football.total тотално оспами хубавата тема, ама явно модераторите си подремват сега и ще продължим да му четем великите умотворения! въобше не е наясно пича, че макар и клуба да има 30 фена, то щом показва нужната игра и постига нужните резултати, за награда ще играе не само в Европа, но и на Луната!
но темата не е за отбора, а за онея 30 фена дето висят на трибумите и подкрепят отбора си!
дано football.total най-сетне да даде отговор по зададената тема, а не да се отплесва с комплексарски излияния!
Какво е по- важно за вас титлата или играта?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво е по- важно за вас титлата или играта?
Lyubooo написа:football.total тотално оспами хубавата тема, ама явно модераторите си подремват сега и ще продължим да му четем великите умотворения! въобше не е наясно пича, че макар и клуба да има 30 фена, то щом показва нужната игра и постига нужните резултати, за награда ще играе не само в Европа, но и на Луната!
но темата не е за отбора, а за онея 30 фена дето висят на трибумите и подкрепят отбора си!
дано football.total най-сетне да даде отговор по зададената тема, а не да се отплесва с комплексарски излияния!
според мен опитвайки се да ни каже, че според него няма фен, който да се задоволи с загубата само по себе си ни показа, че той държи на победата независимо от играта. Иначе отричайки възможността за противоположно твърдение не виждам от какво печели.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- blue avalanche
- Контакти:
За мен,като фен на Бразилия,Зико,Сократес,Фалкао,Жуниор,Едер,Леандро,завинаги ще останат в моето сърце!Нищо,че не станаха шампиони!Но,предполагам,че бразилските запалянковци харесват и отбора-шампион от САЩ '94.Нищо,че игра най-грозния футбол в историята на Бразилия.Еднозначен отговор няма и не се опитвайте да го намерите.
ПП.Ако Моу спечели ШЛ с Реал М,нима феновете ще му обърнат гръб,защото отборът не играел "красиво"?Едва ли...
ПП.Ако Моу спечели ШЛ с Реал М,нима феновете ще му обърнат гръб,защото отборът не играел "красиво"?Едва ли...
blue avalanche написа:За мен,като фен на Бразилия,Зико,Сократес,Фалкао,Жуниор,Едер,Леандро,завинаги ще останат в моето сърце!Нищо,че не станаха шампиони!Но,предполагам,че бразилските запалянковци харесват и отбора-шампион от САЩ '94.Нищо,че игра най-грозния футбол в историята на Бразилия.Еднозначен отговор няма и не се опитвайте да го намерите.
Затова е задал въпросът човека-всеки да си каже честно и ако изключим вечното противопоставяне между отборите всеки си говори правичката-мое мнение.
Иначе и аз симпатизирам доста на бразилците и когато това стана бразилците отпаднаха на четвъртфинал 86-та и на 8-минафинал 90-та година, но играха невероятно красиво и в двата мача. Не споделям мнението, че през 1994-та година са играли грозно /виждам, че си ги сравнил с тяхната си игра, но пак не съм съгласен
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
parvanoff написа: Аз не съм фен на Ливърпул и Алавес, но в края на 90-те години какъв финал направиха-още го помня-невероятен-красива игра, голове, обрати-всичко красиво показаха в тази игра! Такива мачове привличат хората, както и Арсенал-Тотнъм преди седмица и т.н.
Много съм съгласен с теб..ням да забравя този финал... нямаше по вълнуващ мач до онзи момент от този, а не съм привърженик на нито един отбор от казаните.... по Същият начин Тотнъм и Иънг Бойс (като цяло тотонъм много ми допада като стил..но им трябва още малко в защита) тази година или пък Брага в квалификациите за ШЛ....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Има различни хора и "красивата игра " е нещо съвсем различно за отделни групи хора !
Дори тук във форума има постове които казват "Играта на Барса не е красива някакви безсмислени пасове , не си ли е А.Смит да счупи някой крак с безумна шпага не ми ги хвали " , други им опонират с "Най добрия отбор последните години и практикуващ най-красив футбол " .
Според феновете на Ман. Ю отбора им е перфектен и играят страхотен футбол , други викат какви са тези дърводелци : О'Шей, Карик , Скоулс , Андерсон , Парк , Гибсън и т.н.т. нищо не играят ама бият .Според някои фенове Арсенал били играели красив футбол според други били меки китки и нищо не играелеи . Феновете на Реал пък казват че техния отбор играе най-красивия и скоростен футбол . Ето последните мнения хвалят Бразилия на Сократес и Карека ама и на тях ще им се намери опонент да каже как така бе в маншафта е истината !!!
Дори тук във форума има постове които казват "Играта на Барса не е красива някакви безсмислени пасове , не си ли е А.Смит да счупи някой крак с безумна шпага не ми ги хвали " , други им опонират с "Най добрия отбор последните години и практикуващ най-красив футбол " .
Според феновете на Ман. Ю отбора им е перфектен и играят страхотен футбол , други викат какви са тези дърводелци : О'Шей, Карик , Скоулс , Андерсон , Парк , Гибсън и т.н.т. нищо не играят ама бият .Според някои фенове Арсенал били играели красив футбол според други били меки китки и нищо не играелеи . Феновете на Реал пък казват че техния отбор играе най-красивия и скоростен футбол . Ето последните мнения хвалят Бразилия на Сократес и Карека ама и на тях ще им се намери опонент да каже как така бе в маншафта е истината !!!
-
THE G.A.M.E
Аз лично предпочитам отбора ми да загуби с 0 - 5, но да са отправили 10-на удара към вратата на съперника и да са имали 3-4 голови ситуаци .........................
ОТ КОЛКОТО - да са се бетонирали всичките 11 човека В - и пред наказателното си поле ... и да паднат "само" с 0 - 2 например, обаче минаването им на центъра да се брои на пръстите на едната ръка ...
Някой по назад беше казал, че с отбори като Ливърпул и Барса не трябва да се надиграваш, а да се опиташ да ги излъжеш ..
Конкретно що се отнася до български отбор - НИКОЙ български тим неможе да излъже или надиграе отбори от такава класа и ранг, като Барселона, Челси, Реал М. Байерн М. Интер, Милан, Ман Ю. Ливърпул, Арсенал ... и т.н.
Така, че по моята философия ...
По добре да се опиташ да се надиграваш с такива тимове, ако трябва и да излезеш с трима в атака, но да стане мач, както се казва ...
От колкото да си паднеш с 0 - 1 ( щото неминуемо тимове от такава класа ще намерят начин да ти вкарат гол, ако ще и с трима вратари да играеш ) ... та в този случай да не си отправил нито един удар към вратата на съперника, щото си бил зает през всичкото това време да риташ, дърпаш, скубеш, блъскаш съперника, където и когато го хванеш ... и да правиш същото с горката топка, в името на имагинерната идея, да "излъжеш" далеч по добрия ти съперник.
Та общо взето, надявам се, че от написаното става ясно, аз какво предпочитам ...
ОТ КОЛКОТО - да са се бетонирали всичките 11 човека В - и пред наказателното си поле ... и да паднат "само" с 0 - 2 например, обаче минаването им на центъра да се брои на пръстите на едната ръка ...
Някой по назад беше казал, че с отбори като Ливърпул и Барса не трябва да се надиграваш, а да се опиташ да ги излъжеш ..
Конкретно що се отнася до български отбор - НИКОЙ български тим неможе да излъже или надиграе отбори от такава класа и ранг, като Барселона, Челси, Реал М. Байерн М. Интер, Милан, Ман Ю. Ливърпул, Арсенал ... и т.н.
Така, че по моята философия ...
По добре да се опиташ да се надиграваш с такива тимове, ако трябва и да излезеш с трима в атака, но да стане мач, както се казва ...
От колкото да си паднеш с 0 - 1 ( щото неминуемо тимове от такава класа ще намерят начин да ти вкарат гол, ако ще и с трима вратари да играеш ) ... та в този случай да не си отправил нито един удар към вратата на съперника, щото си бил зает през всичкото това време да риташ, дърпаш, скубеш, блъскаш съперника, където и когато го хванеш ... и да правиш същото с горката топка, в името на имагинерната идея, да "излъжеш" далеч по добрия ти съперник.
Та общо взето, надявам се, че от написаното става ясно, аз какво предпочитам ...
Pichichi написа:Има различни хора и "красивата игра " е нещо съвсем различно за отделни групи хора !
Точно това не е така-поне по моему-виж ми мненията преди това. Говориш в повечето случаи за стилове футбол и най-вероятно за мнения, които са на привърженици на дадените отбори. Нещата не са толкова сложни и аз го казах-футболът, който носи голове е ясно, че е красив-тези, които не харесват головете са малки изключения. Красотата са красивите комбинации, задни ножици, тънки пасове и т.н., но всичко това е след головете естествено. Не вярвам много хора да харесват, когато някой отбор не смее да мине центърът и чупи краката на противника, когато бяга цял мач, но незнаейки накъде и т.н. За стиловете, които си изброил вече мненията са разнобойни-това, че Арсенал са меки китки примерно обаче не виждам какво общо има с футболната игра и красотата и, но може някои да се заглеждат във футболистите.
само Левски и България
- Lord_Dexter
- Контакти:
NIKSANA написа:Здравейте,
забелязах много нападки и хапливи коментари, че ЦСКА може да спечели купа, а Левски нищо. Обръщам се в форума за БГ футбол с целта да обхвана всички фенове на всикчи отбори. Кое е по- важно за вас..да гледате как отборът ви играе футболът, за който мечтаете или да спечели титла/купа без значение от играта и стилът????
Ще помоля модераторите да го направят като анкета.
Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!
Само да попитам - харесва ти футбола, който показва Левски ли ????? Странно ако е така....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Lord_Dexter написа:NIKSANA написа:Здравейте,
забелязах много нападки и хапливи коментари, че ЦСКА може да спечели купа, а Левски нищо. Обръщам се в форума за БГ футбол с целта да обхвана всички фенове на всикчи отбори. Кое е по- важно за вас..да гледате как отборът ви играе футболът, за който мечтаете или да спечели титла/купа без значение от играта и стилът????
Ще помоля модераторите да го направят като анкета.
Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!
Само да попитам - харесва ти футбола, който показва Левски ли ????? Странно ако е така....
Вземи да попрочетеш малко темата преди да задаваш излишни въпроси.
само Левски и България
Върни се в “Футбол - България”