Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2011 13:50

Искам си Акаунта написа:Само да уточним нещо ... нали знаете , че кампуса не е собственост на футболния клуб . ;)

Да. За нашите деца е. Те вече играят там...Това е безценното. Другото са ташаци на рояци. Абстрахирам се от всякакви тленни принадлежности.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 14:39

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:Само да уточним нещо ... нали знаете , че кампуса не е собственост на футболния клуб . ;)

Да. За нашите деца е. Те вече играят там...Това е безценното. Другото са ташаци на рояци. Абстрахирам се от всякакви тленни принадлежности.

Да , играят ... засега . По-нататък ще играят , ако чичко Събев ги пусне ;) Защото когато Големия Лош Литовец го изрита окончателно от Петрол , респективно от Черноморец , не е сигурно какво ще стане с любовта на Събев към футбола . А последните новини показват , че Ершов започва да губи търпение и може да има скоростна развръзка ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 29 мар 2011 15:16

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:

Да , играят ... засега . По-нататък ще играят , ако чичко Събев ги пусне ;) Защото когато Големия Лош Литовец го изрита окончателно от Петрол , респективно от Черноморец , не е сигурно какво ще стане с любовта на Събев към футбола . А последните новини показват , че Ершов започва да губи търпение и може да има скоростна развръзка ;)

Чул та Господ!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2011 15:48

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:

Е, какво ще направи Събев - ще засади кампуса с ечемик и ще направи административната сграда силоз или пък ще си го прибере у дома ? каквото и да е - има го вече. Той ( кампуса) и на общината да остане някой трябва му плаща масрафа - и е логично, защото имам идея как се поддържа трева в сух и горещ летен месец - примерно...
ПС: Новите Общински игрища с изкуствена трева. Плащаме си, като попове за да играем всяка събота и неделя - по 35 лева за час...Да не би чичо Митко да ми иска тези пари ?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 16:34

ntodorov - приятелю , кампуса е собственост на "Акулите" ООД . Общината няма нищо общо , а Черноморец има дотолкова , доколкото плаща наем да го ползва . Когато Събев бъде изгонен от клуба , единствен той може да каже какво ще има там ... и кой ще го ползва . Това имах предвид . А за игрищата си прав . Плащаме си ... и незнаем къде отиват парите ;)

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 29 мар 2011 17:18

А бе Конан, тази "скоростна развръзка" от половин година я пророкуваш и още нищо...
Изчака ни се чакането, да знаеш... :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 17:23

nore написа:А бе Конан, тази "скоростна развръзка" от половин година я пророкуваш и още нищо...
Изчака ни се чакането, да знаеш... :)

Ааа , бъркаш се нещо . От половин година обяснявам , че желаниято на Ершов всичко да става по законен ред предотвратява "скоростна развръзка" .
тази новина обаче говори , че Ершов може би е поразмислил - http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... 0%B5%D0%B2

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 29 мар 2011 20:15

Кампуса ви няма нищо общо с Събев и Петрол. Вижте ТР там пише всичко кои са собственци на фирма "Акулите-ООД". Към момента собственик на тази фирма е "АРВЕН - АД" с акционери Диана и Валентин Иванови

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2011 20:26

Искам си Акаунта написа:ntodorov - приятелю , кампуса е собственост на "Акулите" ООД . Общината няма нищо общо , а Черноморец има дотолкова , доколкото плаща наем да го ползва . Когато Събев бъде изгонен от клуба , единствен той може да каже какво ще има там ... и кой ще го ползва . Това имах предвид . А за игрищата си прав . Плащаме си ... и незнаем къде отиват парите ;)

Не, не. Не ме разбра. Ич не ме еня чия е собствеността. На който и да е - тоя масраф там иска поддръжка, иска грижа, иска заинтересованост, иначе ще избуи с плевели и за хъц-мъц бройки ще се изпари, като юлска локва. Кампуса ( на, който ще да е по книга - Събев, Мъбев или ако ще на марсианци да е ) е направен с една цел - да развива спорт и в частност футбол в Бургас и региона.Не мисля, че Събев ( независимо от съдбата му в Петрол, а и честно казано не ме е еня) ще ползва тази база за нещо друго...Иначе на първо четене, лично аз бих я взел под аренда за 4-5 години и бих направил един готин развъдник за охлюви - и летището ми е близо, и телените огради са доволно високи, и трева бол, вода бол...Опс да не ме чете Събев, че току - виж е заграбил идеята ми... :) :oops:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2011 20:27

bonedeep написа:Кампуса ви няма нищо общо с Събев и Петрол. Вижте ТР там пише всичко кои са собственци на фирма "Акулите-ООД". Към момента собственик на тази фирма е "АРВЕН - АД" с акционери Диана и Валентин Иванови

Е, да де. За едно и също нЯщо иде реч... :)

Върни се в “Черноморец”