Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Берое
23
27%
равен
14
16%
Левски
49
57%

Общо гласове: 86

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) 24.04.2011 /15:00

Мнениеот blue avalanche » 25 апр 2011 14:19

Avgusta 1916 написа:Къде ти е репликата "Съдията се подигра с труда на момчетата"???
А това ,че от време на време ви надигравахме да не би да е лъжа?
Що не предположиш какво ще каже Ясен след мача, ами се занимаваш с Илиан?

Аз намерих по-интересни "реплики:
"Знаеш ли кога ще е дузпата в неделя? Когато Левски има най-голяма нужда от нея. След което вие ще си сложите тъмно сните очила и наляво и надясно ще обяснявате колко истинска е била измислената дузпа, а хората в Стара Загора ще се почувстват отново измамени и унижени от мафията съдии-БФС-"псевдо-грандове"."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Ебати и малоумното г.оведо.Утре така ще ги ударим подобаващо да се запомни.Прогноза 2-0 с много беройска публика."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Газим добитъка в Неделя :!:"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Време е за поредици от загуби в Стара Загора."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
С каква любов те правехме а какво г........о излезе.
2:0
37' - Евг.Йорданов
86' - П.Димитров
Тази година голям шлем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А тези "бисери" са твоите:
"Сините лъвове,или както там ги наричаш напълниха гащите два дни преди мача,а утре ние ще им напълним вратата с топки , така че тихо и се моли съдийската тройка да помага,че иначе - резил!!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"То на вас не е нужно да минаваш много центъра - справка ЦСКА , ние ,Черно Море онзи ден , и т.н.
Всяко минаване си е потенциален гол."
Нещо да съм "пропуснал"?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 апр 2011 14:56

daniel875 написа:
milen.hristov написа:
daniel875 написа:Левски в последно време ми харесва повече, отколкото, когато играеше с Гара. По - добре е за клуба за съжаление да се раздели с Дембеле, за да могат тези футболисти да бъдат накарани да играят. Прекалено силен футболист е Гарата за отбор като Левски. Прекалено много вкарваше есента и разглези защитниците, че колкото и грешки да правят, все ще има кой да ги отърве. Забележете - вчера трима различни играчи вкараха головете. Ето това искам да се случва в тима. Искам отборен дух. Не ми допада факта само нападателите да вкарват, трябва да се постараят повече и полузащитниците, защитниците, трябва да има агресия от всички.
Като цяло Левски в момента е на нивото на отборите от втората половина като игра, но отборната игра е плюсът, който не трябва да се пренебрегва.
Левски няма чак толкова лоши футболисти, колкото се опитват някои журналисти или специалисти да ги изкарат. Не е важно чак толкова с какви играчи разполагаш, важното е те да "горят" в играта, да се стараят и успехът ще дойде. Ако някой ми каже, че през 2006 имахме някакъв страховит отбор, а всички си спомняме какво стана, ще му се изсмея. Просто с нулева селекция, от нищото направихме много.

Съгласен съм с 5теб за всичко,футболистите ниу неса толкова слаби,слаби са ръководителите им.Вярно е през 2005,2006 не сме правили някъвкава невероятна селекция.Направихме отбор от резервни играчи предишните сезони,но го направиха хора които разбират от футбол,а не хора които са на вие с материята.На тези сега това им е максимума,даже и им е много,много мачове бяха извадени на мускули като този вчера,благодарение на индивидуалните качества на футболистите.

Лошото е, че Наско е страхотен ръководител, но винаги, когато се връща като такъв, много краде. Много хора съм чувал да казват през годините, че всеки крадял, важното било да краде и за хубаво, и за другите, но Наско крадеше повече от допустимото. Това вече е лошо.
Не знам трудно ще се намери нов Наско Сираков, а на Левски му трябва друг такъв човек. Но вече, пак казвам, друг.
Наско е най - голямата ни жива легенда и като такъв винаги има място в клуба, но нека да не е спортен директор.

Toва са догаткии аз мога да кажа,че сестра ти е ку.ва,пък иди доказвай,че нямаш сестра.Пък и не ме интересува кой колко краде и дали го прави важното е отбора да върви,да играе красиво и резултатно,и да бъде шампион разбира се това няма как да бъде пък ине е нормално да е постояннно,стига да има някъква клубна политика(възможно е аз да не я вижам,пък да има такава).Не е серозно 2 години подред директорът да ми обяснява,след като сме се провалили как сезона е преходен,иследващият сме щяли да видим изтинският Левски

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 апр 2011 15:06

Щастлива съм, че взехме 3 точки!
:P
Иначе Илиев ме разочарова! :cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Borisov_90
Контакти:

Мнениеот Borisov_90 » 25 апр 2011 15:42

знае ли някой от къде да си изтегля мача берое-левски?
благодаря предварително

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 апр 2011 16:07

Честита победа и от мен! Хубава победа за нас... вярно, че беше Великден, ама не очаквах чак пък Матондо да вкара :lol: Много силен мач за Йовов... Дани Младенов за пореден път никакъв го няма... не знам какво толкова хвалеха Иса в подготовката, но и в този мач беше пълна трагедия... :oops: Жалко за грешката на Илиев, но на всеки може да се случи! Гледаме напред! САМО ЛЕВСКИ! :)

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 25 апр 2011 19:04

Тия биройци са най-големите долни селяни.След всеки наш гол или отсвирване на съдията в наша полза се чуваше само К*Р за Левски оле оле оле
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 апр 2011 19:12

Blue_Girl написа:Щастлива съм, че взехме 3 точки!
:P
Иначе Илиев ме разочарова! :cry:

Що?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2011 20:32

Предполагам, че има на предвид гршката ... при изравнителния гол на Берое за 1 - 1

Но беше въпрос на време и Пламен да сбърка !
Нищо не е станало !
Юнак без рани и ..... вратар без грешки неможе !

Дано само не го закотвят на пейката, както направиха с Митрев и Акалски заради подобни грешки ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Архив”