Garra Dembele написа:Red_Girl написа:всеки гол е от засада...приказки от 1001 нощи.
вчера втория гол на Спасчо не беше ли от засада?
Преиначаваш ми думите, прочети пак
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Garra Dembele написа:Red_Girl написа:всеки гол е от засада...приказки от 1001 нощи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ShooterMan написа:И тоя с който бихте Пирин в Джумаята пак беше от офсайд,специалитета на некъдърника - гол от засада.Важно е да е далече от защитниците,иначе попикава гащите,но от засада 1-2-3 метра е неотразима машина хахахаха
.Добре е,че си вярвате,добре е,Батков е свършил услуга за нас с тото-дербито ви
да се махам от тоя форум, че току виж да не съм започнал да грухтя
ShooterMan написа:И тоя с който бихте Пирин в Джумаята пак беше от офсайд,специалитета на некъдърника - гол от засада.Важно е да е далече от защитниците,иначе попикава гащите,но от засада 1-2-3 метра е неотразима машина хахахаха
Garra Dembele написа:
ето сам си го призна, че ви подпират и срещу селски отборчета![]()
![]()
да се махам от тоя форум, че току виж да не съм започнал да грухтя
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта