Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
konvoec
- Контакти:
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) 24.04.2011 /15:00
Вие тука изядохте човека, че има по-различно мнение. Нито го познавам, нито го защитавам, нито съм за някое си ръководство на отбора, бившо или настоящо. Само ще вметна, че публиката, която се събира на стадиона е барометър за играта, поне донякъде. Вие сами можете да си направите извода колко са доволните и колко недоволните, спрямо това колко хора отиват на мач. Имаше мачове и в добро часово време за мач, транспорт и т.н. обаче защо ли хората пак ги няма?! Сигурно е заради добрата игра... или не, те не са "истински левскари" като повечето тук във форума! Бихме Берое - супер, сега и Сливен. Въпреки всичко Литекс имат по-трудна програма и ние имаме шансове, но е важно да направим това, което зависи от нас. Задължителна победа над Литекс!
- Avgusta 1916
- Контакти:
blue avalanche написа:Ил.Илиев:
"“В игрово отношение не трябваше да загубим мача. Но допуснахме от две центрирания да ни отбележат гол, от това не съм доволен,” коментира специалистът. “Иначе футболистите ми излязоха да се надиграват с Левски, и на моменти успявахме да го направим. Можехме да завършим с повече самочувствие, имахме много ситуации.Не заслужавахме да загубим.При 2:2 имахме положения, и не биваше да допускаме такъв гол.Ние можехме да реализираме по-добре своите ситуации."
Както казах и по-горе:
1.Сами се бихме.Вкараха ни от наши грешки.
2.Не си вкарахме 20-тината положения.
3.Не ни надиграха.
Нагоре каза друго бе разбирач!
Къде ти е репликата "Съдията се подигра с труда на момчетата"???
А това ,че от време на време ви надигравахме да не би да е лъжа?
Що не предположиш какво ще каже Ясен след мача, ами се занимаваш с Илиан?
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Напълнихте форума със сополи заради някаква титла.Искам да поправя Батков,че в ШЛ Литекс няма да се о****т а ще ги на****т.Просто те не могат да са нещо в Европа и затова Инчхай се опитва да се изкара такова в България.Това е детската мечта на едно овчарче от Микре.Манията му за величие обаче го отвежда към самоубийство.Не мислете че някой друг наш отбор не би имал същата участ.В ЛЕ доказахме сме отбор от средна европейска класа и че с малки изключения можем да играем с тях като с равни.
-
THE G.A.M.E
Хубав мач, добра победа.
Чак не повярвах, когато Матондо прати топката в мрежата ...
Ако преди мача някой ми беше казал, че Юлу ще вкара победният гол ... щях да го взема за комедиант !
Чак не повярвах, когато Матондо прати топката в мрежата ...
Ако преди мача някой ми беше казал, че Юлу ще вкара победният гол ... щях да го взема за комедиант !
Левски в последно време ми харесва повече, отколкото, когато играеше с Гара. По - добре е за клуба за съжаление да се раздели с Дембеле, за да могат тези футболисти да бъдат накарани да играят. Прекалено силен футболист е Гарата за отбор като Левски. Прекалено много вкарваше есента и разглези защитниците, че колкото и грешки да правят, все ще има кой да ги отърве. Забележете - вчера трима различни играчи вкараха головете. Ето това искам да се случва в тима. Искам отборен дух. Не ми допада факта само нападателите да вкарват, трябва да се постараят повече и полузащитниците, защитниците, трябва да има агресия от всички.
Като цяло Левски в момента е на нивото на отборите от втората половина като игра, но отборната игра е плюсът, който не трябва да се пренебрегва.
Левски няма чак толкова лоши футболисти, колкото се опитват някои журналисти или специалисти да ги изкарат. Не е важно чак толкова с какви играчи разполагаш, важното е те да "горят" в играта, да се стараят и успехът ще дойде. Ако някой ми каже, че през 2006 имахме някакъв страховит отбор, а всички си спомняме какво стана, ще му се изсмея. Просто с нулева селекция, от нищото направихме много.
Като цяло Левски в момента е на нивото на отборите от втората половина като игра, но отборната игра е плюсът, който не трябва да се пренебрегва.
Левски няма чак толкова лоши футболисти, колкото се опитват някои журналисти или специалисти да ги изкарат. Не е важно чак толкова с какви играчи разполагаш, важното е те да "горят" в играта, да се стараят и успехът ще дойде. Ако някой ми каже, че през 2006 имахме някакъв страховит отбор, а всички си спомняме какво стана, ще му се изсмея. Просто с нулева селекция, от нищото направихме много.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
хора, да ви се намира линк за торент на мача, че го пропуснах вчера, а не намирам в google-то ? много ще съм благодарен!
- milen.hristov
- Контакти:
daniel875 написа:Левски в последно време ми харесва повече, отколкото, когато играеше с Гара. По - добре е за клуба за съжаление да се раздели с Дембеле, за да могат тези футболисти да бъдат накарани да играят. Прекалено силен футболист е Гарата за отбор като Левски. Прекалено много вкарваше есента и разглези защитниците, че колкото и грешки да правят, все ще има кой да ги отърве. Забележете - вчера трима различни играчи вкараха головете. Ето това искам да се случва в тима. Искам отборен дух. Не ми допада факта само нападателите да вкарват, трябва да се постараят повече и полузащитниците, защитниците, трябва да има агресия от всички.
Съгласен съм с 5теб за всичко,футболистите ниу неса толкова слаби,слаби са ръководителите им.Вярно е през 2005,2006 не сме правили някъвкава невероятна селекция.Направихме отбор от резервни играчи предишните сезони,но го направиха хора които разбират от футбол,а не хора които са на вие с материята.На тези сега това им е максимума,даже и им е много,много мачове бяха извадени на мускули като този вчера,благодарение на индивидуалните качества на футболистите.
blue avalanche написа:W84me написа:Някой да извади класирането след същият брой изиграни мачове за първенство през есента.
Левски-21т.
Литекс-15т.
ЦСКА -11т.
От 1-ви до 8-ми кръг включително
7 - 0 - 1 21 точки
От 16-ти до 23-ти кръг включително
6 - 1 - 1 19 точки
Dobri написа:blue avalanche написа:W84me написа:Някой да извади класирането след същият брой изиграни мачове за първенство през есента.
Левски-21т.
Литекс-15т.
ЦСКА -11т.
Не е много точно. 21 точки - срещу 19 сега.
Каква бе головата разлика? 19:7 (+12) есента, срещу 13:5 (+8). Голям спад във фаза атака.
Три от головете през пролетта са служебни

- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:daniel875 написа:Левски в последно време ми харесва повече, отколкото, когато играеше с Гара. По - добре е за клуба за съжаление да се раздели с Дембеле, за да могат тези футболисти да бъдат накарани да играят. Прекалено силен футболист е Гарата за отбор като Левски. Прекалено много вкарваше есента и разглези защитниците, че колкото и грешки да правят, все ще има кой да ги отърве. Забележете - вчера трима различни играчи вкараха головете. Ето това искам да се случва в тима. Искам отборен дух. Не ми допада факта само нападателите да вкарват, трябва да се постараят повече и полузащитниците, защитниците, трябва да има агресия от всички.
Съгласен съм с 5теб за всичко,футболистите ниу неса толкова слаби,слаби са ръководителите им.Вярно е през 2005,2006 не сме правили някъвкава невероятна селекция.Направихме отбор от резервни играчи предишните сезони,но го направиха хора които разбират от футбол,а не хора които са на вие с материята.На тези сега това им е максимума,даже и им е много,много мачове бяха извадени на мускули като този вчера,благодарение на индивидуалните качества на футболистите.
Абе,не съм се сетил досега да те питам.Не беше ли Стоилов същия,дето го изгониха и от Литекс?Или там играчите му бяха по-слаби?А,може би,той разбира само от футбола на Левски?Като национален селекционер,на "ти" ли беше с материята или на "вие"?
"На тези сега това им е максимума,даже и им е много,много мачове бяха извадени на мускули като този вчера,благодарение на индивидуалните качества на футболистите."
В случай,че не си забелязал,Ман Юн изкараха целия сезон "на мускули" и на "индивидуални качества".Но никой не е тръгнал да "сваля" Фергюсън.
milen.hristov написа:daniel875 написа:Левски в последно време ми харесва повече, отколкото, когато играеше с Гара. По - добре е за клуба за съжаление да се раздели с Дембеле, за да могат тези футболисти да бъдат накарани да играят. Прекалено силен футболист е Гарата за отбор като Левски. Прекалено много вкарваше есента и разглези защитниците, че колкото и грешки да правят, все ще има кой да ги отърве. Забележете - вчера трима различни играчи вкараха головете. Ето това искам да се случва в тима. Искам отборен дух. Не ми допада факта само нападателите да вкарват, трябва да се постараят повече и полузащитниците, защитниците, трябва да има агресия от всички.
Лошото е, че Наско е страхотен ръководител, но винаги, когато се връща като такъв, много краде. Много хора съм чувал да казват през годините, че всеки крадял, важното било да краде и за хубаво, и за другите, но Наско крадеше повече от допустимото. Това вече е лошо.
Не знам трудно ще се намери нов Наско Сираков, а на Левски му трябва друг такъв човек. Но вече, пак казвам, друг.
Наско е най - голямата ни жива легенда и като такъв винаги има място в клуба, но нека да не е спортен директор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!