XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

qqq
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ-Черно море

Мнениеот qqq » 04 май 2011 20:18

Viktor4o_Rs написа:
qqq написа:
Viktor4o_Rs написа:Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ни :evil: ОСТАВКА :!: :!: :!:

не се излагай, чак намирисваш.... Христов ще си понесе последствията.... последния мохикан на мутренските отбори

Нищо не разбрах, я по-ясно :lol: :lol: Аз ви казвам, че цяла пролет Славия е безобразно слаба и няма и 1 силен мач, а вие си плямпайте квото искате ...

кое не ти е ясно? колко години да е едно и също и ти да не разбираш? може би ти просто не разбираш.....а ако се правиш , че не разбираш, значи се правиш на луд- накратко (като за теб) или си тъп или си луд.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 20:20

Че какво е направил с Вили Вуцов, Вили имаше малшанса да загуби с дузпи в Етрополе, а Кокала на 2 пъти го покри късмета със същите тия дузпи ... При Вили бяхме в пъти по-стабилни в първенството и си биехме наред по-малките отбори, а сега имаме вече 6-7загуби вкъщи :evil:
Съгласен съм , Венци е перманентно зло за Славия, обаче ако си мислиш, че сме много силни и сега лягаме, бъркаш тотално, във абсолютно всеки мач сме надигравани, така беше и с Пирин на полуфинала ... Вместо да се мобилизаме до краен предел за финала, тия направиха всичко възможно да ни отчаят тотално, нямам думи просто :x
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 20:22

qqq, афектиран съм, така че си просиш да ти натегля п.тките майни, аз ти казвам, че сме слаби, а че не продаваме, както в минали години, а ти си бъди такъв специалист щом искаш ;)
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 май 2011 20:31

8-)

Викторчо, няма как СЛАВИЯ да е чак толкова слаба ! Има нещо гнило в мачовете ни !
Добре, айде ЦСКА ни биха - ок, Черноморец ни биха - ок, ама Видима Раковски да те бие ... :o :shock:
Започвам да си мисля, че след като Гришата осигури нова титла на отбора си, като истински благородник ;) хвърли някой лев на съседния сателит Севлиево и това помогна на Видима да спечели не само срещу нас.
Венци плюе против Дихонов и Литекс, ама парите не миришат ...
Утре прогнозирам точка или три за Севлиево в Монтана !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 май 2011 20:36

абе какво "перманентно" зло е Венци- той ви е единствената надежда за съществуване въобще. Славия просто е маша на бфс-то, симпатично момиче за удовлетворяване на дадени обещания -всичко това за едното съществуване в А група. Колкото и да си фен (кон с капаци, като мен) все си наясно че ако славия не беше столична, щеше да се ползва със статута на марек (мнооого славна ) из групите плюс хвалебствена статия за юбилеите.
Тегли квото искаш, обаче аз винаги виждам един много борбен отбор, с леки привилегии от съдиите, с яки единоборства, картони и разправии, с тежки думи след мачовете и най - вече супер амбицирана СЛАВИЯ в абсолютно всеки мач, който гледам на живо(Локо Пд) и един ......отбор в мачовете срещу останалите софийски отбори и някои други.
Извинявам се, ако съм те обидил лично (аз не те познавам) , но това определено ми е мнението и то не от днес, даже не от скоро
Последна промяна от qqq на 04 май 2011 20:40, променено общо 3 пъти.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 20:38

Венци може и да продава, но много ме съмнява ТИМ да купува.

Не съм гледал мача (четох коментара само), и честно казано ме изумяват твърденията, че е продаден. Черно море е пределно мотивиран, очаквах победа с 1 гол разлика. Съставът ни беше оптималния, имахме и положения, Славия също, така че на пръв поглед ми изглежда на равностоен двубой. Който е гледал мача (независимо чий фен е), да коментира обективно. Всичко останало са недостойни приказки, поне според мен.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 20:40

qqq написа:абе какво "перманентно" зло е Венци- той ви е единствената надежда за съществуване въобще. Кой идиот ще прави кеф на десет човека (той ги определя като олигофрени). Славия просто е маша на бфс-то, симпатично момиче за удовлетворяване на дадени обещания -всичко това за едното съществуване в А група. Колкото и да си фен (кон с капаци, като мен) все си наясно че ако славия не беше столична, щеше да се ползва със статута на марек (мнооого славна ) из групите плюс хвалебствена статия за юбилеите.
Тегли квото искаш, обаче аз винаги виждам един много борбен отбор, с леки привилегии от съдиите, с яки единоборства, картони и разправии, с тежки думи след мачовете и най - вече супер амбицирана СЛАВИЯ във абсолютно всеки мач, който гледам на живо и един ......отбор в мачовете срещу останалите софийски отбори и някои други.
Извинявам се, ако съм те обидил лично (аз не те познавам) , но това определено ми е мнението и то не от днес, даже не от скоро

10 човека да ти се изредят на тебе , Славия е най-успешният отбор в България след ЦСКА и Левски бе смешник, аре у лево ;) Поредният голям форумен капацитет, аз ти пожелавам не 15, 5 години такъв като Венци на твоя отбор, без значение кой е той, да ви видя тогава :!:
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 май 2011 20:44

абе ясно - аз малко си редактирах мнението, но и ти си прав - айде ходи го л...То ти какво и да кажеш...ако чакате мен да ....сте ми ясни, аз за така и ги виждам нещата - ако и аз не се навия ви остава пак венци

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 май 2011 20:48

yavorescu написа:Венци може и да продава, но много ме съмнява ТИМ да купува.

Не съм гледал мача (четох коментара само), и честно казано ме изумяват твърденията, че е продаден. Черно море е пределно мотивиран, очаквах победа с 1 гол разлика. Съставът ни беше оптималния, имахме и положения, Славия също, така че на пръв поглед ми изглежда на равностоен двубой. Който е гледал мача (независимо чий фен е), да коментира обективно. Всичко останало са недостойни приказки, поне според мен.

8-)

Пич, не се заблуждавай. Тази година просто нямате нищо ! От всички отбори, които се борят за Европа този на Черно море е най-зле като футболисти и игра.
Ако СЛАВИЯ си играят играта - няма как да ги биете в София.
Прав е фенът на Локо Пд., че май само срещу тях скача Венци. А, Локото определено имат по-стойностен отбор от Черно море тази година ... Казвам го като неутрален фен, защото гледах мачове и на двата отбора.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 04 май 2011 20:50

Това вече не се търпи. Започва да ме хваща яд, че сме се класирали на финала за купата, защото с тая игра нищо чудно да ни разгромят и после всички ще ни се подиграват. Пълна трагедия... ОСТАВКА :!:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Славия”