Интер - Шалке 04 - 2:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

GNRforever

Re: Интер - Шалке 04 - 2:5 FT

Мнениеот GNRforever » 06 апр 2011 10:46

Frankie Lampard написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSlXmmy33mc[/youtube]

Този го гледам след всеки мач. Уникален :lol:

ФРАНКИ мерси
хахахахахаххахахаахаххахаххааххахахаха
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 апр 2011 11:00

Сензацията е факт!
:o :shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 апр 2011 11:59

Blue_Girl написа:Сензацията е факт!
:o :shock:

С оглед играта на двата тима резултата си е закономерен!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 апр 2011 12:36

NIKSANA написа:колко хубаво беше някога, когато в специализираните форуми се допускаха само фенове на отборите.. така нямаше излишно дразнене.. ДА Интер загуби.. Да сигурно няма по слабо представяне на отбора от години назад... ДА Морати има много вина поради редица грешни решения.. но за съжаление на "спуканият балон", "разбирачите" от градския съперник и немските фенове, които ликуват ИНТЕР ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ОТБОРЪТ, ОТ КОЙТО ЩЕ ТРЕПЕРЯТ... и не случайно щом има толкова ненавист и умраза, то значи, че това са хора чийто внимание е привлечено от отбора..може би е победил любимият им отбор (Байерн) или е мачкал години подред в Италия или е победил с дефанзивна тактика (да това също е футбол, просто не всеки го разбира) миналта година редица отбори и е спечелил ШЛ.. ИНТЕР ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ВЕЛИЧИЕ!!! може би не след 1 седмциа може би не след 1 месец, но пак ще дойде времето когато ще казвате ... "какво се радвате не помните ли как ви биха 2011г" и тогава ще е по- сладко и унижението ще е отминало..защото ще знам, че тези хора няма как по друг начин да "ударят" по феновете на един успял отбор :twisted: :!:

Е,то всеки отбор все някога ще се вдигне.Има възходи и падения.Но във футбола има и закономерности.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 06 апр 2011 12:45

Хубавото но снощнети мачове е , че сега фаворити за продължаване , поне на 80 - 90 % са Реал и Шалке. С убедителни победи.Там е работата ,че в ШЛ има много подобни мачове. Сега на реваншите може да чакаме и голова гонитба. В Лондон например би се приел нормално равен или победа за Реал, според мен може да направят 3-0 и накрая 3-1...
В Германия - Шалке - Интер 0-3 и накрая 2-3... :P
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 апр 2011 12:49

Ко стана бе нали и тази година щяхте да мачкате и да печелите титли :?: :mrgreen: Най ми беше смешно как се заканвате, че скоро пак отборите щели да се страхуват от вас :mrgreen: Това никога не е било и никога няма да бъде! Кое ви беше страшното миналата година схемата на игра с 10 души в защита ли? :mrgreen: Дойдохте си на мястото следваща титла от ШЛ след още 40 години :mrgreen:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 06 апр 2011 13:12

runnersa написа:Ко стана бе нали и тази година щяхте да мачкате и да печелите титли :?: :mrgreen: Най ми беше смешно как се заканвате, че скоро пак отборите щели да се страхуват от вас :mrgreen: Това никога не е било и никога няма да бъде! Кое ви беше страшното миналата година схемата на игра с 10 души в защита ли? :mrgreen: Дойдохте си на мястото следваща титла от ШЛ след още 40 години :mrgreen:

страшно или не станахме европейски шампиони :) кой се смя тогава ...- 10-те отзад
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 апр 2011 13:14

NIKSANA написа:
runnersa написа:Ко стана бе нали и тази година щяхте да мачкате и да печелите титли :?: :mrgreen: Най ми беше смешно как се заканвате, че скоро пак отборите щели да се страхуват от вас :mrgreen: Това никога не е било и никога няма да бъде! Кое ви беше страшното миналата година схемата на игра с 10 души в защита ли? :mrgreen: Дойдохте си на мястото следваща титла от ШЛ след още 40 години :mrgreen:

страшно или не станахме европейски шампиони :) кой се смя тогава ...- 10-те отзад

Може да сте се смяли, но сега другите ви се смеят! :mrgreen: И скоро вие няма да се смеете пак минаха вашите 15 минути слава :mrgreen:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 06 апр 2011 13:18

runnersa написа:
NIKSANA написа:страшно или не станахме европейски шампиони :) кой се смя тогава ...- 10-те отзад

Може да сте се смяли, но сега другите ви се смеят! :mrgreen: И скоро вие няма да се смеете пак минаха вашите 15 минути слава :mrgreen:

кажи ми отбор, който никога не е изпадал в немилост ! ? А :shock: няма такъв! Виждаш ли.. аз се радвам 15 мин като бием ти се радваш 15 мин като падаме.. разликата е че мен успехите ме радват, а теб неуспехите.. :) жалко нали.. да се хранишиш с болката на другите
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 апр 2011 13:21

NIKSANA написа:
runnersa написа:
NIKSANA написа:страшно или не станахме европейски шампиони :) кой се смя тогава ...- 10-те отзад

кажи ми отбор, който никога не е изпадал в немилост ! ? А :shock: няма такъв! Виждаш ли.. аз се радвам 15 мин като бием ти се радваш 15 мин като падаме.. разликата е че мен успехите ме радват, а теб неуспехите.. :) жалко нали.. да се хранишиш с болката на другите

То това не е дупка това е обичайното ви състояние какви успехи имахте преди миналата година и преди Калчо Поли? ;) А аз има за какво да си се радвам вчера 4:0 ;) Дурекса искаше да му завиждам преди половин година сега той ми завижда :mrgreen: Просто ми е смешно как летахте и разправяхте как си продължите да мачкате и да печелите титли и сега ми е смешно да :mrgreen: Сега е мой ред да се смея ;)

Върни се в “Интер”