Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Какво е по-важно за вас титлата или играта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 апр 2011 11:11

AlexandrePato написа:Ами и според мен е по-важно добрата игра на отбора,но с добра игра ще има и резултати.

+11111

Ей такова е и моето мнение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 26 апр 2011 11:12

аби написа:
big4eto написа:
jeliotr написа:Има отбор който само от титли се интересува не от игра

ВИзираш Тошко Батков ли ? Или феновете на отбора му ? Гледам ЛИТЕКС и виждам един много добре изглеждаш отбор поне за стандартите на БГ футбола :!: Най-малко допуснати голове,най-много вкарани голове,водач в класирането с 8 точки и нито една загуба :!: Какво повече можем ние феновете на шампиона на БГ да искаме от отбора си ? ШАМПИОНИ

Когато заработят някоя и друга точица в ШЛ и вкарат поне още един български отбор в турнирите ще ги признаят хората за ШАМПИОНИ! За сега са само едни водачи в измислено първенство и нищо повече! Успех в ШЛ на отборчето ти! ;)

Че това кой Бг отбор го постигна ?
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 апр 2011 11:13

Писал съм го много пъти и под други теми в момента в А група кой е шампион за мен е без никаква тежест . Дали ЦСКА , Левски, Литекс или Ч.Море все е тая , тази титла е в безтегловност от години .
Тази титла би имала тежест ако стадионите ни са поне на средно европейско ниво , същото важи и за шефовете в БФС и тези на клубовете . Титлата ще има значение ако публиката е на стадиона и се държи нормално а не прави някое от следните неща :
замеря с камъни и железа полицията ; стреля с пушка по противниковите фенове ; троши коли и витрини ако нещо им е криво ; троши автобуси,тролеи и трамваи ; на знамената им не пише "Аз мразя ...." ; не изчкава няколко хлапета с шалове на противниковоя отбор за да им докаже колко по-мощни физически могат да бъдат група фенове с приемущество в бройките от няколко пъти и т.н.т.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 26 апр 2011 11:16

NIKSANA написа:Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!

Аз пък си мисля че Левски освен че няма да вземе купа,няма и добра игра.
Относно основния въпрос.Аз предпочтам отбора на който симпатизирам,през сезона да играе добър футбол,а във важните мачове ( такива като директни елиминации,двубои между преки конкуренти и т.н) да играе както и да е,но да бие.А пък и в такива мачове ако играе добре,от това по-хубаво няма.
Разбирам те на къде клониш,но си мисля че Левски не играе някаква невероятна игра та да си кажем: Е,няма да вземем купа ,но пък поне играем добре.
Аз поне не мога да го кажа това.Напротив мисля точно обратното.Отбора играе много слаб футбол.В първия сезон имаше проблясъци,но всичко беше до там.Втория сезон,нещата са трагедия.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 26 апр 2011 11:27

Ето какво казва Фабрегас по въпроса

Юношата на Барселона и капитан на Арсенал Сеск Фабрегас призна, че отборът се намира на кръстопът и трябва да промени манталитета си, ако иска да спечели нещо. В последните шест години "артилеристите" не са печелили трофей.
"Още от 2007 година аз бях от първите, които казваха: "Не печелим трофеи, но играем красиво". Сега обаче осъзнавам, че това не е достатъчно", с тъга коментира Фабрегас пред испанското списание ***.
"В ранната фаза на сезона, когато се бориш във всички 4 турнира, изпитваш голямо удоволствие. И си казваш "Тук имам всичко". Но накрая нещо ти липсва и тогава трябва да решиш - дали да гониш победите до последно или да заложиш на развитието на отбора за следващия сезон. Трудно е. За мен проблемът е липсата на манталитет на победител. Също и липсата на зрялост на моменти. Притежаваме висока класа, но ни липсва самочувствие. Този отбор има нужда да спечели нещо. Затова беше важно да спечелим Карлинг Къп", заяви Фабрегас.
"Само Робин ван Перси е печелил Купата на Англия, както и аз. Но това е всичко. В този отбор никой не е спечелил нищо. Липсва ни това да можем да кажем: "Знам какво е да печелиш и знам какво е нужно да го направиш", допълни още той.
"Затова легендарният отбор на "Непобедимите" бе толкова силен, защото знаеха как да побеждават, знаеха кога трябва да се натисне, кога да се атакува. Имаха специален интелект да четат мачовете. А сега сме доста неопитни".
"Тук е различно. Треньорът е интелигентен човек, а клубът цени други неща - това, че всяка година играем в Шампионската Лига, това че сме в борбата до края. Това че водим млади играчи. Че имаме икономическа стабилност. Предполагам, че това са нещата, които цени бордът на директорите. Въпреки че мога да си представя, че ще дойде момент, в който ще ни кажат - или печелите, или не", коментира Фабрегас отношението на ръководството към мениджърът Арсен Венгер.
Накрая Фабрегас коментира и собственото си бъдеще и постоянните спекулации, че може да напусне Арсенал.
"Ако един ден напусна Арсенал, никога няма да отида в друг английски отбор. Човек трябва да е търпелив за тези неща. Денят, в който напусна Арсенал, ще го направя с ясна цел, а не просто, за да напусна".
"Освен това как може да си сигурен, че ще играеш в новия отбор? Тук всичко се развива перфектно за мен в лично отношение. Може да не печеля трофеи, но самият аз съм много добре".
"Говорих с Карлес Пуйол и той ми каза, че когато е бил на 26 години все още не е спечелил нищо. Пуйол - човекът, който вече е печелил абсолютно всичко във футбола".

http://sportabg.com/evropejski-futbol/21915-fabregas-osaznah-che-ne-e-dostatachno-da-igraesh-krasivo#addcomments

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 апр 2011 11:27

8-)

Фен съм на СЛАВИЯ, откакто се помня. Много пъти в миналото белият отбор е играл добре, но по една или друга причина е оставал на второ, трето място и по-назад в класирането ...
Сега предпочитам купа с грозна игра, отколкото красива загуба на финала.
Целта оправдава средствата ! ;)
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 26 апр 2011 11:36

big4eto написа:
jeliotr написа:Има отбор който само от титли се интересува не от игра

ВИзираш Тошко Батков ли ? Или феновете на отбора му ? Гледам ЛИТЕКС и виждам един много добре изглеждаш отбор поне за стандартите на БГ футбола :!: Най-малко допуснати голове,най-много вкарани голове,водач в класирането с 8 точки и нито една загуба :!: Какво повече можем ние феновете на шампиона на БГ да искаме от отбора си ? ШАМПИОНИ

Levski ima nai mnogo vkarani golove v shampionata - ina4e dobyr opit .

Sorry za latinicata no nqma kak da smenq bukvite ot tuk .

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 26 апр 2011 11:43

За това станах фен на този отбор и през годините никога не съм съжалявал, защото с много редки изключения това е отборът, който гради играта и доставя радост на хората. Отборът пред когото всички им треперят гащите от страх. Защото всички, които се интересуват помнят как "големите" за някои отбори се затварят и играят на контри срещу Левски, въпреки че са "шампиони"!!! Помним големите "тактици", които се опитваха с годините да изливат бетони пред вратата си, а дори прословутият с дефанзивната си игра Гоче в Левски изповядваше нападателен футбол и резултатите тогава го показаха, дори и в европейските турнири. Отборът, който винаги играеше нападателно, дори при загуби от Юве и Барса, но се стремеше да играе футбол, а не да се затваря! Имаше редки периоди на обратното и за съжаление сега сме в такъв период-Ясен играе страхливо и това води до логичния резултат-много голове в нашата врата, защото си има капка истина в това, че "нападението е най-добрата защита"! А за колегата от оранжевия отбор-май не си много прав, че сте с най-добро нападение-за кой ли път, това е нападението на Левски-може да погледнеш за справка. ;) Не съм и съгласен, че красивата игра непременно води до успехи-напротив, примери има много-в момента Арсенал, често и други-примерно 1990-та година някой ако е гледа мачът Аржентина-Бразилия на световното в Италия и т.н., така че това не е постулат, а и италианските клубни отбори с тяхната доста грозна на моменти игра си имат доста успехи...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 26 апр 2011 11:49

sl321 написа:
NIKSANA написа:Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!

Аз пък си мисля че Левски освен че няма да вземе купа,няма и добра игра.
Относно основния въпрос.Аз предпочтам отбора на който симпатизирам,през сезона да играе добър футбол,а във важните мачове ( такива като директни елиминации,двубои между преки конкуренти и т.н) да играе както и да е,но да бие.А пък и в такива мачове ако играе добре,от това по-хубаво няма.
Разбирам те на къде клониш,но си мисля че Левски не играе някаква невероятна игра та да си кажем: Е,няма да вземем купа ,но пък поне играем добре.
Аз поне не мога да го кажа това.Напротив мисля точно обратното.Отбора играе много слаб футбол.В първия сезон имаше проблясъци,но всичко беше до там.Втория сезон,нещата са трагедия.

всъщност не разбираш...аз не клоня на никъде..исках да видя мнението на хората.. дали 90% се интересуват от продукта не от крайният резултат... това е.. а и аз не харесвам как играе Левски... дадох за приемр единственият мач тази пролет, когато ми харесаха до голяма степен.
Благодаря за мнението ти все пак!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 26 апр 2011 11:49

Хиляди пъти предпочитам красивата загуба пред грозната победа.
Баткоff вън

Върни се в “Футбол - България”