ЦСКА - Черно море 2:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море 2:0 (FT)

Мнениеот shotgun blues » 05 апр 2011 20:36

CSKAEOTBORA написа:Искам Левски на полуфинала. Ама да е на АРМИЯТА!

нали всички дербита ще са на Васил Левски
ква Армия
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море - 05.04 вторник /18:00/

Мнениеот percival » 05 апр 2011 20:39

Rivaldo10 написа:
terata написа:Те тия Черно Море мноо слабички бре :) Ама то нормално, те кога милите са играли на нормален терен. Не е ли си калната нива на Тича да "мачкат". А дано ги биете с мноо, че са ми много противни

Недей така, че съм го играл под 2,5 гола. ;)

Мани че и страничния го беше играл така :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 апр 2011 20:41

Днес се видя разликата в класите. Успях да гледам само второто полувреме, но и то ми беше достатъчно. Отборът, който уж трябваше да пази аванс от 1-0, играеше офанзивно, а този, който трябваше да напада, почти не мина центъра и се скъса да прави фаулове. Единият игра, а другият гледа отблизо и просто пречеше на съперника да играе.
И двата картона на Александров си бяха резонни, като първият би бил дори червен при някои съдии. Никой няма право на претенции срещу съдията. По-скоро ние бяхме ощетени с две измислени засади второто полувреме, а и по време на атаката за втория гол Камазола в средата на терена доста болезнено и опасно настъпи Галчев, за което си заслужаваше картон.
Силен мач за нас, в който се забавлявахме, създавайки положения. Само на 2 мача сме от ЕКТ, но ако на финал играем с отбор от топ 3 в А група, можем да си позволим да сме дори 4-ти в първенството, което силно ме съмнява все пак.

П.П. И много добро впечатление ми прави сдържаното и разумно поведение и на двамата треньори. На фона на селянията в А група тези двамата се отличават.
Последна промяна от Udoji90 на 05 апр 2011 20:54, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 апр 2011 20:47

Заслужено отстранихте моряците!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 апр 2011 20:56

b0b1 написа:Стига сте летели в облаците, бихме Черно Море, къде ми ги спрягате кой иска Литекс, кой Подуене. Да ни се падне Локо Пд или Славия ще съм най-доволен.

Да ти кажа честно, в момента Локо Пд за мен с нищо не са по-слаби от Левски, а и срещу Литекс можеха като нищо да бият в Ловеч. Ако играем с Локо Пд, поне бих искал да сме у дома. Левски/Литекс би бил добър вариант за финал, ако успеем да стигнем до него.

По-добре да изчакаме останалите мачове преди да изразяваме предпочитания, за да не отпадне отбор, който уж вече сме си набелязали за следващ съперник. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 апр 2011 20:58

b0b1 написа:Стига сте летяли в облаците, бихме Черно Море, каде ми ги спрягате кой иска литекс, кой подуене.Да ни се падне Локо Пд или Славия ще съм най-доволен.

Никой не лети в облаците, просто някои хора мноооого глупости изписаха преди мача и сега ми е кеф да ги цъкам! Защото имаше индивиди, които нарекоха Божилов - Бербатов (може би защото и на двамата фамилиите започват с Б), сравняваха Стефан Генов с Алекс Фъргюсън (тук вече ми е трудно да разбера защо), предричаха победи с по 3-4 гола в полза на Черно море. Ей затова сега се кефя, както се кефих след победата ни над Локо Пд (същите глупости преди мача изписаха феновете на смърфовете).
Разберете едно нещо момчета и момичета - няма български отбор, който да бъде фаворит в мач, в който гостува на ЦСКА (респективно на Левски). Набийте си го най-после в канчетата!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 05 апр 2011 20:59

Черно Море ми паднаха в очите много. Едно ,че играха супер грозен и груб футбол , от друга неспортсменскака игра на Божилов , тоя трябва да му треснат наказание минимум 2 мача ! Ах как искам Видима да ударят Черно Море !
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 апр 2011 21:02

controller написа:Черно Море ми паднаха в очите много. Едно, че играха супер грозен и груб футбол, от друга неспортсменската игра на Божилов - тоя трябва да му треснат наказание минимум 2 мача! Ах как искам Видима да ударят Черно Море!

Няма какво да се учудваш - те така си играят в повечето мачове. При победата им срещу нас в А група пак играха по подобен начин, срещу Левски и Литекс също често играят така. Имат претенции срещу съдията, но за мен всичките картони второто полувреме бяха много точни.

Преди ми бяха един от симпатичните отбори в А група, но в последните сезони това малко се промени.

[offtopic]Евала ти за аватара! И аз съм родом от Ямбол. ;)[/offtopic]

yavorescu
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море - 05.04 вторник /18:00/

Мнениеот yavorescu » 05 апр 2011 21:29

CSKAEOTBORA написа:
moras70 написа:СРАМ

Вие да не сте Реал Мадрид, че да ви е срам, че сте паднали от ЦСКА бе?

Най-вероятно под "срам" колегата има предвид беззъбата игра на отбора. Мен не ме притеснява, че падаме от ЦСКА като гости -- притеснява ме липсата на каквото и да е противопоставяне. Съгласен съм да изживявам загуби, но не и загуби без бой. ЦСКА просто ни разпиля и 2:0 направо си е почетна загуба.

Някой питаше колко положения имахме -- само 1: сватбарския шут на Камазола (ситуацията с Каптиев не я броя за чисто положение изобщо). Това беше най-слабия ни мач от доста време насам, няма какво да се лъжем.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 05 апр 2011 21:32

Много се радвам, че момчетата показаха една добра игра и така затвориха устата на всички разбирачи от Черно море. Трябваше повече да ги треснем, но и 2:0 е добре! Сега се надявам Литекс да отстранят Левски и на 1/2 финала да играем с победителя от Черноморец - Славия в София. На мача със Славия на Армията трябва да сме двойно колкото бяхме днес! САМО ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”