни хора, безспорен факт :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 11 май 2011 00:13

Аз какво му казвам, той какво ми отговаря. С предния си пост исках да ти кажа, че е много трудно да спечелиш дадена купа с не толкова опитни и класни играчи. Това, което постигна Илиян Илиев е наистина голямо. Той наруши хегемонията на Левски, цска и Литекс. Било стечение на обстоятелствата, ха-ха-ха. Какви стечения бе, момко? Той победи ВАС или това ти се губи, а?
Не злобееш, така ли? Та ти в 98% от постовете си споменаваш името на Левски и си най-големия дразнител и провокатор. Много хора ще го потвърдят. Дори си позволяваш да използваш обидни квалификации спрямо потребителите и то много често. То си остава за твоя сметка.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 май 2011 00:24

edmon_dantes написа:Аз какво му казвам, той какво ми отговаря. С предния си пост исках да ти кажа, че е много трудно да спечелиш дадена купа с не толкова опитни и класни играчи. Това, което постигна Илиян Илиев е наистина голямо. Той наруши хегемонията на Левски, цска и Литекс. Било стечение на обстоятелствата, ха-ха-ха. Какви стечения бе, момко? Той победи ВАС или това ти се губи, а?
Не злобееш, така ли? Та ти в 98% от постовете си споменаваш името на Левски и си най-големия дразнител и провокатор. Много хора ще го потвърдят. Дори си позволяваш да използваш обидни квалификации спрямо потребителите и то много често. То си остава за твоя сметка.

Ами аз за ралзика от тебе не се правя на такъв какъвто не съм!Аз съм от ЦСКа и няма как да обичам Левски и каквото е да е свърнзао с Левски!Само че не ми казвай, че ти не си същия, защото ще се смея много!А това за обидините думи , и тебе съм те виждал и много други потребители, така че няма какво да го коментираме!Поакажи ми някой да е водил нормален разговор без да ме е нарекъл по някаквъ начин и с провокативни епитети и аз да съм го обидил?Надали ще намериш!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 11 май 2011 00:28

POPCORN написа:
L_Messi написа:
POPCORN написа:Абе ти си луд бе!Вземи пии някакви хапчета и не говори глупости!Анекатата е за треньор на годината, а не за старши треньор на годината!Разбери го това!В нея може да спечели и някой помощник треньор!Не е казано,че задължително трявба да спечели треньор с про лиценз!50 пъти ви го обеснявам да му еба майката!Тъпи ли сте или на тъпи се правите!

Айде почна с квалификациите. Досега не прочетох в темата някой да те е обидил, но ти вече го направи спрямо няколко човека. И същевременно определяш как еди кой си е комплексар :lol: Иначе добро шоу правиш, не може да ти се отрече ;)

Слабо ме вълнува!Казвам си каквото мисля!Кой какво си е заслужил!Който спазва добрия тон с мене, аз съм същия!Ти си луд , надали е голяма обида!А за комплексар преди това мене първо ме обидиха така че..Пък и аз казвам истина!не е лъжа....ама какво ти се обеснявам на тебе..не ис ми никакъв!Колкото и да не ви се иска Милен Радуканов ще е треньор на година на пук на всички ви!Така ,че сега може да си измиете зъбките и да легнете да ви спре злобата към един адски свестен човек!Може би един от най-свестните хора във футбола ни последните години!

Не ти е за първи път да обиждаш други потребители, няма да ти е и за последно след като сам не се усещаш как прекрачваш границата. Но това си е твой проблем.
А иначе - нямаме нищо против Радуканов, аз лично имам добри впечатления от него като играч на Левски. За мен като левскар най-добре е треньор на годината да е Ясен, но той просто не е заслужил за това. Оттам-нататък кой измежду другите ще спечели не ме грее. Просто за мен не е правилно Радуканов да присъства в анкетата за най-добър треньор, след като е по-малко квалифициран от конкурентите си, всеки един, от които е с ПРО-лиценз и официално е записан като старши-треньор на отбора си, т.е. - официално този човек изпълнява главните спортно-техничвски функции в даден клуб, след като се е потрудил да си изкара нужната квалификация. Това все пак е официална класация и нещата трябва да бъдат точни, без да се допускат такива прецеденти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2011 00:34

Леко колeбание между Пенев и Радуканов ...
И все пак гласувах за Радуканов !

ЦСКА показват по хубав футбол от Литекс според мен.
При това, без да разполагат с по качествени футболисти !

Дано не получа анатема от братята в синьо за това си мнение ... :oops: ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 май 2011 00:36

Не обичам ЦСКА, а Пуканката много често ме дразни с мненията си, но определено е прав - Радуканов преобрази ЦСКА ;) Вярно е, че остава немалко време до края на мачовете и съм сигурен, че ЦСКА ще започне да губи мачове, но фактите са си факти - ЦСКА победи другите 3 столични тима, класира се на финал за Купата, играчи като Делев и Платини се преобразиха тотално :roll: Освен това човекът изглежда скромен и възпитан, нещо нехарактерно за нашите наставници :lol: :lol:
Пак казвам, има време и е възможно ЦСКА да започне да губи (още в неделя срещу Берое), но поне дотук определено Радуканов заслужава най-много. Ако Илиян Илиев успее да класира Берое за евротурнирите, със сигурност ще спечели още доста гласове, той е един много кадърен специалист, който много харесвам :)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 май 2011 00:42

А иначе - нямаме нищо против Радуканов, аз лично имам добри впечатления от него като играч на Левски. За мен като левскар най-добре е треньор на годината да е Ясен, но той просто не е заслужил за това. Оттам-нататък кой измежду другите ще спечели не ме грее. Просто за мен не е правилно Радуканов да присъства в анкетата за най-добър треньор, след като е по-малко квалифициран от конкурентите си, всеки един, от които е с ПРО-лиценз и официално е записан като старши-треньор на отбора си, т.е. - официално този човек изпълнява главните спортно-техничвски функции в даден клуб, след като се е потрудил да си изкара нужната квалификация. Това все пак е официална класация и нещата трябва да бъдат точни, без да се допускат такива прецеденти.

Aми то не е и за първи път някой да говори глупости по мой адрес нали?Доста често се случва!дори 90% в случайте първо мене ме изкарват за еди какъв си и после аз обиждам!както виждаш с тебе не сме на едно мнение, ама спориме!После тиси левскар!Само че ти не си ме обидил с нищо, какт овиждаш и аз до сега не съм казал лоша дума за тебе!Пак казвам кой каквото си заслужи!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 май 2011 00:45

Viktor4o_Rs написа:Не обичам ЦСКА, а Пуканката много често ме дразни с мненията си, но определено е прав - Радуканов преобрази ЦСКА ;) Вярно е, че остава немалко време до края на мачовете и съм сигурен, че ЦСКА ще започне да губи мачове, но фактите са си факти - ЦСКА победи другите 3 столични тима, класира се на финал за Купата, играчи като Делев и Платини се преобразиха тотално :roll: Освен това човекът изглежда скромен и възпитан, нещо нехарактерно за нашите наставници :lol: :lol:
Пак казвам, има време и е възможно ЦСКА да започне да губи (още в неделя срещу Берое), но поне дотук определено Радуканов заслужава най-много. Ако Илиян Илиев успее да класира Берое за евротурнирите, със сигурност ще спечели още доста гласове, той е един много кадърен специалист, който много харесвам :)

Не е върпоса до губенето!Това е ясно,че все някога ЦСКа ще загуби мач!Въпроса е как ръководи ЦСКА!А той го ръководи доста добре!Дори като паднахме ввъв Варна нямаше една лоша дума за него и всички бяхме зад него!После как да се сърдя на момчетта като се опитаха!Просто Черно море си ни излъга!Незнам какво мислиш за Делев и Платини , обаче аз съм очарован от Бандаловски :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”