Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Със страх добър съдия не се става.

Мнениеот peliforewer » 11 апр 2011 15:37

Rivaldo10 написа:Съдията, та съдията! В последните два мача между Манчестър Юнайтед и Челси се изговори доста за съдиите, а те не бяха с етикет България! В Испания имам чуството, че съдиите са по-зле и от българските, в Англия този сезон също имаше дузина съдииски грешки, но само тук в България това е проблем номер 1! Само тук за всичко ни е виновен съдия, всичко ни е наред, само съдиите ни не струват! Затова и в Европа тепърва ще берем срам и на клубно, и на национално ниво!

Тук не коментирам грешките на съдиите,колкото страхливото им поведение.Чуждите съдии бъркат,ама футболистите им имат респект и не смеят гък да кажат,защото няма прошка.Справка-сър Фергюсън,а това което каза съра против съдиите е като сонет от Шекспир,спрямо нещата които се изричат след всеки кръг на родното първенство за българските съдии.А нашите арбитри не смеят да накажат подобаващо футболните ни псевдозвезди ,като се правят на глухи и слепи.Съобразяват се с отбори,президенти и се мъчат да се харесат на силните на деня.Това ми е мисълта.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 11 апр 2011 15:42

Когато отборът ти печели милиони на година много ясно, че ще ти е по-широко около врата. Обаче когато отборът ти е беден и издръжката му ти докарва само разходи е нармално, да се обърне внимание на съдийството, което те ощетява
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2011 15:45

Долно уйно написа:Да ги видим комисиите дали ще се самосезират

Изображение

Те комисите ако искаха щяха да се самосезират иотдавна и заради плакта справедливост за ищо и любо.Ние продължваме да сме единствената дъражава която би позволила плакат искащ освобождаването на двама наркодилари.Жалко,че точно агитката на Левски иска това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:54

Изображение

Аз,пък,забелязах,че,по време на мача,Радуканов на няколко пъти престъпи зоната за треньора!Очаквам ДК да се самосезира. :) :) :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 апр 2011 16:02

peliforewer написа:Тук не коментирам грешките на съдиите,колкото страхливото им поведение.Чуждите съдии бъркат,ама футболистите им имат респект и не смеят гък да кажат,защото няма прошка.Справка-сър Фергюсън,а това което каза съра против съдиите е като сонет от Шекспир,спрямо нещата които се изричат след всеки кръг на родното първенство за българските съдии.А нашите арбитри не смеят да накажат подобаващо футболните ни псевдозвезди ,като се правят на глухи и слепи.Съобразяват се с отбори,президенти и се мъчат да се харесат на силните на деня.Това ми е мисълта.

Това вече си е манталитет. Пък и за наказанията отговарят БФС и дисциплинарната комисия, а че съдиите ни спестяват картони за реплики си е факт. Но по този начин правят и лоша услуга на отборите ни, защото в Европа тези реплики се санкционират с картони.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

luzius
Контакти:

Мнениеот luzius » 11 апр 2011 16:04

Не мисля, че е нормално да се сравнява на база богат-беден по остта чужбина-България. Тук отборите са относително еднакво бедни, както и съдиите. В Англия са относително еднакво богати, както и съдиите. Тоест, може да се търси аналогия. :)

haha

Мнениеот haha » 11 апр 2011 16:10

Мене,ако ме питате,ако сме в нормална държава,заради изявите на двете агитки вчера,на отборите трябва да се наложат солидни глоби.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 апр 2011 16:12

Ивайло Стоянов е добър съдия и не е зависим от никого в това съм сигурен,и другите ни съдии са добри,но големият проблем е че нямат нужното самучуствие,нужния респект.Футболисти като Зд.Лазаров,Христо Йово,Гаджев,Спас Делев и още доста футболисти си позволяват да ги репликират постояно,очевадно да им викат и крещат и да се отнасят с тях като с някви съдии от аматьорската лига.Това е големият проблем,липсата на респект на футболисите към съдиите,тука вина има и ръководните органи дали на БФС или на ПФЛ няма значение.При всеки опит на футболист да противоречи или да си позволява да ръкомаха и да бута съдията трябва незабавно да му бъде показан жълт картон,а в някои случаи и червен.Но как да реагират нашите съдии,като в дадена ситуация му скачат 6-7 футболиста ? Не върви да покаже 6-7 жълти картона нали ?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2011 16:20

blue avalanche написа:

Изображение

Аз,пък,забелязах,че,по време на мача,Радуканов на няколко пъти престъпи зоната за треньора!Очаквам ДК да се самосезира. :) :) :)

Сериозно да те попитам,дали е нормално агитката ни да иска справедливост за тия двамата

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 16:24

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:

Изображение

Сериозно да те попитам,дали е нормално агитката ни да иска справедливост за тия двамата

Сериозно отговарям:от провинцията съм и не съм "навътре" с исканията на агитката и личността на тези хора.Ако са наркодилъри-не е нормално,естествено.Но такива твърдения трябва да са доказани.И то на точното място.

Върни се в “Архив”