ntodorov написа:MORSKI написа:ntodorov написа:Честитя ви победата. Щастливо начало за вас и то се оказа решаващо. Предоставихме ви добър стадион, добър терен, кротка и малобройна публика от Бургас. За дузпите - нямаше ги и двете. Слаб рефер - Генов, който ощети и двата отбора...В един пост писах, че резултат различен от равенство и 0:0 е плод на случайност и се оказах прав...Явно мачът сме го гледали с различни очи, но аз смея да твърдя ( и не само аз), че снощи Черно море беше по-слаб от мачът в, който загуби преди 1 сезон в Бургас с 2:1. Тогава не заслужавахте загуба, но без да се сърдите сега победата ви беше по-скоро щастлива, но пък си е победа - другото не се брои. В София срещу ЦСКА с подобна игра ще ви трябва много късмет, а и срещу ЦСКА съдиите не само, че рядко грешат, но и ощетяват яко. Успех ви желая...
ПС: За Гошко: Гоше - да. Студувах на мача, както и 60-70 ваши фена на, които евалла правя, че са били този път в неприятното време. Види се - ти си гледал мачът на топло.Гоше не познах резултата на този мач, но преди малко ударих Ман. Юн. и съм мноооого доволен
...
60-70, ама друг пътЛично аз броих хората в клетката - над 120 бяха
По горните редове имаше едно 30-40 човека само!
Е, хубаво де ! 1200 човека бяхте....
няма нужда от иртония, казах ти броих ги над 120 бяхме