Искам си Акаунта написа:ntodorov - приятелю , кампуса е собственост на "Акулите" ООД . Общината няма нищо общо , а Черноморец има дотолкова , доколкото плаща наем да го ползва . Когато Събев бъде изгонен от клуба , единствен той може да каже какво ще има там ... и кой ще го ползва . Това имах предвид . А за игрищата си прав . Плащаме си ... и незнаем къде отиват парите

Не, не. Не ме разбра. Ич не ме еня чия е собствеността. На който и да е - тоя масраф там иска поддръжка, иска грижа, иска заинтересованост, иначе ще избуи с плевели и за хъц-мъц бройки ще се изпари, като юлска локва. Кампуса ( на, който ще да е по книга - Събев, Мъбев или ако ще на марсианци да е ) е направен с една цел - да развива спорт и в частност футбол в Бургас и региона.Не мисля, че Събев ( независимо от съдбата му в Петрол, а и честно казано не ме е еня) ще ползва тази база за нещо друго...Иначе на първо четене, лично аз бих я взел под аренда за 4-5 години и бих направил един готин развъдник за охлюви - и летището ми е близо, и телените огради са доволно високи, и трева бол, вода бол...Опс да не ме чете Събев, че току - виж е заграбил идеята ми...