Взехте ли премия за ВЕЛИКДЕН?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Взехте ли премия за ВЕЛИКДЕН.

Мнениеот Lyubooo » 24 апр 2011 23:10

theprideofplovdiv написа:
batmanlevski написа:ние от Теси-Фикосота Шумен вече 9 години не сме получавали нищо за никой празник,шефа си купи наскоро поредната колекция от автомобили - 4 чисто нови поршета,последни модели,а за нас както винаги мизерните 300 лева заплата и оглозганите кокали от агнетата които той и семейството му оплюскаха за празника

Това е типична българска черта-да се плюе по богатите.Тоя твоя шеф колко работни места е осигурил,а?В крайна сметка никой не те кара не сила да работиш за 300лв.,а и се съмнявам,че си висококвалифициран работник във фирмата...

абе образ, много си готин, ама нещо се дъниш с този си коментар!
в цялата държава картинката е подобна и затова се говори за липса на средна класа и наличието на много богати и съответно бедни! затова и народа масово емигрира и търси препитание другаде, защото тука работодателя е цар и се гаври с работниците си и няма кой да му скръцне със зъби и да го предупреди, че щом иска работника му да работи 6 дни по 10 часа, то той съответно трябва да го заплати по-високо от тоя, който работи само 5 дена по 8 часа! неслучайно сме последни в ЕС и така наречените "цървули" от Румъния са вече с век пред нас!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 апр 2011 23:12

Взех и още немога да ги изхарча парите :twisted:

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 24 апр 2011 23:33

Нищо не взех, ала това няма да ми попречи да си живея живота. Пък и времето е пред мен. Има възможности за длъжности, изискващи по-висока квалификация.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 апр 2011 23:33

Да, но недостаъчно. Поне според мен :| Според работодателя може и да е висока, за мен не е! Да сме живи и здрави, това е най- важното!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 24 апр 2011 23:43

В нашата фирма дадоха добър бонус за Великден :!:

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 24 апр 2011 23:50

MCMXIII написа:Да, но недостаъчно. Поне според мен :| Според работодателя може и да е висока, за мен не е! Да сме живи и здрави, това е най- важното!

много правилно мнение! аз има собствен бизнес в сферата на храните и съм доволен от постъпленията около Великден, така че смятам повишеното търсене за нещо като премия.на мен ми стига да имам възможността да работя, да сме здрави, пък ако е рекъл Господ ще има и нещо отгоре :lol:
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
vakuum
Контакти:

Мнениеот vakuum » 24 апр 2011 23:58

Да, взех един по-голям :lol:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 25 апр 2011 00:02

Даже не съм си и помислял, че ще ми дадат премия. Едно време, може би преди 8 години да е било, за Великден ми дадоха Цял Един Сух Козунак. И от тогава даже и обелка на банан не са ми дали. Абе като се замисля, сигурен съм, че точно по това време се чудят кой от колегите да го орежат за следващите пари.
batmanlevski, да отмине този свят празник и пращам моите проклятия към шефа ти.
Лошо ли е, ако кажа, че завиждам на тези, които са взели премия? Ще науча къде работите и ще дойда при вас ;)

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 25 апр 2011 00:49

Lyubooo написа:
theprideofplovdiv написа:
batmanlevski написа:ние от Теси-Фикосота Шумен вече 9 години не сме получавали нищо за никой празник,шефа си купи наскоро поредната колекция от автомобили - 4 чисто нови поршета,последни модели,а за нас както винаги мизерните 300 лева заплата и оглозганите кокали от агнетата които той и семейството му оплюскаха за празника

Това е типична българска черта-да се плюе по богатите.Тоя твоя шеф колко работни места е осигурил,а?В крайна сметка никой не те кара не сила да работиш за 300лв.,а и се съмнявам,че си висококвалифициран работник във фирмата...

абе образ, много си готин, ама нещо се дъниш с този си коментар!
в цялата държава картинката е подобна и затова се говори за липса на средна класа и наличието на много богати и съответно бедни! затова и народа масово емигрира и търси препитание другаде, защото тука работодателя е цар и се гаври с работниците си и няма кой да му скръцне със зъби и да го предупреди, че щом иска работника му да работи 6 дни по 10 часа, то той съответно трябва да го заплати по-високо от тоя, който работи само 5 дена по 8 часа! неслучайно сме последни в ЕС и така наречените "цървули" от Румъния са вече с век пред нас!

Не знам как е прозвучало,но искам да кажа,че това постоянно сравняване с шефа ме дразни,защото шефа е шеф,затова той ще кара поршетата или там квото кара,друг е въпроса,че и ти си прав за много работи.Отговора се крие в твоето мнение,работодателя прави каквото си иска,защото му е позволено от държавата,докато няма закони ще е така-не е виновен този,който дава баницата,а тоя който я яде.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 25 апр 2011 01:40

За Коледа да,но за Великден не съм се и замислял,че може да получа премия. Все пак имайки предвид,че не съм почивал около празника,няма да се разсърдя ако видя някой и друг лев в повече на 10-ти :)

Върни се в “Свободна зона”