Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 09:18

И аз не съм съгласен, че имаше нещо нередно в битката между Маса и Бътън ...
Освен разбира се, изпреварването от страна на британеца минавайки напряко !
За което си понесе последствията ...

Маса в нито един момент не го блокира неправилно !
Все пак, двамата се бориха за позиция, а не Маса да изостава с обиколка, че да се дръпне доброволно ...

Мене пък ми напълни душата този двубой !
Напомни ми за добрите стари времена ( от миналия век :lol: ) ... във F1, когато такива битки бяха ежедневие.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 мар 2011 10:19

И за мен битката между двамата си беше супер. Браво на Маса, че удържаше позицията дълго време. А това, че Бътън е зле и мина на пряко си е негов проблем. Да беше върнал позицията веднага, но се иска акъл малко за тая работа. И както знаете отборните заповеди са разрешени вече ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 мар 2011 18:01

megan fox написа:
Blue_Girl написа:
megan fox написа:Аз лично не очаквах Ред Бул да са чак толкова силни! Та те са по-бързи БЕЗ ДА ИМАТ КЕРС!!! FFS!!! :o :o :o :shock: :shock: :shock:

Фетел неочаквано за мен направи отличен старт и поведе колоната и ест не изпусна водачеството до края! Щеше да бъде интересно ако кола с КЕРС бе повела, червените бикове са най-бързи, но наличието на КЕРС щеше да направи изпреварването далеч по-трудно за Фетел!
Много слаби тактически решения на рейс инженера на Марк Уебър! Чисто и просто допуснаха EPIC FAIL!!!

Маковете ми харесаха, доста по-бързи са от ферарита в момента, само като си спомня как Бътън изпревари Маса (второто изпреварване) и ми става мега яко! Бтв лично според мен освен Бътън трябваше да бъде наказан и Маса! Той караше отвъд прага на допустимата агресивност - няколко пъти се опита да изтласка Бътън извън трасето и два пъти успя, като първият път беше супер очевидно: мисля, че бе 4-ти завой (десен е) Бътън влиза от външната страна, доста по-бърз и спира по-късно, Маса разбра, че ще бъде изпреварен и вместо да завие, нарочно продължи направо и чак впоследният момент зави надясно и за Бътън нямаше друг изход освен да влезе в тревата! После вече сеченият шикан... Маса направи мега куpвeнски номер!!! Изтласка отново Бътън, но той него път успя да изпревари бразилеца, макар и сечейки шикана и бразилеца се възползва максимално от това!!! Заложи, че британеца ще го пусне пред себе си (както е по правилата) и затова Маса НАРОЧНО пусна Алонсо, че по този свръх ферариджийски начин, т.е. пинизчийски Алонсо да се окаже пред Бътън!!!!! Ясно, че Бътън постъпи нечестно като сече шикана и неговото наказание бе справедливо, но бразилеца се показа като долна кучка и затова нещо трябваше също да бъде наказан!!! Ест ФИА почнаха с подаръците към Ферари още от първото състезание за сезона, но и това няма да помогне на скудерията! Маковете са чувствително по-бързи! :twisted: (А за Ред Бул няма сми да се коментира, те са в друга категория.) :evil: :evil:

Честита заслужена победа на Фетел.

ФИА е почнала с подаръци към Ферари!
:shock:

Беше толкова очевидно! Само слепец, човек който не е гледал състезанието или свръх пристрастен човек ще го отрече!

Не съм съгласна, но както и да е!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 мар 2011 18:57

Много ясно, че няма да си съгласна..., нали си фенка на Ферари! Айде някой да постъпи по същият начин с Маса, да не споменавам онова испанско копеленце и ще оревете света за наказания, да не говорим, че ФИА ще бъдат жестоки към въпросният пилот, позволил си да затвори по подобен начин богопомазаните пилоти на жабарите!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 мар 2011 19:01

THE G.A.M.E написа:Маса в нито един момент не го блокира неправилно !
Все пак, двамата се бориха за позиция, а не Маса да изостава с обиколка, че да се дръпне доброволно ...

Така ли си мислиш?! Я си спомни миналият сезон, когато Шумахер се опита да изтласка Барикело към стената и успя, но все пак бразилеца на магия успя да изпревари пилето... да не би стюардите после да не наказаха Шумахер?! Наказаха го! Защо?! Защото е ЗАБРАНЕНО да се изтлаксва по подобен ОПАСЕН за изпреварщият пилот начин! По правилник всеки защитаващ позицията си пилот има право ВЕДНЪЖ да си сменя траекторията, за да избере защитна такава..., е Маса няколко пъти си сменяше по два пъти защитната траектория - това е нарушване на правилата и трябва да бъде наказано, но както винаги, когато пилот на Ферари нарушава правилата... наказание няма!

П.П. Не на последно място помисли над това, което написах на Блу-то... ако някой бе постъпил така с Маса или Алонсо... дали нямаше да има наказание и по-важното... дали ти самият нямаше да искаш наказание?!!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 мар 2011 19:04

MuFc1878 написа:И за мен битката между двамата си беше супер. Браво на Маса, че удържаше позицията дълго време. А това, че Бътън е зле и мина на пряко си е негов проблем. Да беше върнал позицията веднага, но се иска акъл малко за тая работа. И както знаете отборните заповеди са разрешени вече ;)

Ти чуваш ли се?! Да, Бътън трябваше да върне позицията и Маса отлично го знаеше това и затова най-куpвенски пусна Алонсо пред себе си, че когато бринеца изчака и пропусне бразилеца испанеца да спечели лесна позиция! Ако Маса не бе постъпил така пинизчийски Бътън щеше да върне позицията на Маса! И не на последно място Бътън не сече шикана, за да спечели позиция, а просто Фелипо го изтласка на там и за Бътън нямаше откъде другаде да мине!!! Или може би според теб Бътън трябваше да се натресе във ферарито на Маса, че да отпаднат и двамата?!

Отделно седи въпроса, че в онази конкретна ситуация ПРЕДНИТЕ КОЛЕЛА НА БЪТЪН ВЕЧЕ БЯХА ПРЕД ТЕЗИ НА МАСА, т.е. Бътън не трябваше да бъде наказван, защото НАПРАКТИКА ТОЙ ВЕЧЕ БЕ ПРЕД БРАЗИЛЕЦА И НЕ БЕ СПЕЧЕЛИЛ ПОЗИЦИЯ СЪС СЕЧЕНЕТО НА ШИКАНА! Само Маса трябваше да бъде наказан за тази си пинизчийска постъпка!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 мар 2011 20:16

megan fox написа:
THE G.A.M.E написа:Маса в нито един момент не го блокира неправилно !

Така ли си мислиш?! Я си спомни миналият сезон, когато Шумахер се опита да изтласка Барикело към стената и успя, но все пак бразилеца на магия успя да изпревари пилето... да не би стюардите после да не наказаха Шумахер?! Наказаха го! Защо?! Защото е ЗАБРАНЕНО да се изтлаксва по подобен ОПАСЕН за изпреварщият пилот начин! По правилник всеки защитаващ позицията си пилот има право ВЕДНЪЖ да си сменя траекторията, за да избере защитна такава..., е Маса няколко пъти си сменяше по два пъти защитната траектория - това е нарушване на правилата и трябва да бъде наказано, но както винаги, когато пилот на Ферари нарушава правилата... наказание няма!

П.П. Не на последно място помисли над това, което написах на Блу-то... ако някой бе постъпил така с Маса или Алонсо... дали нямаше да има наказание и по-важното... дали ти самият нямаше да искаш наказание?!!!!

Хамитън с/у Петров на Сахир (или Сепанг) миналия сезон :?: :?: :?: :?: :?:

Отделно че никъде Маса не си смени повече от веднъж траекторията, това че отваряш завоя повече и след това затваряш вратата на другия, не значи че си си сменил повече от веднъж тракеторията ;)
Предните колела на Бътън НЕ бяха пред тези на Маса на 11-ти завой.... :? :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 мар 2011 21:01

Маса: Бътън не можеше да ме изпревари, затова мина напряко
"Направихме добра битка, а? Аз пазих позицията си добре, а Бътън не можеше да ме изпревари. Той се пробва няколко пъти, но аз винаги бях там, където трябва", заяви Фелипе. "Накрая, за да мине пред мен, той мина напряко, а това, както всички знаем, е непозволено. Той трябваше да ми върне позицията, не го направи и го наказаха правилно", завърши бразилецът.

Ето и коментара на Маса! Някой от Макларън да е протестирал срещу наказанието на Бътън?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 мар 2011 22:10

Да, да и един мармот завива шоколада в станил... видяхме как Бътън не може да изпревари Маса! :lol: :lol: :lol: :lol: Просто го отвя! :lol: :lol: :lol: :lol: Малоумният бразилец много ясно, че така ще каже, за да се оправдае!

ФАКТ е, че той бе по-агресивен от позволеното... дадох ви премер как миналият сезон за подобно нещо имаше наказан... при това не кой да е, а Шумахер! Така че няма сми от хуморески, просто научете правилата!

И ако ще слушаме кой пилот какво е казал... еми Бътън пък твърди, че предните му колела са били пред тези на Маса! :twisted: Защо да вярваме точно на бразилеца?! :idea:

Бътън даже го каза това още по родиото, когато му се обади рейсинженера да го пита какво е станало!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 мар 2011 22:13

A сега хубавичко вижте повторение на ситуацията: ето ви линк към видеото: http://www.sportal.bg/video.php?video=32485

Та какво казвате? Колелата на Бътън не били пред тези на Маса?! Да бе да!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”