Г.Ганчев със забрана да пътува в USA!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bonedeep
Контакти:

Re: Г.Ганчев със забрана да пътува в USA!

Мнениеот bonedeep » 23 мар 2011 11:27

loko2004 написа:Написъл американския посланик някво елементарно доклатче съченено от инфо което всички си го знаем и много важно. Те на техните милиардери началния капитал щото е много чист и щото за да имат бизнес големите им корпорации не извършват държавен рекет спрямо страни като нас а който не им се вързва директно със ракетите и самолетите

Напълно съм съгласен доклада им е просто една простотия. Ще кажеш, че някой им го диктувал бивш пожарникар, министър на вътрешните работи и министър председател.

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 23 мар 2011 11:29

blue_lagoon написа:Държавния департамент на CAЩ,публикува списък с лицата от България на които е забранено да посещават Щатите! На видно място сред тези на които е отказна виза е това на финансовия благодетел на Литекс, Гриша Ганчев! Редом до него се мъдрят имената на Васил Божков!?!, Николай Банев,Христо Ковачки ,други "видни бизнесмени" и лица от ъндърграунда на България! Причините са комплексни и различни. Споменава се за връзки с крими-контингента,съмнения/или доказателства/ за търговия с наркотици,нечисти сделки и тъмен бизнес! ЗА някои от лицата се знаеше отдавна. Учудва на пръв поглед присъствието в списъка на лица представящи се за 'благодетели' и честни преуспели бизнесмени! Коментара оставям на Вас. Инфо по случая и почти пълен списък има и във вестник 24 часа от днес!

Пич чел ли си доклада много е пошъл няма никакво разселдване, а метериали от весниците. А за визите питай Бойко. Защото в доклда ги няма Славчо Христов и оная Бориславова която за едно денонощие стана банкерка.

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 23 мар 2011 11:32

blue_lagoon написа:Държавния департамент на CAЩ,публикува списък с лицата от България на които е забранено да посещават Щатите! На видно място сред тези на които е отказна виза е това на финансовия благодетел на Литекс, Гриша Ганчев! Редом до него се мъдрят имената на Васил Божков!?!, Николай Банев,Христо Ковачки ,други "видни бизнесмени" и лица от ъндърграунда на България! Причините са комплексни и различни. Споменава се за връзки с крими-контингента,съмнения/или доказателства/ за търговия с наркотици,нечисти сделки и тъмен бизнес! ЗА някои от лицата се знаеше отдавна. Учудва на пръв поглед присъствието в списъка на лица представящи се за 'благодетели' и честни преуспели бизнесмени! Коментара оставям на Вас. Инфо по случая и почти пълен списък има и във вестник 24 часа от днес!

И стига си правил провокации защото и на Герена ще ви бием. То доколкто си спомням и Батков има забрана за САЩ.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 23 мар 2011 11:33

А бе, всъщност на кой му дреме! И на мене като фен на даден отбор ми дреме от къде ще идват парите за издръжката му!!! Въпроса е, в самата игра да няма уговорки и натискания срещу съдий и тем подобни..... което от една страна е невъзможно де!!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 23 мар 2011 11:38

Ами нормално, те в САЩ да не са глупаци. Не е нужно да знаеш нищо за Дришата само като му погледнеш маниерите и ти е кристален що за човек е.

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 23 мар 2011 11:54

kambata написа:Ами нормално, те в САЩ да не са глупаци. Не е нужно да знаеш нищо за Дришата само като му погледнеш маниерите и ти е кристален що за човек е.

И какви са му маниерите бе, съвсем нормални са си.

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 23 мар 2011 12:07

bonedeep написа:
kambata написа:Ами нормално, те в САЩ да не са глупаци. Не е нужно да знаеш нищо за Дришата само като му погледнеш маниерите и ти е кристален що за човек е.

И какви са му маниерите бе, съвсем нормални са си.

Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева заплаши собственика на футболен клуб "Литекс" Гриша Ганчев, че ще бъде глобен заради неуважително поведение в съдебната зала, предаде БНР. Ганчев даде показания по делото срещу групата на "Наглите", тъй като е участвал в преговорите за освобождаването на бившия си съдружник Ангел Бончев.

Страхотни маниери! Любими са ми също като биеше съдиите на полувремената или ги заплашваше с пистолет. Като вкара танкери с петрол и не плати акцизи за 12 млн. после покри случая с "легални" средства, купи защитени земи около езерото в Шабла, за да строи голф игрище и още куп други маниери прилягащи на елитни борци.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2011 12:30

727150 написа:
blue_lagoon написа:Доколкото знам форума е спортен! Пак доколкото знам,от посочените лица само Ганчев е свързан с БГ футбола. Пак ви казвам: Отворете тема за Батков и си плюйте колкото искате по него. Не мога да пиша за времето в Аляска,ако темата е за Учин дол! И не е зле отворковците да попрочетат поне БГ вестник,ако от бъркане в носа не им е останало време да научат английски,за да го прочетат в оригинал! А ако вземе за еднодневки като Осъм да ми дреме....втасахме я! ;)

Лично мен въобще не ме интересува джуджето от Микре,него ще го отстранят като Емил Кюлев примерно,интересува ме как Батков съсипва любимия ми клуб и защо когато бъде отворена тема за това, тя се заключва още след третото мнение.

А тази викаш седи, след това във форума нямало цензура :mrgreen:

Цялата статия http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=827961
Изображение

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 23 мар 2011 12:41

Всички до един заемат ключови места на пазара и диктуват цените.Не пазара регулира,а картела между тия ''честни бизнесмени''.Вие си отговорете на коя партия е удобно това положение и готви протест.Ако не се сещате ще ви кажа.На тази която им даде куфарите с нашите пари и за една нощ от тъпи борчета станаха милионери.

Върни се в “Футбол - България”