СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Ключов е и мачът Левски - Литекс, задължителна 1-ца, само при това положение Левски ще скочи на Локо Пд и ще ги бие, Литекс няма да бие Славия, не вярвам Славия да допуснат 4-та поредна домакинска загуба и предпоследния кръг Локо Сф - Литекс, на гостите ще им трябва поне Х, което идеално устройва и нас, естествено и ние трябва да си свършим работата до края и да не сгрешим някъде, срещу Локо Сф съм съгласен, че и Х ни устройва като гост
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
По-уверен съм в победата срещу Локо Сф, отколкото Славия. Изобщо не се притеснявам, те ще бъдат под нас в класирането накрая. Но ние трябва да сме поне 1 точка преди Локо Пд, което означава да не грешим изобщо, и да се надяваме Левски и/или ЦСКА да им вземат скалпа.
Премиерът на България Бойко Борисов обяви 10 стадиона в България, за които ще бъдат отпуснати средства за сериозен ремонт. Това ще са съоръженията на Левски, ЦСКА, Славия, Локомотив (София), Академик (София), Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Берое, Ботев (Враца), а освен тях се търси и стадион в областта около Лом и Оряхово, който да бъде приведен в добър вид. Признанието дойде от премиера на България Бойко Борисов, който през Канал 3 заяви следното: "Знаете какво сме се разбрали със софийските клубове и как ще бъдат отпуснати средства за ремонт на техните стадиони. Също така ще отпуснем по 1 млн. лева за стадионите на Ботев и Локомотив (Пловдив). Ще има пари за осветление за съоръжението в Стара Загора, както и за това във Враца", обяви Борисов, който не пропусна да се похвали, че строи и няколко модерни зали в София, Пловдив и Русе.
БЕЗ КОМЕНТАР!
---------------------------------------
Сигурно има вътрешна информация, че сами ще си построим стадиона, и за това нямаме нужда от помощи ... или мрази ТИМ и Пътното 
но пък данъците ми да отиват за удобството на 20-те фена на Академик ... не ми се вижда целесъобразно някак си ...
но пък данъците ми да отиват за удобството на 20-те фена на Академик ... не ми се вижда целесъобразно някак си ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
ShooterMan
- Контакти:
Отдавна съм защитавал неведнъж тезата,че Варна и Варненска област ТРЯБВА да поиска АВТОНОМНОСТ в много аспекти!!!Не може такава подигравка с този регион от страна на Шопите!Не стига,че им хрантутим имислената столица,но и не пропускат шанс да ни смачкат.Категорично съм за финансова ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ и ОТКАЗ варненските данъци да влизат в държавната шопска хазна!Парите на Варна-само за Варна!Варненските кметове и общински съветници да нямат нищо общо с държавните шопски партии.За жалост когато Варна е управлявана от шопски подлоги такава е конюнктурата.Аз имаше ВАРНЕНЕЦ за кмет скандала щеше да е огромен,но уви,шопските подлоги налазили Варна мълчат и услужливо се надупват на господарите си,отиват да ПРОСЯТ бюджета на града ни там паднали на колене вместо да ТРОПНАТ по масата и да заявят,че или ще сме РАВНОПОСТАВЕНИ с шопската столица,или Варна да получи финансова децентрализация!Също и безмитна зона трябва да е Варна,никакви данъци за хазарт....но няма,много хубаво ще стане тогава...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
И на мен ми писна от този пожарникар. Съжалявам, че гласувах за него. Само Софията му, метрото и околовръстното. За тоя освен шопландия друго не съществува. Ами да се маха от поста министър-председател и да се връща като кмет на възлюбеното му Софе.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ShooterMan написа:Отдавна съм защитавал неведнъж тезата,че Варна и Варненска област ТРЯБВА да поиска АВТОНОМНОСТ в много аспекти!!!Не може такава подигравка с този регион от страна на Шопите!Не стига,че им хрантутим имислената столица,но и не пропускат шанс да ни смачкат.Категорично съм за финансова ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ и ОТКАЗ варненските данъци да влизат в държавната шопска хазна!Парите на Варна-само за Варна!Варненските кметове и общински съветници да нямат нищо общо с държавните шопски партии.За жалост когато Варна е управлявана от шопски подлоги такава е конюнктурата.Аз имаше ВАРНЕНЕЦ за кмет скандала щеше да е огромен,но уви,шопските подлоги налазили Варна мълчат и услужливо се надупват на господарите си,отиват да ПРОСЯТ бюджета на града ни там паднали на колене вместо да ТРОПНАТ по масата и да заявят,че или ще сме РАВНОПОСТАВЕНИ с шопската столица,или Варна да получи финансова децентрализация!Също и безмитна зона трябва да е Варна,никакви данъци за хазарт....но няма,много хубаво ще стане тогава...
Напълно съгласен! Писна ми да ни третират като някаква отбивка едва ли не.
- blue avalanche
- Контакти:
Не се заблуждавайте,че Варна може да се самоиздържа!Нито един регион в Б-я не може без останалите!Автономност...Я по-сериозно.
-
ShooterMan
- Контакти:
Да видим дали можем а?Да обявим Варна за безмитна зона,да махнем данъците от хазарта и да видим какво ще стане а?Монако на Блаканите,но това не ви изнася там у Софето.Като сте много ербап дайте финансова децентрализация и нито един варненски лев да не влиза в шопската хазна и да ви видя тогава 5-те стадиона,спортните зали и прочее 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
София е паразитен град.Издържа се от приходите на другите общини.Град който нищо не произвежда.Основният поминък на софиянци е :паразитната администрация,която просто дублира администрацията в другите градове. Това е напълно излишна и вредна дейност,която няма прецедент в света и носи огромни загуби за страната ни.