СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Ако ЦСКА вземе купата има вероятност да изпуснат бронзовите медали. Въпроса е, ще имаме ли сили да се преборим за тях.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
ShooterMan
- Контакти:
ЦСКА няма как да изпусне бронзовите медали,защото тогава може да имаме проблеми.Както виждате в сметките фигурират победите на ЦСКА над двата Локомотива,тъй,че е ЖЕЛАТЕЛНО да са трети,те трябва да са трети.Важно е да се класираме в Европа,нека не прекаляваме,че да не тупнем по задник накрая.Засега всичко върви както сме го намислили.Хубаво ще е да се върнем с точки от Герена,но ми се струва адски трудно
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:ЦСКА няма как да изпусне бронзовите медали,защото тогава може да имаме проблеми.Както виждате в сметките фигурират победите на ЦСКА над двата Локомотива,тъй,че е ЖЕЛАТЕЛНО да са трети,те трябва да са трети.Важно е да се класираме в Европа,нека не прекаляваме,че да не тупнем по задник накрая.Засега всичко върви както сме го намислили.Хубаво ще е да се върнем с точки от Герена,но ми се струва адски трудно
Aз не виждам защо е по-хубаво ЦСКА да са трети, а не ние! Ако сме трети всъщност не ни интересува развоя за купата. Пък и, извинявай, но ти си единствения човек, който твърди, че финалиста духа супата. Хората извадиха линкове към правилниците, а ти караш само на честна дума.
-
зелено-бяло
- Контакти:
cristely написа:ShooterMan написа:ЦСКА няма как да изпусне бронзовите медали,защото тогава може да имаме проблеми.Както виждате в сметките фигурират победите на ЦСКА над двата Локомотива,тъй,че е ЖЕЛАТЕЛНО да са трети,те трябва да са трети.Важно е да се класираме в Европа,нека не прекаляваме,че да не тупнем по задник накрая.Засега всичко върви както сме го намислили.Хубаво ще е да се върнем с точки от Герена,но ми се струва адски трудно
Aз не виждам защо е по-хубаво ЦСКА да са трети, а не ние! Ако сме трети всъщност не ни интересува развоя за купата. Пък и, извинявай, но ти си единствения човек, който твърди, че финалиста духа супата. Хората извадиха линкове към правилниците, а ти караш само на честна дума.
На едно мнение сме.Не може да е по-хубаво ЦСКА да са трети ВМЕСТО нас.Не съм правил сметки обаче къде ще отидат точките,които червените ще изгубят,за да ги изпреварим ние?Да не вземе някой да ни изпревари и двата отбора точно с тези точки,сякаш за това намеква Стрелеца(ако съм разбрал правилно).
Мисля обаче ,че с оглед на издънките дотук е доста оптимистично да се очаква третото място.Но пък е само на две точки
Ако вземем нещо от Левски,ще смятам че всичко е възможно,но преди мача прогнозирам четвърто място.
-
ShooterMan
- Контакти:
Абе какво опитвате да ми изкривите думите не мога да разбера?Много добре знаете какво имам предвид.Няма как да станем трети,разбирате ли го това?За да се срине ЦСКА надолу трябва да падне от Локо Сф примерно,нали?Ееее,ако Локо Сф вземе тези 3 точки непредвидени и ни удари нас там в София знаете ли какво?Ами ще го духаме ние накрая,а 3-ти ще се мушне Локомотив!Точките с които можехме да станем 3-ти се пропиляха отдавна,това е.Хикса тази вечер затвърждава мнението,че ЦСКА е по-силен отбор от нас,не беше най-добрия резултат сега,но след равния на Левски е по-скоро безразличен!Този кръг няма 2-ка!Утре Локо Сф-Пирин е 2-ка 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
зелено-бяло
- Контакти:
Мечтаем Стрелец,не се впрягай
.Програмата ни е много тежка,а имаме и доста издънки дотук.
Защо мислиш че Пирин ще удари Локот Сф?
Защо мислиш че Пирин ще удари Локот Сф?
Да, а ако спрем да мечтаем можем спокойно да кажем, че не ни мърда 6-7 място. При всички случаи всяко класиране по-напред ще е безспорен успех.
Литекс не можа да дръпне с 10 точки, но все пак добре, че Левски се издъни в Перник
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Ама и аз мечтая и искам медали,но нека мислим реалистично!Срив на ЦСКА може да се получи само след загуба от Локо Сф примерно....точно това пък е ПОСЛЕДНОТО нещо което ни трябва на нас,защото после Локо Сф ни домакинства!Виж и класирането,лесно минават пред нас и край,толкоз.Има една поговорка..."алчно дупе се посира" и да не я олицетворим ние накрая.Трябва да мислим ГЛОБАЛНО,да действаме като Римската империя - разделяй и владей,да насъскваме едните срещу другите,да гледаме един да бие,друг да пада,после обратното - според нашия ОСНОВЕН интерес-класиране в ЛЕ.В тази група отбори-ние,Локо Пд и Локо Сф водени от ЦСКА никой не трябва да прави колосални сривове.Не е в наш интерес.Ето,Локо Пд се спъна,ама следващия кръг е нужно да спре Локо Сф,я с хикс,я да го бие.От ЦСКА чакаме да бие и двата.Ако Локо Сф бие на Лаута,бие ЦСКА,най-нормалното-думне и нас там - посирането на алчното дупе ще е налице.Колкото и да са куци в Илиянци ние не сме мега отбор също,няма да можем да компенсираме ако ударят и в Пловдив,и ЦСКА...надали си мислите,че ще вземем 3-те точки от Герена-дано да стане обаче,Генов и 11-те на терена определено ще пренапишат историята ако бият там 
-
зелено-бяло
- Контакти:
Очертава се уникална въртележка с точките.Като 2002 когато едвам отървахме изпадането.Или когато станахме пети с Кольо!