THE G.A.M.E написа:Аз лично имам съмнения, че това е най заслужилият финал, ама айде ...
Честито на подръжниците на Ман. Юн. и Барса !
Иска ми се да кажа, че това ще е хубава финал, ама надали ...
Най вероятно ще станем свидетели на - Барса играе, а Юнайтед гледат ...![]()
Ми нека се гледат, нека се учат, нали за т'ва ще са на Уембли ! ......
![]()
Интересно, кой ще е рефера ...
Да, звучи много български, както преди всеки важен мач по нашите земи се питаме това ...
Но в случая спокойно може да се каже и, че звучи по европейски !
Ето до къде я докара Европейската централа ( УЕФА ) ... българските фенове да си мислят, че Шампионската лига е по корумпирано състезание от 'А' група ...
Недоволни винаги ще има..., винаги загубилите ще се оправдават със съдиите, вместо да видят и признаят грешките на своите отбори!
Последните 5-6 години в ШЛ най-добре се представят точно Барса и МЮ, така че е нормално отново да имаме същият финал.
А колкото до Уембли... всички казват, че МЮ ще се чувства като у дома си, но аз лично не съм съгласен. А и Барса има отлични спомени от този стадион, така че едва ли ще се чувстват некомфортно! А колкото до това, че ще бъдат освирквани от 75 000 англичани..., това няма да им направи впечатление, като играят на Бернабеу да не би да не ги освиркват 75 000 мадридчани?! Големите отбори са свикнали с това нещо и не им прави впечатление, важното е да има публика на стадиона, за да създаде някаква атмосфера!