Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот tevez » 10 апр 2011 12:27

Сега като стана дума,че Македа ще се връща ,ще имаме много нападатели,Маме Диуф,Уелбек,Оуен,Чичарито,Бербо,Рууни,Македа-7 нападатели за 2 места доста си е.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 апр 2011 12:44

Македа доста ме съмнява да не отиде под наем, Мамето не го виждам честно казано да се върне, не мисля че е достатъчно добър, за Уелбек се твърди че ще дойде но може да му трябва още стаж, а САФ обича да има 4 основни нападателя + 1 за всеки случай.
Имаме Рууни, Бербатов, Чичарито, Уелбек евентуално ще е четвърти а вече е въпроса Oуен дали ще иска да остане, честно казано не го виждам да протестира защото е резерва. А мисля че трябва да се пази широчина в състава и да се дразнят скаузърите естествено, да не говорим че доста съмнителен ми се вижда прогреса на Чичарито и как точно като се засече с Оуен започна да ги вкарва подобните голове.
Да не забравяме че основната причина Оуен да е тук е не че ще играе 10 мача на сезон а за да помага повече на нападателите, и ако той е съгласен не виждам проблем.
Друг е въпроса че не съм сигурен че ще се случи, защото той заедно с Бербатов са единствените с неподписани договори до 2014+ поне, като на Бербатов му изтича след още 1 сезон, на Оуен му изтича след 3 месеца.
Дано стане както е практиката клуба за такива играчи да се предлага договор за 1 сезон и после още 1 и тн, така можем много добър план да си направиш.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 апр 2011 17:27

Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич заяви намерението си да остане на "Олд Трафорд" до края на кариерата си. Сърбинът заяви, че никога не е възнамерявал да напусне клуба въпреки всички слухове около неговото бъдеще.

"Надявам се да прекарам остатъка от кариерата си в Манчестър Юнайтед. През миналата година имаше много спекулации относно това, че може би ще напусна, но аз показах обвързаността си с клуба. Прекарах най-добрите години от кариерата си тук, винаги съм давал най-доброто от себе си. Разбира се, всеки има добри и лоши моменти, но аз винаги съм давал 100% от себе си - особено сега, когато нося капитанската лента и всички произтичащи от това отговорности. Определено ще бъда тук до края на кариерата си. Никога не съм произнасял и дума за това, че искам да напусна", каза Видич.

Прекрасна новина :)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 23 апр 2011 13:44

http://manchester.gong.bg/view_article. ... _id=198479
Точно заради подобни изказвания този човек няма да остане велик в умовете на другите почитатле, освен заблуждаващите се фенове на МЮ .. Нищо против към феновете .. Но да се отнася с толкова ниско уважение.. Това показва много ... Ще ви дам пример.. Кени Далглиш.. Никога не е казвал подобни неща и никога не би го сторил... Високо уважение и висока култура, както към противници така и към приятели.. И се обзалагам, че има фенове на други отбори, които уважат Крал Кени ..
П.С. Сега ще дам думата на заблудените титани да започнат с "ама, че си прост" .. Нека видя вашите "бисери"...

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 23 апр 2011 14:01

тъпанар или си или за първи път четеш пресата ?
първо тва бг журналисти е много по-голямо влечуго от английския защото живее в доста по тъпа страна от англия.
а ти си част от тъпотията защото не четеш статийте и цитатите и ако наистина се интересуваш не ги търсиш с оригиналните изказвания на хората.
лузър, какво да правиш.
Гледай как се печели титла сега и мълчи.
Толкова ви е клатил че и с U16 отбора ако спечели титлата пак ще намерите под вола теле.
Омразата е порок, тва е разликата между връзката между САФ и Ливърпуул, вторите мразят първия а първия се подиграва на целия тоя клуб постоянно доказвайки че струва повече от цялата историята на втория по сила английски отбор.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 28 апр 2011 10:06

Много съм розочарован от Жозе, след поредния груб мач снощи. Искаше ми се именно той да е следващия ни треньор, но за мен той във всеки сериозен сблъсак излиза с дърводелския футбол - ритай и руши, така бе в Челси, Интер и сега в Реал.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 28 апр 2011 13:32

iori написа:Много съм розочарован от Жозе, след поредния груб мач снощи. Искаше ми се именно той да е следващия ни треньор, но за мен той във всеки сериозен сблъсак излиза с дърводелския футбол - ритай и руши, така бе в Челси, Интер и сега в Реал.

:) Виж, целта оправдава средствата. Няма нормален треньор, който да тръгне да се надиграва с Барса... Той просто трябва да е луд, или да не гони успеха!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 май 2011 16:04

Истинска трансферна война може да се разрази между градските съперници Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити през лятото, след като и двата тима са включили в списъка си за лятна селекция звездите на италианската Серия "А" Алексис Санчес (на снимката) от Удинезе и Уесли Снайдер от Интер. Според английския "Дейли Мейл" ръководството на Ман Юнайтед е отправило официална оферта в размер на 18 милиона английски лири за крилото на Удинезе Санчес. Предложението на "червените дяволи" идва само дни след изразеното от Ман Сити желание да закупят 22-годишния талант. Сър Алекс от години следи качествата на чилиеца и е пращал скаути да наблюдават изявите му още като тинейджър в Кобрелоа. През това лято Фърги е амбициран да вземе бързоногото крило, но почти сигурно ще трябва да се пребори с Манчестър Сити за подписа му.

Подобна е ситуацията и с плеймейкъра на настоящия шампион Интер Уесли Снайдер. Фъргюсън отдавна има аспирации към холандския техничар и със сигурност ще има предимство при борба с Ман Сити, но мениджърът на "гражданите" Роберто Манчини се надява със солидния финансов гръб на арабските собственици на клуба си да успее да надцака градския си противник. Манчини дори е обсъждал със съотборника на Снайдер в холандския национален отбор Найджъл де Йонг възможността халфът на Сити да опита да убеди плеймейкъра да премине на Ийстландс.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 май 2011 18:03

Изпадналият в немилост нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен е трансферна цел номер едно на Дарби Каунти. „Овните” водиха люта битка за оцеляване в Чемпиъншип и мениджърът Найджъл Клъф ще се опита да доведе през лятото класни попълнения, за да избегне подобна ситуация през новата кампания.

Оуен е четвърти избор за нападател на„Олд Трафорд”, а след края на сезона при „червени дяволи” ще се завърне Дани Уелбек, който е под наем, което означава, че най-вероятно на Оуен няма да му бъде предложен нов договор.

Именно от това ще се опита да се възползва Клъф, привличайки ветерана със свободен трансфер. „Овните” са приготвили сума от порядъка на 1,5 паунда, с която да изкушат бившия футболист на Ливърпул, Нюкасъл и Реал Мадрид. Друга добра новина за Дарби е, че в края на сезона клубът ще бъде напуснат от Роби Савидж, който е най-скъпоплатеният футболист на тима.

„Последните два сезона са много разочароващи и мисля, че всеки вижда, че имаме нужда от нови играчи. Ще имаме пари. Искаме шест или осем нови футболисти, които ще бъдат смесица от опит, свободни трансфери и най-малко едно голямо име”, каза мениджърът на Каунти.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 май 2011 16:28

Сър Алекс се връща на терена
Сензационна новина съобщи мениджърът на Блекпул Иън Холоуей. Специалистът разкри, че е разговарял със своя колега начело на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, а шотландецът му е заявил, че ще излезе на терена срещу Блекпул в последния кръг на Висшата лига, ако дотогава „червените дяволи” са си осигурили титлата.

69-годишният Фърги, бивш централен нападател на Рейнджърс, признал това пред Холоуей, след като последният похвалил Юнайтед за погрома над Шалке в Шампионската лига.

„Звъннах му да го поздравя за прекрасната игра. Те ми спряха дъха. Той пък ме попита с кого ни предстои да играем. Споменах Тотнъм и Болтън и разбира се, завършваме срещу тях. Пожелах му да са спечелили титлата дотогава, а той ми отговори: `Ако сме го направили, ще изляза на терена срещу теб, синко`. Ще го накарам да си спази обещанието", сподели спецът.

nice :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”