Бивши звезди - Ювентус - Торино
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- soundtrack
- Контакти:
Бивши звезди - Ювентус - Торино
Бивши звезди на Ювентус и Торино направиха страхотен мач в подпрека на някаква благотворителна кауза която аз неуспях да разбера точно за кого е но видях че е човек в количка и имаше затруднение в говора. Така де доживях да видя отново играчи като Давидс, Недвед , Зидан , Такинарди , Точини , Порини , Виери и още такива звезди от славните времена . Мачът завърши 2 - 2 а головете за нас отбелязаха Недвед и Порини.Страхотен пропуск накрави Виери в последната минута сам срещу вратаря.Чуствам се уникално , и усетих доста стари тръпки след като видях тези играчи да носят екипа отново..Жалко че никоя медия няма да го отрази ..
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
- storm
- Контакти:
Re: Бивши звезди - Ювентус - Торино
]Пич провери какво сме писали във форума на ЮВе.. Мача беше уникален просто ,за миг имах чувството ,че съм се върнал преди 10 години.... УНИКАЛНО ! ! !
JUVE ,STORIA DI UN GRANDE AMORE !
JUVE ,STORIA DI UN GRANDE AMORE !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- storm
- Контакти:
drughi написа:Мен повече ме интересува кога ще се местят на новия стадион?
Е как няма да знаеш.. От следващия сезон ..

storm написа:drughi написа:Мен повече ме интересува кога ще се местят на новия стадион?
Да ти кажа чесно последната 1 година следя събитията около отбора по-слабо. Малко съм разачарован от играта която показват. Доста позорни загуби се натрупаха последно време...Силно се надявам че със завръщането на новия стадион ще се промени самия дух на играчите, а и на феновете...защото сега освен един Киелини не виждам някой друг да играе със сърце...и дел Пиеро разбира се!!!

- storm
- Контакти:
drughi написа:storm написа:drughi написа:Мен повече ме интересува кога ще се местят на новия стадион?
Да ти кажа чесно последната 1 година следя събитията около отбора по-слабо. Малко съм разачарован от играта която показват. Доста позорни загуби се натрупаха последно време...Силно се надявам че със завръщането на новия стадион ще се промени самия дух на играчите, а и на феновете...защото сега освен един Киелини не виждам някой друг да играе със сърце...и дел Пиеро разбира се!!!
Не трябва така, отбора се подкрепя дори и в Серия Б ..

storm написа:Не трябва така, отбора се подкрепя дори и в Серия Б ..
Е това много добре го знам...

storm написа:Не трябва така, отбора се подкрепя дори и в Серия Б ..
+1000
Това важи за феновете на всички клубове.Аз като съм фен на Челси от 1995 г и до скоро нямахме кой знае какви успехи,но пак си подържах отбора

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- soundtrack
- Контакти:
Акуилани няма да се връща в Ювентус ........ брех Гонг.бг верно че е късно ама поправете го моля ви това заглавие ..че е смешно направо 

САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
- TI4A FOREVER
- Контакти:
soundtrack написа:Бивши звезди на Ювентус и Торино направиха страхотен мач в подпрека на някаква благотворителна кауза която аз неуспях да разбера точно за кого е но видях че е човек в количка и имаше затруднение в говора. Така де доживях да видя отново играчи като Давидс, Недвед , Зидан , Такинарди , Точини , Порини , Виери и още такива звезди от славните времена . Мачът завърши 2 - 2 а головете за нас отбелязаха Недвед и Порини.Страхотен пропуск накрави Виери в последната минута сам срещу вратаря.Чуствам се уникално , и усетих доста стари тръпки след като видях тези играчи да носят екипа отново..Жалко че никоя медия няма да го отрази ..
Дай линк където да го гледам.Мерси предварително