Parmalat написа:Така е предвиден да изглежда стадион Лазур сред модернизирането му в близките години.Капацитета е 25 000 места.![]()
[center][/center]
Последният проект на мегакомплекса Черноморец Арена,който трябва да е готов до 2017/2018
Отпред се вижда залата която е плътно прилепена до стадиона и другите сгради........ех мечти дано станат реалност...
Не знам,кой е архитекта на мегапроекта,но като гледам се досещам къде му е дошла идеята,най-вероятно в някоя тоалетна
ntodorov написа:FCH написа:Не знам - искам да видя вече нещо направено - не само приказки... Във Варна си останаха с приказки и един изкоп... В Ловеч просто ремонтираха стадиона... В Разград ще ги видим, Стадион Пловдив почти 10 години го обещават... Истината е, че нов стадион през демокрацията не е строен... Ремонтираха Националния, а Лазур бе достроен и модернизиран 4-5 пъти... Говорим за големи стадиони - инак малки и кокетни има - Поморие, Севлиево...
Kолега FCH, предполагам, че не си виждал стадион Нефтохимик през 1990 год. да речем. Северната и Южните трибуни бяха съборени и построени наново. Бях свидетел на всичко това. Стадиона е изцяло иновиран. Единственото автентично, което Порточанов запази от стария стадион беше вход-тунела ( навремето там бяха съблекалните) на източната страна. Порточана и архитектите тогава го оставиха в старият му вид от сантименти. Друг новопостроен стадион през демокрацията няма. Що се касае за въпросът ти за приказките и действията - е, в Бургас нещата се случват. Средствата хвърлени за Кампуса, затревените му игрища, пречиствателната система, естакади и админстративна сграда барабар с откупуването на земята там струват много пари и еквивалента на поне 3 шампионски купи, които Събев ТРЯБВАШЕ да спазари...защото явно в БГ каруцата е винаги преди магарето.
Северната трибуна беше съборена доста преди южната и няколко сезона един багер наблюдаваше мачове от тази страна,ако не ме лъжат спомените,съблекалните бяха в едни фургони зад старото табло
[/center]