Взехте ли премия за ВЕЛИКДЕН?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Взехте ли премия за ВЕЛИКДЕН.
Ще вземем,ама...друг път.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Премии не , но ми преведаха парите преди празниците. Да живее държавната работа 
- bucky_barabata
- Контакти:
Дадоха тук при мен
- shotgun blues
- Контакти:
VraTar4o написа:Въпреки че съм на 15 години от отбора в който играя не ме ощетиха и ми дадоха 80 лева
в МАНЧЕСТЪР СИТИ ли си бе
кви са тези пари
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
lisynger написа:VraTar4o написа:Въпреки че съм на 15 години от отбора в който играя не ме ощетиха и ми дадоха 80 лева
Къде играеш ?
Ботев Брестак ''А'' Окръжна Пост:Вратар
За Коледа зехме по 100 лева, ама сега нъцки.
последни сме с 3 точки :D ...Но това са ми първите пари а играя от 8 месеца
Взехме...дедовия!!! 
Ние взехме и за коледа и сега. Коледа 300 лв, сега 100. Не искам да назовавам името на предприятието, но е голяма частна фирма в която работят над 1000 души.
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
batmanlevski написа:ние от Теси-Фикосота Шумен вече 9 години не сме получавали нищо за никой празник,шефа си купи наскоро поредната колекция от автомобили - 4 чисто нови поршета,последни модели,а за нас както винаги мизерните 300 лева заплата и оглозганите кокали от агнетата които той и семейството му оплюскаха за празника
Това е типична българска черта-да се плюе по богатите.Тоя твоя шеф колко работни места е осигурил,а?В крайна сметка никой не те кара не сила да работиш за 300лв.,а и се съмнявам,че си висококвалифициран работник във фирмата...