Гочето - (фен) тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Гочето - (фен) тема

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 20:29

vlatan написа:Гочето трябва да реши веднага един голям проблем в защитен план - а именно основата вратаря-Борел е виновен за около 80% от головете през втория полусезон, както и 3 трите гола на Славия. Не може вратар с такъв ръст да е толкова неадекватен при центриранията- при гола на Кушев само гледаша, при 4 гол също въобще не излезе.Това е основно като се има в предвид че, в мача със Славия, гостите имаха убийсвено ръстово предимство в нашето накателно поле и не случайно всичките ни беди дойдоха от това. Може и да е треноьрска грешка (на треньора на вратарите), но така ще имаме по един дежурен гол всеки мач.Второто-двата ни вътрешни халфа не може да се определят като какви са-Паланков освен да връща топката назад към стоперите, друго не може, за разбивач и дума не може и да става-той е мек и страхлив футболист, жалко че има перфектни физически данни.Андре се мъчи определено-той е човека който е свръзката м/у защита и външни халфове и нападатели, жалко че му се налага да играе като разбивач, което не му е сила. Време е да се включи Цонков на мястото на Паланков, той няма много футболни качества но има невероятен дух борбен и ще изоре терена, влиза без страх, с това ще се освободи Андре да си върши работата която може. Външните халфове - Браганца е невероятен, липсва му малко физическа подготовка, Савио също е играч но той играе без настроение- нормално впредвид от негативните резултати, Коцето Дяков- според мен той трябва да е титуляр във всеки мач, момчето има погле,пас, хъс не "цепи басма" на никой-мъжага а и ударът му е супер.Нападателите- Койта според мен е КЪСОГЛЕД, той има очен преоблем.Не може 2м човек един път да не оцели високата топка-той не я вижда или ел.осветлението му пречи.На пейката задължително.Тошев-абсолютно недоразумение тази "вечна надежда"- чао за него....Андонов - най после се оттърси от напрежението, остави сърцето си терена вчера-браво!!!Нека дадем шанс и на другото негърче-ЛИс, той и така не използван за товс за което дойде-център нападател, а все го разхождат някъде по крилата-пълна глупост.Това момче има крачка, физика за централен нападател.За мен нападението е Браганца-Андонов или Лис-Андонов.
И накрая-защо Ац стои резерва- 2м защитник, страхотна игра с глава, да му се даде шанс, и без това Хайри е доста нестабилен пролетта.
Гочето е лисица, надявам се ди види всичко това.За разлика от преди месец вече има настроение-вярно резултатите не са добри но и те ще дойдат, защо не от следващия мач със Сливен.....(между другото къде ще се игре все пак той) :?: :?: :!: :!: ??!!

С всичко съм съгласен, но господин Пинко не е виновен, да не забравяме, че е национален треньор!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 апр 2011 20:31

Друго неприятно впечатление от вчера е слабата физическа подготовка на отбора.При една добра физическа подготовка спокойно щеше да смачкаме Славия в продължението,когато и те видимо отпаднаха физически.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2011 20:39

Пак само си чешете езиците .Кой ще играе и кой няма да играе си определят треньорите . Те най- добре знаят защо Цонков и Дяков не играят и Атц , който пък май в групите на мачовете не влиза (там е друг проблема) .
Всеки от Вас както си е изградил мнение за футболистите , така и Гочето дето е всеки ден с тези хора знае кой какво може , но приемете това са футболистите и както и да ги менка с тях ще си доиграем сезона .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 08 апр 2011 20:53

Devian написа:Грешките в мача с Цска не бяха от решаващо значение за крайния резултат,затова не съм наблегнал на тях,не че не се отразяват на постройката на игра на отбора,а и Борис Янев си беше за гонене далеч преди края на мача,а той се размина само с жълт картон.

За мен цял мач пускане на откровено груба игра едностранно (и картони в другата посока) е много по-решаващо от една пропусната засада. Като пропуснем чисто спортните предимства от такова съдийско поведение, стигаме до по-основното, което е удар по морала на играчите и организирането на играта при потърпевшите.

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 08 апр 2011 21:14

Радващо е че отново си "чешим езиците" за разлика от преди месец, когато на никой не му беше до форуми и т.н. Може и да не печелим но в играта вече има нужния "умисион" :) :) :) , който вдига адреналина на фена. След мача със славия на всички ни беше криво, но радостта че пресъствахме на този луд мач игран от нашите момчета с много себераздаване и на "макс", смекчи горчивината от лошия резултат. Вярно има още много да се желае от играта, но вече я няма безпътицата и има някокво решение на проблемите в игрови план. :!:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2011 09:12

За да не ме обвиняват , че само сея негативизъм , ще се опитам и аз да се изкажа "конструктивно" :lol:
За Гочето - безсмислено е да се правят сега някакви оценки. Той , както и Велков получиха отбор който е селектиран от друг човек . Балъков може и да беше голям футболист , но освен слаб треньор се оказа и много малък човек . Ако беше мъж , трябваше да си довърши сезона . За Гочето оценки могат да се дават наесен , когато е провел подготовка и си е направил селекция .Буди обаче недоумение , защо и той продължава да слага играчите на нехарактерни постове .
За мача - засадата при гола беше очевадна . По-големия проблем беше безумната игра в защита . Единствено Венци Бонев знаеше за какво е на терена . Да припомним , че славистите удариха и две греди .
Борел - 3 . Освен головете имаше и един куп неадекватни намеси. Никаква преценка за ситуациите.
Зайц - 4 . Поредния мач в който беше развинтен , надбяган и всичко останало . Всичко опасно за Славия дойде през неговата зона . Никакво взаимодействие с Дянков.
Дянков -4 . Закъсняваше да посреща нападателите на Славия , не подсигуряваше зоната на Зайц ( вината е и на двамата ) .
Хаири - 4 . Много бързо си повярва , че е футболист . плюс за него е , че сидиите свикнаха с постоянните му провокации към противникови играчи и грубата му игра и не му показват толкова картони . Трябва да му зачетат асистенция при 4-я гол на Славия .
Бонев - 6 . Без забележки към него . Свърши работата, макар и да не се чувстваше много удобно на левия фланг.
Браганца -7. Добра работа в атака, никаква в дефанзивен план . Явно това му е основна слабост . Като цяло добро попадение в селекцията .
Андре - 6 . Много полезен играч ... стига да има подкрепа . Нямаше как да върши своите и тези на Паланков функции по едно и също време .
Паланков - 3 . толкова е жалък , че няма какво да се коментира за него .
Тошев - 3 . Беше ли въобще на терена .
Койта - 4 . Ако не успява да контузва поне един противник на мач , не виждам полза от присъствието му . Абсолютно предвидим нападател ... от типа "сам се пази"
Андонов - 8 . Този мач беше на ниво , но това му е тавана . В перспектива - става за добра резерва .
Крумов - 8 . За времето през което игра беше най-добрия на терена . Еднакво силен в дефанзивен и офанзивен план . За мен е загадка защо не е титуляр във всеки мач .
Дяков - 6 . Включи се с желание , но му липсва игрова практика .
Нсереко - 4 . Време е да му стягат куфарите за ... без значение къде .
Според мен - Борел ,Зайц , Койта , Нсереко , Тошев , Паланков са абсолютно ненужни.
Моите 11 :
Колев - Дянков ( десен бек ) Старокин ( ляв бек ) Терзиев , Бонев ( Хаири , Атц ) - Крумов , Андре , Цонков , Браганца - Муйтис , Дяков ( Андонов )

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2011 09:14

Devian написа:Друго неприятно впечатление от вчера е слабата физическа подготовка на отбора.При една добра физическа подготовка спокойно щеше да смачкаме Славия в продължението,когато и те видимо отпаднаха физически.

Нормално , след като зимната подготовка не беше проведена от Трендафил Терзийски , а от италианските физкултурници .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2011 20:13

Види се. Колкото мненията - толкоЗ различия и виждания за играта на отбора и съставните му футболисти...Никой обаче не казва нещо за Гочето и "воденето" на играта по време на мач. Определено аз усещам присъствието му. Реагира някак си. Адекватно или не - опитва се поне. Виждам го, че "изживява" мачовете. Е това не е достатъчно да бъде наречен месия, но аз не мога и не бива да изисквам от него да промени нещата с магическа пръчка... Въпреки, че Велков успя да превърне лебед ( не бял и красив, но лебед) в мокра кокошка - ей така без хъс, като на шега.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 апр 2011 20:25

ntodorov написа:Види се. Колкото мненията - толкоЗ различия и виждания за играта на отбора и съставните му футболисти...Никой обаче не казва нещо за Гочето и "воденето" на играта по време на мач. Определено аз усещам присъствието му. Реагира някак си. Адекватно или не - опитва се поне. Виждам го, че "изживява" мачовете. Е това не е достатъчно да бъде наречен месия, но аз не мога и не бива да изисквам от него да промени нещата с магическа пръчка... Въпреки, че Велков успя да превърне лебед ( не бял и красив, но лебед) в мокра кокошка - ей така без хъс, като на шега.

Гочето в един момент си разтриваше областта на сърцето след толкова емоции и енергия хвърлени край страничната линия :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2011 20:51

Devian написа:
ntodorov написа:Види се. Колкото мненията - толкоЗ различия и виждания за играта на отбора и съставните му футболисти...Никой обаче не казва нещо за Гочето и "воденето" на играта по време на мач. Определено аз усещам присъствието му. Реагира някак си. Адекватно или не - опитва се поне. Виждам го, че "изживява" мачовете. Е това не е достатъчно да бъде наречен месия, но аз не мога и не бива да изисквам от него да промени нещата с магическа пръчка... Въпреки, че Велков успя да превърне лебед ( не бял и красив, но лебед) в мокра кокошка - ей така без хъс, като на шега.

Гочето в един момент си разтриваше областта на сърцето след толкова емоции и енергия хвърлени край страничната линия :lol:

Не съм го видял това, но не е шега тУЙ нящо ( предполагам за мачът със Славия пишеш) Човекът е на годините на баща ми, а на такава възраст емоциите са противопоказни...абе Гочето си е готино и народно човече. От Балъков съм запомнил само изказвания от рода на: "Комплименти за играта", Ша оправяме нещата в движение"...И в двата случая не си наясно за кого и какво са комплиментите и какви са бързащите неща, че да се оправят в движение...
ПС: Не, че трЕнера трЕбва да е оратор, но съм сигурен, че всеки трЕнер, както се изказва така и води тренировките на отбора, така го разбират и футбалерите. Справка Димитър Пенев: Объркан и неразбран словоред, объркана мисъл, нелогичен и непоследователен изказ, но весело и адекватно присъствие на духа...Е- през 1994 г. точно с подобен род игра България обърка света и себе си. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”