Aре стига сти дрънкали глупости .
Кампуса е готов , такъв в България никой не е правил досерга . Събев каза и го направи , модеранизира стадион Лазур . Такъв стадион пак няма никъде в България .Гочето неска каза че всичко това е нещо невиждано за България и завистта е много голяма.Нормално в България живеем.
Стадиона като Черноморец Арена е засега мечта , защото парите за него са маниакално много , но съм сигурен ,че ще се случи
Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Митко Събев увеличава кампуса с още три нови терена
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Aре стига сти дрънкали глупости .
Кампуса е готов , такъв в България никой не е правил досерга . Събев каза и го направи , модеранизира стадион Лазур . Такъв стадион пак няма никъде в България .Гочето неска каза че всичко това е нещо невиждано за България и завистта е много голяма.Нормално в България живеем.
Стадиона като Черноморец Арена е засега мечта , защото парите за него са маниакално много , но съм сигурен ,че ще се случи
Изгонихме завистта по форумите им. Отдавна никой не се е обадил
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Долно уйно
- Контакти:
Сериозната инвестицията на Събев до момента е само в Кампуса, за което има респект.
Модернизиране на стадион "Лазур" е несериозно обаче да се отчита като нещо невиждано.
Никъде не казвам, че стадион "Лазур" не е най-добрия в България.
Модернизиране на стадион "Лазур" е несериозно обаче да се отчита като нещо невиждано.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Bartolomej
- Контакти:
Долно уйно написа:Сериозната инвестицията на Събев до момента е само в Кампуса, за което има респект.
Нов терен , пропусквателен режим , ВИП ложа с кетаринг , фен магазин , Телевизионни и журналистически "ложи" , нови седалки , футболните съблекални , мокри и битови помещения .
Кой в България е правил такава мащабна инвистиция в клуба
На пръв поглед е нищо , но никой друг не си е позволил да го направи .
- Долно уйно
- Контакти:
Bartolomej написа:На пръв поглед е нищо , но никой друг не си е позволил да го направи .
Хайде отговори защо не го е правил никой гореизброеното, няма луд който да вкарва лични средства в нещо което не е негово или най-малко не му е отдадено на аренда.
Да, на пръв прочит нещата са много, но е важна и вложената цена каква е.
Ето в Ловеч тече ремонт и по непотвърдени данни, от мой приятел близък до нещата зная, че са инвестирали до момента 800 000лв.
Ако поставя нещата на кантар, то Коко Динев до момента може да е вложил и той толкова в стадион "Лаута"
- Долно уйно
- Контакти:
Явно си поредният капацитет с който не може да води дискусии, с това село Лоич трябваше да се засегна ли при положение, че нито съм от там, нито съм фен на Литекс, нито им симпатизирам? 
Какво спориш с тях те мислят чуждия стадион за техен и вярват на оправданията на Събев, че Дражев 200 години води дела за стадиона.Сега като е в затвора ми е много чудно сигурно Кадафи ще му е виновен, че не почва да строи моловете....опс стадиона.Долно уйно написа:Явно си поредният капацитет с който не може да води дискусии, с това село Лоич трябваше да се засегна ли при положение, че нито съм от там, нито съм фен на Литекс, нито им симпатизирам?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Bartolomej
- Контакти:
Долно уйно написа:Явно си поредният капацитет с който не може да води дискусии, с това село Лоич трябваше да се засегна ли при положение, че нито съм от там, нито съм фен на Литекс, нито им симпатизирам?
ми капацитет - некапацитет , като отидеш там и дойдеш на лазур ще си направиш извода кой колко и какво е инвистирал . не съм имал за цел теб да засягам .
Просто да сръвняваш двата стадиона е смешно на този етап.
Ганчев има още много хляб да изяде и много пара да фърли , за да достигне и изпревари Лазур
Долно уйно досега в Кампуса са инвестирани 15 милиона лева.Повече отколкото ще струва целият ремонт на стадиона на Литекс Ловеч.Запознат съм по-кой проект е правен стадиона на Литекс от един полски стадион.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=601903
По подобен начин трябва да изглежда стадиона Ловеч като се сложат и ъгловите сектори.Както и на този полски стадион капацитета в Ловеч е планиран да е за 10 000.Разликата обаче е че стадиона на Литекс ще излезе доста по-ефтин от този.Засега са инвестирани 8 милиона като ще се инвестират още 6 да се добърши изцяло +2 табла и ъгловите сектори.Това прави 14 милиона лева.На поляците струва 12 милиона евро,но те го правят от кота 0.Докато при вас се събориха само двете трибуни,но основната я оставихте и я модернизирахте само.
Нашият кампус струва 15 милиона най-вече заради сградата,която има каквито глезотии искаш.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=601903
По подобен начин трябва да изглежда стадиона Ловеч като се сложат и ъгловите сектори.Както и на този полски стадион капацитета в Ловеч е планиран да е за 10 000.Разликата обаче е че стадиона на Литекс ще излезе доста по-ефтин от този.Засега са инвестирани 8 милиона като ще се инвестират още 6 да се добърши изцяло +2 табла и ъгловите сектори.Това прави 14 милиона лева.На поляците струва 12 милиона евро,но те го правят от кота 0.Докато при вас се събориха само двете трибуни,но основната я оставихте и я модернизирахте само.
Нашият кампус струва 15 милиона най-вече заради сградата,която има каквито глезотии искаш.
Последна промяна от Parmalat на 28 мар 2011 22:40, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- kiril74
- Контакти:
Не се карайте .Всеки нов или модернизиран стадион е в + за българския футбол.Независимо дали е в Разград , Бургас или Ловеч.Надявам се и във Варна стадиона да оправят , защото отборът е симпатичен. За софийските да не говорим за да не ос...ме темата.
Последна промяна от kiril74 на 28 мар 2011 22:49, променено общо 1 път.