vlatan написа:Гочето трябва да реши веднага един голям проблем в защитен план - а именно основата вратаря-Борел е виновен за около 80% от головете през втория полусезон, както и 3 трите гола на Славия. Не може вратар с такъв ръст да е толкова неадекватен при центриранията- при гола на Кушев само гледаша, при 4 гол също въобще не излезе.Това е основно като се има в предвид че, в мача със Славия, гостите имаха убийсвено ръстово предимство в нашето накателно поле и не случайно всичките ни беди дойдоха от това. Може и да е треноьрска грешка (на треньора на вратарите), но така ще имаме по един дежурен гол всеки мач.Второто-двата ни вътрешни халфа не може да се определят като какви са-Паланков освен да връща топката назад към стоперите, друго не може, за разбивач и дума не може и да става-той е мек и страхлив футболист, жалко че има перфектни физически данни.Андре се мъчи определено-той е човека който е свръзката м/у защита и външни халфове и нападатели, жалко че му се налага да играе като разбивач, което не му е сила. Време е да се включи Цонков на мястото на Паланков, той няма много футболни качества но има невероятен дух борбен и ще изоре терена, влиза без страх, с това ще се освободи Андре да си върши работата която може. Външните халфове - Браганца е невероятен, липсва му малко физическа подготовка, Савио също е играч но той играе без настроение- нормално впредвид от негативните резултати, Коцето Дяков- според мен той трябва да е титуляр във всеки мач, момчето има погле,пас, хъс не "цепи басма" на никой-мъжага а и ударът му е супер.Нападателите- Койта според мен е КЪСОГЛЕД, той има очен преоблем.Не може 2м човек един път да не оцели високата топка-той не я вижда или ел.осветлението му пречи.На пейката задължително.Тошев-абсолютно недоразумение тази "вечна надежда"- чао за него....Андонов - най после се оттърси от напрежението, остави сърцето си терена вчера-браво!!!Нека дадем шанс и на другото негърче-ЛИс, той и така не използван за товс за което дойде-център нападател, а все го разхождат някъде по крилата-пълна глупост.Това момче има крачка, физика за централен нападател.За мен нападението е Браганца-Андонов или Лис-Андонов.
И накрая-защо Ац стои резерва- 2м защитник, страхотна игра с глава, да му се даде шанс, и без това Хайри е доста нестабилен пролетта.
Гочето е лисица, надявам се ди види всичко това.За разлика от преди месец вече има настроение-вярно резултатите не са добри но и те ще дойдат, защо не от следващия мач със Сливен.....(между другото къде ще се игре все пак той)![]()
![]()
![]()
??!!
С всичко съм съгласен, но господин Пинко не е виновен, да не забравяме, че е национален треньор!
[/center]
[/center]