Морати започва преговори с Моуриньо, убеждава го да се върне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Морати започва преговори с Моуриньо, убеждава го да се върне

Мнениеот Paralel » 04 апр 2011 17:07

Няма как Моуриньо да се върне толкова скоро в Интер. За мен не е сигурно, че той въобще иска да си ходи от Реал. Според мен това е по-скоро шантажиране с цел да се премахне Хорхе Валдано. Защо му е да се маха от Реал като е най-високо платеният треньор в света, има безкрайни пари за трансфери, феновете го обожават и вече е започнал да гради млад състав?!

След лятото доста треньори може да се освободят, а след европейското - още повече. Анчелоти, макар че е миланист в мозъка на костите си, Раниери, Манчини, Капело и така нататък...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 апр 2011 17:11

Paralel написа:Няма как Моуриньо да се върне толкова скоро в Интер. За мен не е сигурно, че той въобще иска да си ходи от Реал. Според мен това е по-скоро шантажиране с цел да се премахне Хорхе Валдано. Защо му е да се маха от Реал като е най-високо платеният треньор в света, има безкрайни пари за трансфери, феновете го обожават и вече е започнал да гради млад състав?!

След лятото доста треньори може да се освободят, а след европейското - още повече. Анчелоти, макар че е миланист в мозъка на костите си, Раниери, Манчини, Капело и така нататък...

Раниери,Анчелоти и още по-малко Манчини далеч от Интер!!! Виж за Капело съм на друго мнение :)

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 04 апр 2011 17:20

durex написа:
Paralel написа:Няма как Моуриньо да се върне толкова скоро в Интер. За мен не е сигурно, че той въобще иска да си ходи от Реал. Според мен това е по-скоро шантажиране с цел да се премахне Хорхе Валдано. Защо му е да се маха от Реал като е най-високо платеният треньор в света, има безкрайни пари за трансфери, феновете го обожават и вече е започнал да гради млад състав?!

Раниери,Анчелоти и още по-малко Манчини далеч от Интер!!! Виж за Капело съм на друго мнение :)

И тримата са по-добре от Леонардо. Като гледам какво направиха Интер срещу Милан в събота със същия състав, с който Моуриньо миналата година спечели требъл, съм на мнение, че и Матеус е добър вариант за Интер :lol:

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 04 апр 2011 18:15

Ще изразя малко различно мнение, с което си мисля че много хора не биха се съгласили. Фен съм на Интер от 1989 г., когато вероятно някои от хората тук все още не са се били родили. Следя отбора и това, което със сигурност няма да забравя никога, беше финала миналата година в Мадрид. Но, за мен вината за тазгодишното ни състояние до голяма степен се дължи и на Моу. Той изтиска всичко, което можа от отбора, но в никакъв случай не работеше за бъдещето на отбора. Неговата стратегия беше - след мен и потоп. Двамата ни млади таланти - Балотели и Сантон играеха доста рядко при него, особено Сантон. За сметка на това повече от половината ни отбор е на 33+ години, постигнали по няколко титли на Италия и за финал ШЛ. Други играчи на нормална футболна възраст, освен Снайдер не бяха наложени. За сметка на това се закупиха неуспешни играчи като Мансини, Мунтари и португалското крило, което накрая взе та се озова в Бешикташ. Отляво на отбраната нямаше типичен бек, наложи се Киву или Занети да играят там /да не казвам колко е средната им възраст/. В центъра на отбраната играят играчи със средна възраст 34-35. Според мен Моу изцеди отбора на Манчини, без да осигури материал за устойчиво развитие на своите наследници. Според мен, който и да дойде, без поне 50-60 млн. евро за трансфери няма никакъв шанс. Трябва ни нов централен защитник, отляво трябва да видим японеца как се справя, трябва ни още един по-креативен халф до Снайдер. Жалко за Балотели, който въпреки характера си, притежава много по-голям потенциал спрямо всички останали нападатели в отбора. Явно трябва да се освободим и от играчи, които нямат мотивация /Маикон, Камбиасо и т.н/. А иначе то е ясно че Леонардо не става, това е все едно Любо Пенев да поеме Левски или Наско Сираков - ЦСКА. Никога няма да бъде приет на 100% от публиката.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 апр 2011 18:18

durex написа:
GNRforever написа:Arsen Wenger ако напусне Арсенал лятото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

НЕ НЕ НЕ НЕ :mrgreen:

Спалети може да склони да се върне в Италия
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 апр 2011 18:31

Nightfate написа:Съгласен съм с durex след Моу наистина всички други са никой.След требъла който ви донесе.На мнение съм ,че Леонардо не е дорасъл да води отбор от ранга на Интер.Всички си спомняме катастрофалното му представяне с Милан миналия сезон.Мисля ,че Морати нарпави грешка като уволни Бенитес просто в момента всички топ-специалисти си имат голями отбори които водят и имат цели за постигане.Според мен на Рафа трябваше да му се даде още мъничко време но това си е мое мнение знам ,че доста няма да се сългасят със него.Иначе един Гуус Хидинг наистина би паснал на Интер .. ;)

Мале, мале. На Рафа, ако му бяха дали шанс в Интер отбора щеше да се бори за десетото място с Фиорентина.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 04 апр 2011 19:06

pomiqrat написа:
Nightfate написа:Съгласен съм с durex след Моу наистина всички други са никой.След требъла който ви донесе.На мнение съм ,че Леонардо не е дорасъл да води отбор от ранга на Интер.Всички си спомняме катастрофалното му представяне с Милан миналия сезон.Мисля ,че Морати нарпави грешка като уволни Бенитес просто в момента всички топ-специалисти си имат голями отбори които водят и имат цели за постигане.Според мен на Рафа трябваше да му се даде още мъничко време но това си е мое мнение знам ,че доста няма да се сългасят със него.Иначе един Гуус Хидинг наистина би паснал на Интер .. ;)

Мале, мале. На Рафа, ако му бяха дали шанс в Интер отбора щеше да се бори за десетото място с Фиорентина.

Аз не съм казал ,че Рафа е БОГ но е 100 пъти по-добър от Леонардо няма смисъл какво да спорим по тема Леонардо-Бенитес.Кой от двамата е по-добър да води отбор от ранга на Интер ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 апр 2011 20:52

Време е автора да каже какво мисли по някой въпроси:
за Рийкард... не съм съгласен, че е намерил силен отбор... Роналдиньо дойде 2003-та когато и той, Меси започна при мъжете 2004-та под негово ръководство, Иниеста до 2004-та игра главно в Б отбора, той привлече Ето'о и Деко, той наложи Валдес и изгради защитата.. не знам защо смяташ, че е намерил нещата на готово. С холандия 2000-та има полуфинал на Европейското, вярно като домакин, но играеха доста привлекателен футбол. С Галатасарай не се получи, но има огромна разлика между източно европейски (дори и в Турция) и европейски футбол (мое лично мнение).
Относно работата на Моу. Да прав си redmon Моу остави след себе си сглобен отбор, но без перспектива. Но спокойно можеха с Коутиньо и още 1 2 покупки да изкарат много по приличен сезон от този в момента (поне като игра). Аз все пак мисля, че Морати е търсил точно това.. моментен резултат, възможно най- високият - и го постигна. Целта на идването на Моу не беше да изгради отбор за 3 години и да мачка още 3, а да заведе отбор станал 3пъти подред шампион на Италия до европейският връх. И Моуриньо знаеше, че след това кеото постигна може само да слезе надолу с този отбор и бързо прие офертата от Реал. Все пак си мисля, че той свърши точно работата, за която беше нает.
Хареса ми предложението за Гуус Хидинк. Той като цяло може да води и национален и клубен отбор, но не вярвам да стане.
Има още един треньор, който обаче не се е доказал в различни географски ширини освен в обединеното кралство - говоря за Мартин О'нийл. В Селтик и Астън Вила показа, че може да изгражда сериозен отбор, а ако му се даде шанс да работи с по- качествени играчи какво ли ще стане?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

chaflio79
Контакти:

Мнениеот chaflio79 » 04 апр 2011 23:12

съгласен съм с автора за това което е написал,особено за Мао но за английски треньор въобще да не помисляме.И ако непредприемем мерки за подмладяване на състава нищо добро не ни чака.Даже и в момента незнам защо Леонардо непуска Коутиньо,Харжа и Нагатомо .Мисля си че неизка да има проблеми с тарторите в отбора и за това неиграят ,а това му е най голямата грешка .

Потребителски аватар
Okyouloose
Контакти:

Мнениеот Okyouloose » 04 апр 2011 23:45

Искам да ви питам нещо момчета защо Моу напусна ИНТЕР , като имаше всичко МАСИМО го заливаше с пари спечели всичко освен СУПЕР-купата ама това беше при РАФАЕЛ защо и пак защо можеше да повтори това от 2010 ;) Според мене добър избор е Капело или Делбовски ;)

Върни се в “Интер”