AlexandrePato написа:Ами и според мен е по-важно добрата игра на отбора,но с добра игра ще има и резултати.
+11111
Ей такова е и моето мнение !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
AlexandrePato написа:Ами и според мен е по-важно добрата игра на отбора,но с добра игра ще има и резултати.
аби написа:big4eto написа:jeliotr написа:Има отбор който само от титли се интересува не от игра
ВИзираш Тошко Батков ли ? Или феновете на отбора му ? Гледам ЛИТЕКС и виждам един много добре изглеждаш отбор поне за стандартите на БГ футболаНай-малко допуснати голове,най-много вкарани голове,водач в класирането с 8 точки и нито една загуба
Какво повече можем ние феновете на шампиона на БГ да искаме от отбора си ? ШАМПИОНИ
Когато заработят някоя и друга точица в ШЛ и вкарат поне още един български отбор в турнирите ще ги признаят хората за ШАМПИОНИ! За сега са само едни водачи в измислено първенство и нищо повече! Успех в ШЛ на отборчето ти!
NIKSANA написа:Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!

big4eto написа:jeliotr написа:Има отбор който само от титли се интересува не от игра
ВИзираш Тошко Батков ли ? Или феновете на отбора му ? Гледам ЛИТЕКС и виждам един много добре изглеждаш отбор поне за стандартите на БГ футболаНай-малко допуснати голове,най-много вкарани голове,водач в класирането с 8 точки и нито една загуба
Какво повече можем ние феновете на шампиона на БГ да искаме от отбора си ? ШАМПИОНИ
sl321 написа:NIKSANA написа:Аз лично предпочитам да виждам компактен отбор, не задължително в непрекъснати атаки, но практикуващ бърз, прагматичен футбол с разнообразни атаки (крила + център) и стабилна защитна линия! Титлите не са толкова важни за мен...радоста ми идва като гледам отбора си да играе добър футбол -> например бях доволен при загубата от Литекс за купата.. просто показахме доста прилична игра!
Аз пък си мисля че Левски освен че няма да вземе купа,няма и добра игра.
Относно основния въпрос.Аз предпочтам отбора на който симпатизирам,през сезона да играе добър футбол,а във важните мачове ( такива като директни елиминации,двубои между преки конкуренти и т.н) да играе както и да е,но да бие.А пък и в такива мачове ако играе добре,от това по-хубаво няма.
Разбирам те на къде клониш,но си мисля че Левски не играе някаква невероятна игра та да си кажем: Е,няма да вземем купа ,но пък поне играем добре.
Аз поне не мога да го кажа това.Напротив мисля точно обратното.Отбора играе много слаб футбол.В първия сезон имаше проблясъци,но всичко беше до там.Втория сезон,нещата са трагедия.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта