СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2011 14:47

Е,вече мога да кажа,че каквото бях разчертал като врътки в страничните мачове,които да удовлетворяват нас се изпълниха.Дори бих казал на 120% с няколко бонуса.Сега 90% всичко е в нашите ръце.Докрая извън нашия контрол трябва да се случат 2 основни неща - 1 ЦСКА да си спечели Купата и 2 Левски да бие Литекс.Ние ако си свършим работата с победи над Сливен и Литекс,загубата на Герена за ловчанлии ги стапя да 2 точки!Моя план се основава това да се случи,защото после има мачове Локо Пд-Левски и Локо Сф-Литекс,двойки тука и отваряме бутилките.Но...дано не се осе*ем самите ние в Сливен :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 21 апр 2011 17:28

Перфектния план!
Само да проработи!
С Литекс мисля и едно бойко 0:0 ни устройва?!?
Все пак са шампиони 2 г. подред!
Мисля, че ще ни е най-трудния мач, който имаме през пролетта!

Само Черно Море!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2011 20:03

Абсолютно НЕ.Смятал съм го нееднократно с калкулатора!
23 кръг:
Локо Сф - Академик - 3 т. за Локо Сф
Сливен-Черно Море - 3 т. за Черно Море
Калиакра - Локо Пд - ??? - въпреки всичко се подсигурявам с 3 точки за Локо Пд
24 кръг:
Черно Море - Литекс - 3 точки за Черно Море
Локо Пд - Миньор - 3 т. за Локо Пд
ЦСКА - Локо Сф - 0 т. за Локо Сф
25 кръг:
Берое - Локо Пд - макс. 1 точка за Локо Пд
Славия - Черно Море - 0 точки за нас,подсигуряваме най-черния сценарий
Локо Сф - Черноморец - 1-3 т. за Локо Сф,смятам 3.
26 кръг:
Локо Пд - Пирин - 3 т за Локо Пд
Черно Море - Монтана - 3 т. за нас
Видима-Локо Сф - 3 т. за Локо
27 кръг:
Локо Пд - Левски - 0 т. за Локо Пд
Локо Сф - Черно Море - 3 т. за Локо,всеки друг изход(Х или 2-ка особено директно ни праща в Европа обаче :mrgreen: )
28 кръг:
Сливен - Локо Сф - 3 т. за Локо,въпреки,че тук може да се случи издънка за тях
Черно Море - Калиакра - 3 т. за нас
Академик - Локо Пд - не мисля,че ще вземат пълен актив,но все пак им слагам 3 точки
29 кръг:
Локо Пд - ЦСКА - 0 точки,ужасът тука е,че този мач е 4 дена преди финала за КБ!!!Може като нищо да вземат дори 3 точки и ще им броя 3 точки вече в сметката :!:
Миньор-Черно Море - 3 точки за нас
Локо Сф - Литекс - 0 точки за Локо
30 кръг:
Черно Море - Берое - 3 точки за нас
Славия - Локо Сф - 0 точки за Локо,Славия ги приема след загубен Финал ;)
Черноморец - Локо Пд - максимум 1 точка за Локо Пд

ИЛИ:
Черно Море - 18 точки(при смятане на загуби в София и в двете гостувания и победа над Литекс)
Локо Сф - 15 точки(при смятане,че бият нас)
Локо Пд - 16-17 точки(при смятане,че бият ЦСКА и не загубят в Бургас и Стара Загора)

Бих казал,че без победа над Литекс ние просто ще изхвърчим!!!Тя е задължителна!При това както виждаш който и да стъпи накриво доректно хвърля бялата кърпа,дори някой тъп равен да е,това са минус 2 точки,няма къде да се компенсират.Ние изскачаме накрая с 1 точка пред Локо Сф и 1-2 пред Локо Пд,това е.Мачове бонус ние нямаме,докато Локо Пд има-приема ЦСКА 4 дена преди финала за КБ,но дори и да ги бият евентуално точно там 3-те точки от Литекс ще натежат в наша полза.До последно и ние ще сме на кантар,дори отдолу,защото във финалния 30-ти кръг и двата Локомотива трябва да загубят точки,за да минем пред тях.Освен всичкото ако паднем с 2:0 от Локо Сф или там нещо такова елиминиращо нашето 1:0 на тях им стига 1 точка от Овча Купел,за да ни минат накрая!!!Затова казах-срещу Литекс-грабвайте телата и юруш отгоре им,ама това значи Тича да е ФУЛ,7-8 000 човека,иначе няма да станат работите.Сметките са си сметки,но не се ли назорим лично няя как просто.Иначе аз мисля-няма да паднем в София 2 пъти,както и,че Диди Пелето и яловия Локо Сф почти невъзможно е да победят нас точно сега,там ударим ли - удряме 2 пъти,помнете го това,Генов ако забърка бетона и ги изтърмъчи-отече работата :lol: /И още нещо-за тоя мач с Локо Сф,там на Марчо Дългата дузпа и вечните им игри с ръце в пеналта(всеки мач с тях не ни дават поне по 2-3 дузпи и не им гонят рендето Дяков) - задължително,ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО чужд съдия!!!Там още можем да приключим всичко :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 апр 2011 20:53

Според мен всичко ще е ясно преди последния кръг, както и става почти винаги, да се надяваме в наша полза, нека първо да бием Сливен и тогава ще смятаме до къде сме стигнали, по-добри сме от Сливен, ако беше мачът във Варна и на тях като нищо щяхме да им сложим петица, Видима са по-добри от тях, но ние като гости винаги играем по-трудно, сами може да си попречим, обаче ако играем нашата си игра, ще бием с 2 гола разлика
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2011 21:10

Аз се притеснявам леко да не стане като с Академик - вместо да ги ошамарим с 2-3 гола ние ги подценяваме и айде.По-спокоен съм обаче от две неща - първото е,че Сливен почнаха да бият тъпани в медиите как ги чакали задължителни 3 точки - хахахаха,нека сега почувстват натиска от задължителното,който ги говори такива приказки обикновен е вдървен на терена и пада...а второто е,че отбора на Сливен освен слаб е и пълен с пишлемета,които нито имат класата,нито психиката да измъкнат решаващ мач.Дано фактора РЕФЕР не окаже влияние,но в този мач нашата цел би трябвало да е да вкараме бърз гол и да сринем пишлеметата до основи и до почивката поне 2 гола разлика,точно както Видима ги би предния кръг :roll:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 апр 2011 21:32

Стрелец, защо не слагаш Берое в сметките? Имат нелош отбор и нелош треньор; ако бият Левски сега са си в играта отвсякъде. Имаме еднакви изходни позиции с тях преди този кръг, а ако не се лъжа всички софийски отбори им гостуват.

Втори въпрос: Как така броиш сигурни три точки за нас в Перник? Мислиш си, че Миньор ще се спасени и няма да има за какво да играят? Ако е така, за мен си е доста наивен подход. Струва ми се, че мачът с тях може да е по-труден от гостуванията в София.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2011 21:50

Берое имат всички шансове за 4-ката,но са първо колеблив гост,ето,паднаха в Монтана.По-скоро ще бият ЦСКА,но не и Левски,така мисля аз.С гостувания на Пирин и Черноморец,а и Черно Море-финалния кръг,плюс домакинства на ЦСКА,Левски и Локо Пд...програмата им е много тежка,това са мачове,които дефакто могат спокойно да ги загубят всичките до един.Срещу тях имаме решителен джокер,чифт Аса в ръкава,нещо което дори и да са 3 точки пред нас пак можем ги обърна(предвид 0:0 там есента)
!Директен двубой последния кръг във Варна!
Мисля,че ще са пред поне единия Локомотив,но не и пред нас...така ми се струва

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 21 апр 2011 23:13

ShooterMan написа:Берое имат всички шансове за 4-ката,но са първо колеблив гост,ето,паднаха в Монтана.По-скоро ще бият ЦСКА,но не и Левски,така мисля аз.С гостувания на Пирин и Черноморец,а и Черно Море-финалния кръг,плюс домакинства на ЦСКА,Левски и Локо Пд...програмата им е много тежка,това са мачове,които дефакто могат спокойно да ги загубят всичките до един.Срещу тях имаме решителен джокер,чифт Аса в ръкава,нещо което дори и да са 3 точки пред нас пак можем ги обърна(предвид 0:0 там есента)
!Директен двубой последния кръг във Варна!
Мисля,че ще са пред поне единия Локомотив,но не и пред нас...така ми се струва

Подкрепям! А и като добавим, че двата Локомотива в момента са доста нестабилни, си мисля, че всичко си зависи от нас. Още ме е яд за загубените точки на Герена, но какво да се прави...
Ето и аз как виждам нещата :

23 кръг:
Локомотив Сф - Академик 1
Берое - Левски Х
Сливен - Черно море 2
Калиакра - Локомотив Пд Х

24 кръг:
Черно море - Литекс Х
Локомотив (Пд) - Миньор 1
Пирин - Берое Х
ЦСКА - Локомотив Сф 1

25 Кръг:
Берое - Локомотив Пд Х
Славия - Черно море Х
Локомотив Сф - Черноморец 1

26 КРЪГ:
Локомотив Пд - Пирин 1
Черно море - Монтана 1
Видима - Локомотив Сф Х
Академик - Берое Х

27 Кръг:
Локомотив Пд - Левски Х
Локомотив Сф - Черно море Х
Берое - ЦСКА 2

28 Кръг:
Сливен - Локомотив Сф Х
Черно море - Калиакра 1
Черноморец - Берое 1
Академик - Локомотив Пд Х

29 Кръг:
Локомотив Пд - ЦСКА 2
Берое - Видима 1
Миньор - Черно море Х
Локомотив Сф - Литекс 2

30 Кръг:
Славия - Локомотив Сф Х
Черно море - Берое 1
Черноморец - Локомотив Пд 1

Общо:
Локомотив Пд - 10 точки
Локомотив Сф - 10 точки
Берое - 7 точки
Черно море - 16 точки
:mrgreen: И Черно Море 4-ти, при ЦСКА - Славия 1, сме в евротурнирите! :mrgreen:
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 апр 2011 13:14

Андро,моите виждания също са,че в София няма да паднем и в двата мача,но нека смятаме черните варианти.Видя как ПЛАНА получи бонуси в Монтана,хикса на Лаута,погрома от Миньор,ще има и още,но ние трябва да се подсигуряваме с най-лошите развои.Нам ни трябват 3 точки от Литекс и 3 от Сливен.6 точки в идните 2 мача,това ни е билета,после и да ни пребият в София си вземаме мачовете на Тича+визитата в Перник и край :lol: .Аз обаче искам да поговорим за нещо,което пак ни идва дюшеш(може би,защото не знам как е правилника).Калиакра!Искат да вадят Цонко от А група!Ами ако го извадят какво правим тогава кажете?До края 3:0,само пролетта 3:0 или анулация на всички резултати срещу Цонко???Ако е последното,същото каквото стана в Б групите с Ком-Миньор знаете ли какво става?Ами шампанското което заредихме след хиска на Лаута аз викам да го отваряме!!!От Локо Сф ще отпаднат 6 спечелени точки,от Локо Пд-3,от Берое-4,а от Черно Море???Ами нула :lol: .Нашия актив остава същия.Я сега кажете,каква е схемата ако Цонкото изхвърчи от А група :P

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 апр 2011 13:55

ShooterMan написа:Андро,моите виждания също са,че в София няма да паднем и в двата мача,но нека смятаме черните варианти.Видя как ПЛАНА получи бонуси в Монтана,хикса на Лаута,погрома от Миньор,ще има и още,но ние трябва да се подсигуряваме с най-лошите развои.Нам ни трябват 3 точки от Литекс и 3 от Сливен.6 точки в идните 2 мача,това ни е билета,после и да ни пребият в София си вземаме мачовете на Тича+визитата в Перник и край :lol: .Аз обаче искам да поговорим за нещо,което пак ни идва дюшеш(може би,защото не знам как е правилника).Калиакра!Искат да вадят Цонко от А група!Ами ако го извадят какво правим тогава кажете?До края 3:0,само пролетта 3:0 или анулация на всички резултати срещу Цонко???Ако е последното,същото каквото стана в Б групите с Ком-Миньор знаете ли какво става?Ами шампанското което заредихме след хиска на Лаута аз викам да го отваряме!!!От Локо Сф ще отпаднат 6 спечелени точки,от Локо Пд-3,от Берое-4,а от Черно Море???Ами нула :lol: .Нашия актив остава същия.Я сега кажете,каква е схемата ако Цонкото изхвърчи от А група :P

За всички мачове ОТ ПРОЛЕТТА-3-0.Както с Ботев Пд.Само,че:
"БФС няма как да изхвърли Калиакра до една седмица, ако клубът от Каварна не плати глобата от 62 000 лв. заради проваления мач с Левски. Според информация в пресата новакът в „А” група е имал възможност до снощи да преведе парите, иначе щял да загуби служебно мача срещу Локо Пд в понеделник, а ако не издължал глобата до 7 дни, щял да бъде изваден от „А” група.
Novsport.com научи, че Калиакра не е платил нито стотинка, въпреки че Апелативната комисия потвърди санкцията, наложена от Дисциплинарната. В Каварна обаче са спокойни, тъй като след проверка е установено, че няма член във футболните закони, по който да бъдат изхвърлени.
Освен това в БФС още не са помирисвали парите от глоби, наложени на много други клубове.
Веднага след Великден морският клуб ще заведе случая в Софийския административен съд, което автоматически ще стопира изпълнението на наказанието. Делото пък може да се точи дълго, което ще върже ръцете на БФС."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”