ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА,НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА!ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА,ТОЗИ ПЪТ НАД СИНИТЕ ГОВЕДА!
НА СТАДИОНА СЪМ
ЦСКА-Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Левски
sedem_!_dva написа:Айдеееееее синитееееееееее... Ушев ушев ушев ******** а лял лял ял ял я.![]()
![]()
Ти си уникален.........ей Богу........
мача последно къде ще се играе на нац.стадиан или на армията 

- david_villa
- Контакти:
То малко рано за тая тема, ама за най-нетърпеливите... 2:1 за ЦСКА. 

- sedem_!_dva
kartago написа:sedem_!_dva написа:Айдеееееее синитееееееееее... Ушев ушев ушев ******** а лял лял ял ял я.![]()
![]()
Наздраве картаго, нещо не ти харесва... Сподели болката...

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:kartago написа:sedem_!_dva написа:Айдеееееее синитееееееееее... Ушев ушев ушев ******** а лял лял ял ял я.![]()
![]()
Наздраве картаго, нещо не ти харесва... Сподели болката...![]()
![]()
![]()
Абе аз болежки нямам ! Ти би трябвало да имаш, като гледа днес мача, нали там цяла тема си бил развил.... Така че, болките за тебе ! Но искрен съм удивен от енергията ти, да дразниш непрекъснато противниковите фенове ! Вярно, не вярно, ти от своята си призмичка, плюеш, убеждаваш, мислиш, че си винаги прав, е не, признах та ! Уникален си !
- [1948]CSKA
- Контакти:
boro мача ще се играе на нац.стадиoн 

- sedem_!_dva
kartago написа:sedem_!_dva написа:kartago написа:Ти си уникален.........ей Богу........
Наздраве картаго, нещо не ти харесва... Сподели болката...![]()
![]()
![]()
Абе аз болежки нямам ! Ти би трябвало да имаш, като гледа днес мача, нали там цяла тема си бил развил.... Така че, болките за тебе ! Но искрен съм удивен от енергията ти, да дразниш непрекъснато противниковите фенове ! Вярно, не вярно, ти от своята си призмичка, плюеш, убеждаваш, мислиш, че си винаги прав, е не, признах та ! Уникален си !
Би трябвало да ти благодаря.

NON MOLLARE MAI
мерси , нека да има голове да стане добър мач , а защо не като барса - реал . Мач с много положения

sedem_!_dva
не крия, че следя някои от изказващите се, за да разбера с кого може да се говори нормално ! Но явно ще спра да ти чета "творчеството".... Натам отиват работите.... Злоба и простотия има навсякъде, няма защо да я търся и тука, а и тя сама и се показва, не е необходимо даже да я търсиш !....
не крия, че следя някои от изказващите се, за да разбера с кого може да се говори нормално ! Но явно ще спра да ти чета "творчеството".... Натам отиват работите.... Злоба и простотия има навсякъде, няма защо да я търся и тука, а и тя сама и се показва, не е необходимо даже да я търсиш !....