Треньор на сезона, според нас феновете!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Треньор на сезона, според нас феновете!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Треньор на сезона, според нас феновете!

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:12

Ай стига,бе...Ма сериозно ли?Не,че нещо,ама Г.Иванов е на щат като помощник-треньор.Къде да седне,според теб?Иначе му разбираш. :roll:

Да само че се води и директор !А дирекора няма право да седи на скамейката!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 май 2011 23:13

ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:14

grasiani написа:ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ

дирекора на клуба няма право да е на пейката!Стоичо Стоилов , защо ходи в ложите,а не на скамейката?Или Иво Тонев а?Аз друг спортен директор на даден клуб не съм виждал да седи на пейката!Точно това говореше Диков преди няколко седмици и го гледах.Сега не си спомням по кой правилник, но кааза,че няма право да седи на скамейката.Говориме за Гонзо!
Последна промяна от POPCORN на 10 май 2011 23:16, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2011 23:15

POPCORN написа:
Ай стига,бе...Ма сериозно ли?Не,че нещо,ама Г.Иванов е на щат като помощник-треньор.Къде да седне,според теб?Иначе му разбираш. :roll:

Да само че се води и директор !А дирекора няма право да седи на скамейката!

Договорът му е на помощник-треньор!Той може да си се води какъвто поиска.Даже и председател на фенклуба.
В този ред на мисли,какъв се "води" Хр.Бонев,че седи на пейката?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 май 2011 23:15

Спорите за глупости , на пейката може да стои всеки който е записан в протокола за даден мач .
Дали спортно техн. директор може ? Естествено че може , ЦСКА могат също да запишат Е.Костадинов и той може да седи на пейката . Поне е дно време беше така сега се съмнявам нещо да се е променило !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 май 2011 23:16

POPCORN написа:
L_Messi написа:
POPCORN написа:ама ти ако искаш си номинирай който искаш бе.това никой не го вълнува!Хората гласуват,за дадения човек . нищо ,че няма про лиценз ,защото е променил ЦСКА!А тебе ,че те е яд това не е наш проблем!Дори футболистите не са толкова комплексирани,че да го взимат под предвит това!Само някой фенчета като тебе мислят така!

Не си ме разбрал. Ако искаш, провери малко по-назад и виж оценката ми за Радуканов - не съм казал нищо лошо за него и съм признал това, което той направи. Просто искам, когато има нещо черно на бяло, то да се спазва. Според правилата на БФС, Милен Радуканов не е старши треньор на ЦСКА и аз искам всички да бъдат равнопоставени пред тези правила.

Тука не въжат правилата на БФС!Това си е анкета правена от футболистите всяка година като те си определят играчите и треньорите.Щом са преценили, значи е редно!Футболистите на другите отобри много ясно знаят,че той е треньор на ЦСКА просто няма лиценз!Щом те са го номинирали значи има право да седи!За каква равнопоставеност ми говориш, като на всеки мач на Левски има двама треньори?Дори по правилник няма право да седят двамата там!Ти може ли да кажеш в момента кой е треньор на Левски?Той също е в анекатата?Защото аз не мога да кажа така като гледам мачовете на Левски!

:lol: Излагаш се. Я като за начало кажи защо Ясен и Гонзо нямат право да седят заедно на пейката? :)
И пак не можеш да ме разбереш. Това, дали анкетата се прави от БФС или не няма значение. Важното е за какво е тази анкета. А тя е за длъжност, за която има определени критерии от страна на институцията, администрираща първенството, част от което са и самите играчи. Не може да дадеш Оскар за най-добър актьор на някой оператор, или пък да избереш за мъж на годината някой, който няма мъжки вторични полови белези ;) Е същото е и с Милен Радуканов.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 23:16

Pichichi написа:Спорите за глупости , на пейката може да стои всеки който е записан в протокола за даден мач .
Дали спортно техн. директор може ? Естествено че може , ЦСКА могат също да запишат Е.Костадинов и той може да седи на пейката . Поне е дно време беше така сега се съмнявам нещо да се е променило !

не е така!Не е които си иска!По тая логика може да ме запишат мене и да седна!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 май 2011 23:18

grasiani написа:ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ

Е то и според документите в БФС, в стартовите листи дадени на съдиите и делегатите преди мача също, ама щом футболистите са гласували за него занчи е той и точка.
Ще ме изкефи най-големия абсурд в историята на футбола. Представяте ли си БФС в края на сезона номинира Милен Радуканов и дори печели. А той никъде и никога не се е водил като старши треньор в ЦСКА.
АБСУРДИСТАН.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 май 2011 23:18

POPCORN написа:
Pichichi написа:Спорите за глупости , на пейката може да стои всеки който е записан в протокола за даден мач .

не е така!Не е които си иска!По тая логика може да ме запишат мене и да седна!

Тебе не могат да те впишат в протокола но могат да впишат примерно тренньора на юношите старша и той да си седи на пейката !

Върни се в “Футбол - България”