Според мен трудна побада за Ман. Ю - 1:0( С гол на Бербо в 90-тата мин. със задна ножица
Манчестър Ю. - Арсенал (Сряда 21:45)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Манчестър Ю. - Арсенал (Сряда 21:45)
Коментари и прогнози за утрешния мач.
Според мен трудна побада за Ман. Ю - 1:0( С гол на Бербо в 90-тата мин. със задна ножица
)
- Lord of memories
- Контакти:
- toni_montana
- Контакти:
Re: Манчестър Ю. - Арсенал (Сряда 21:45)
аз нещо не искам да е 1-ца мача... една хубава двойка ми звучи много по-добре..

Очаквам да да падне най-много един гол.Фергюсън никога не рискува в първата среща.Може би Юнайтед ще имат предимство за реванша,но едва ли мачът ще се реши утре.
- red1man2utd
- Контакти:
- Lord of memories
- Контакти:
toni_montana написа:аз нещо не искам да е 1-ца мача... една хубава двойка ми звучи много по-добре..![]()
Нормално, ако си от Рома...
Последна промяна от Lord of memories на 28 апр 2009 18:40, променено общо 1 път.
GGMU
време е да се свърши с късмета на МЮ, крайна победа за АРСЕНАЛ !!!!!!!!!
2:1
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
gugushito написа:време е да се свърши с късмета на МЮ, крайна победа за АРСЕНАЛ !!!!!!!!!
Какво разбираш от късмет.Че играят правилен футбол ли?А не хаотично и каквото стане.4:4 може да направи отбор без тактика без организация,както преди 40год.
Много ми се иска Манчестър да победи и в крайна сметка да спечели шампионската лига за да може Бербатов най-сетне да спечели този трофей