Ай стига,бе...Ма сериозно ли?Не,че нещо,ама Г.Иванов е на щат като помощник-треньор.Къде да седне,според теб?Иначе му разбираш.
Да само че се води и директор !А дирекора няма право да седи на скамейката!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ай стига,бе...Ма сериозно ли?Не,че нещо,ама Г.Иванов е на щат като помощник-треньор.Къде да седне,според теб?Иначе му разбираш.
grasiani написа:ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ
POPCORN написа:Ай стига,бе...Ма сериозно ли?Не,че нещо,ама Г.Иванов е на щат като помощник-треньор.Къде да седне,според теб?Иначе му разбираш.
Да само че се води и директор !А дирекора няма право да седи на скамейката!
POPCORN написа:L_Messi написа:POPCORN написа:ама ти ако искаш си номинирай който искаш бе.това никой не го вълнува!Хората гласуват,за дадения човек . нищо ,че няма про лиценз ,защото е променил ЦСКА!А тебе ,че те е яд това не е наш проблем!Дори футболистите не са толкова комплексирани,че да го взимат под предвит това!Само някой фенчета като тебе мислят така!
Не си ме разбрал. Ако искаш, провери малко по-назад и виж оценката ми за Радуканов - не съм казал нищо лошо за него и съм признал това, което той направи. Просто искам, когато има нещо черно на бяло, то да се спазва. Според правилата на БФС, Милен Радуканов не е старши треньор на ЦСКА и аз искам всички да бъдат равнопоставени пред тези правила.
Тука не въжат правилата на БФС!Това си е анкета правена от футболистите всяка година като те си определят играчите и треньорите.Щом са преценили, значи е редно!Футболистите на другите отобри много ясно знаят,че той е треньор на ЦСКА просто няма лиценз!Щом те са го номинирали значи има право да седи!За каква равнопоставеност ми говориш, като на всеки мач на Левски има двама треньори?Дори по правилник няма право да седят двамата там!Ти може ли да кажеш в момента кой е треньор на Левски?Той също е в анекатата?Защото аз не мога да кажа така като гледам мачовете на Левски!
Pichichi написа:Спорите за глупости , на пейката може да стои всеки който е записан в протокола за даден мач .
Дали спортно техн. директор може ? Естествено че може , ЦСКА могат също да запишат Е.Костадинов и той може да седи на пейката . Поне е дно време беше така сега се съмнявам нещо да се е променило !
grasiani написа:ами МИЛЕН по кой правилник седи на пейката като какъв ,Гонзо е спортен директор и има право да е на пейката така че стига сте се правили на ненормални, старши тренъор според сайта на цска е Сашо БОРИСОВ
POPCORN написа:Pichichi написа:Спорите за глупости , на пейката може да стои всеки който е записан в протокола за даден мач .
Дали спортно техн. директор може ? Естествено че може , ЦСКА могат също да запишат Е.Костадинов и той може да седи на пейката . Поне е дно време беше така сега се съмнявам нещо да се е променило !
не е така!Не е които си иска!По тая логика може да ме запишат мене и да седна!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост