Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

директора
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот директора » 21 мар 2011 09:52

ако така мислиш, значи целта на Титаните е постигната-примиряване със загубите и среднячество ЦСКА=МЕТАЛУРГ ПЕРНИК .Кой е виновен,че имаме такива футболисти?

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 мар 2011 10:32

Продължавам да твърдя, че на Радуканов му е рано да е треньор на ЦСКА. Никой не може да отрече огромната заслуга на Милен за спирането на деградацията на отбора, но това се дължи най-вече на добрата атмосфера, настроението и мотивацията. От спортно-техническа гледна точка нищо не се е променило. Факт е, че ако ни тръгне играта нещата се получават, но ако се закучи можем да паднем и от последния. Милен не умее да води играта, да променя темпото и да се измъква точно от такива мачове. Нещо, в което Стойчо е професор.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2011 10:35

Айде стига сте разбирали от работата на Радуканов. Неможе да съдите по един мач, особенно по този с Морето.
YA GUNNERS YA

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 мар 2011 10:49

Мнението ми не се основава само на този мач. Същото беше с Академик, който беше един от най-срамните ни мачове в последните години, с Видима, който клонеше към 0:0, а накрая можеше и да ни изравнят, дори на мачовете с Локо Пд и Пирин, които спечелихме повече с мускули и шанс, отколкото с футбол. Нека не се залъгваме, че имаме добър отбор. Да, бихме Левски и Черноморец, но сините са повече от трагични, а "акулите" имат 1 точка от 4 мача и ако сега започваше първенството, щяха да са сигурен изпадащ. Излезе ли ни някой по-твърдо и затворено, нямаме идея как да вкараме. Харесвам Радуканов, но просто му е рано.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2011 11:08

Нека не говорим за първият полусезон. Той няма никаква вина за резултатите от есента. Сега тепърва ще се види резултата от неговата работа. Физически ги е подготвил страхотно, в тактиката ми се струва малко бос, но аз не съм никой и не претендирам, че разбирам. Забелязва се ефекта от работата му в/у централната двойка защитници. Играят точно така, както аз харесвам, като упорни халфове-изнасят топката, вдъхват увереност в целият отбор. А когато трябва да действат отзад, го правят без да се чудят, направо посичат и мачкат. Това за мен е голям успех. Нещо, което много отдавна не се бе забелязвало в ЦСКА.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 мар 2011 11:28

realist написа:Мнението ми не се основава само на този мач. Същото беше с Академик, който беше един от най-срамните ни мачове в последните години, с Видима, който клонеше към 0:0, а накрая можеше и да ни изравнят, дори на мачовете с Локо Пд и Пирин, които спечелихме повече с мускули и шанс, отколкото с футбол. Нека не се залъгваме, че имаме добър отбор. Да, бихме Левски и Черноморец, но сините са повече от трагични, а "акулите" имат 1 точка от 4 мача и ако сега започваше първенството, щяха да са сигурен изпадащ. Излезе ли ни някой по-твърдо и затворено, нямаме идея как да вкараме. Харесвам Радуканов, но просто му е рано.

Давай да го обесим, че ЦСКА загуби 1 мач. А бе вие кога ще се научите, че един отбор не може само да печели. Литекс има 12 поредни победи, но колко от тях спечелиха в последните минути на мача или на "мускули", както ние го направихме в няколко мача. И те ли са слаб отбор? Не ми говори за мачът с Академик, там нещата са от съвсем друго естество, просто помогнахме на наш сателит в година, в която явно за нищо не се борим, факт! Вчера мачът беше равностоен отвсякъде, просто заспахме за 10 секунди, на кой отбор не се случва? Според мен правилно излезе без Тонев и Нелсън, на този терен щяха да са абсолютно безполезни. Просто разочароваха за пореден път Коста Янев и Шеридън, а за Спас нямаше пространства, понеже ирландеца не го пазеха - той сам се пазеше. Никой, абсолютно никой не си мисли, че имаме добър отбор, или поне такъв, който да се бори за титла. Това в момента е абсурдно. Ще се радвам да запазим третото място, с оглед на играта, която показва Локомотив Пд. Но да плюете Радуканов от един загубен мач - айде стига с тази българска простотия!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 мар 2011 12:32

mistreated, ти май нещо не си прочел добре коментарите ми.
1.Къде видя да обвинявам или плюя Радуканов? Казвам просто, че не е готов да води ЦСКА в момента. Сигурен съм, че човекът прави всичко, което може, но то не е достатъчно. Просто няма опит и достатъчно треньорски познания, за което не е виновен. Този опит и познания се трупат с времето, с мачовете. Няма спор, че и така ще го натрупа, но дотогава ще погребем поне още един сезон.
2.Къде видя да твърдя, че Милен е сбъркал състава? Казвам, че не умее да води мач, който се закучва и не върви играта и да излиза от него с победа, което е съвсем друго нещо. Всеки шампион има поне 7-8, а понякога и повече мачове, в които трябва да спечели не с игра, а с тактика и треньорски решения. Както го направи Литекс с Пирин и Локо Пд. Както го правеха Стойчо и Йешич в много мачове.
3.Как така реши, че мача с Академик е бил без значение? Няма ли значение дали ще играем в Европа или не? Защото третото място никак не ни е сигурно (тогава бяхме още шести и не се знаеше, че ще бием Левски и Черноморец в първите два кръга). А да си мислим, че сме фаворит за купата е просто нелепо. Всяка точка за нас е съдбоносна, защото да спечелим третото място е много по-лесно и вероятно, отколкото да спечелим купата.
4.Съгласен съм, че отбора е подготвен добре физически (поне засега така изглежда), но не и тактически. Не може винаги, когато противника излезе затворено и твърдо да не знаем какво правим и да се блъскаме като в стена. Шампион се става не с победи срещу Левски и Литекс, а със системни победи срещу другите отбори. Ако сега не се научим да си взимаме тези мачове, когато не сме под такова напрежение, догодина пак ще отбележим нулева година (каквато е всяка година без титла).
Не ме разбирайте погрешно, твърдо съм зад това Радуканов да остане в треньорския щаб, но не като старши, а като помощник на Стойчо примерно. Тогава хем ще печелим и ще се борим за титла, хем Милен ще трупа опит и ще бъде готов да води отбора адекватно, когато му дойде времето.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 мар 2011 12:50

Именно такива мачове спечели Милен срещу Берое, Локо Пд, Пирин и Видима. Да, с 1 гол разлика, сигурно и с доза късмет, но ги спечели.
Продължавам да твърдя, че подарихме точка на Академик. Тук нещата изобщо не опират до Европа. На нас ще ни стигне дори 4-то място за ЛЕ, защото съм убеден, че финалистите за купата ще бъдат отбори от призовата тройка.
За да дойде Стойчо трябвам много пари, и то не само за неговата заплата, а за добри играчи. Пари няма, разберете го най-после. Трябва да се оправяме с това, с което разполагаме, а то не е достатъчно за титла. Не Стойчо, Сър-а да дойде няма да печели всичките мачове с тези играчи, абсурдно е.
Милен направи дотук 2 много много важни неща:
1. Вдигна отбора в много тежък момент, спечели доста точки и оправи атмосферата в съблекалнята.
2. Разби Левски насред Герена, в момент в който те бяха абсолютни фаворити преди дербито.

Ако с Радуканов спечелим и Купата аз бих казал, че си е заслужил кредита на доверие и трябва да продължи да води отбора. Аман от смяна на треньорите, стига вече!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 мар 2011 13:15

Напълно съм съгласен, че Радуканов направи много, дори повече отколкото се очакваше, но тактически не сме помръднали на милиметри. не забравяйте, че назначаването на Милен беше пожарен вариант и такъв си остава и в момента. Истината е, че спечелихме няколко мача (най-вече този във Виена), създаде се еуфория сред измъчените фенове и собствениците решиха да използват това, за да спестят някой лев.
Сигурен съм, че с опитен и класен треньор дори с тези футболисти можем да станем шампиони (не тази година, разбира се). Факта, че така категорично надиграхме Левски насред Герена говори, че в тези момчета има потенциал.
Срещу Черно Море излязохме с тотално сбъркана тактика, не състав и логично загубихме. Не може с всеки противник да играем по един и същ начин, това може да си позволи само Барселона. Във Варна трябваше да излезем с тактиката на Черно Море - уплътнена средна линия, твърди единоборства, наситена защита и контраатаки. На всяко дете е ясно, че нямаме нападатели, които могат да играят в сгъстена защита, а им трябва пространство. Така бихме Левски, така бихме Черноморец, така щяхме да бием и Черно Море. Разликата е, че Левски и Черноморец излязоха да се надиграват и да атакуват и ги хванахме на контри, а Черно Море излязоха да ни дебнат и ние се хванахме като шарани.
А за Стойчо-той в момента е без работа и едва ли би имал кой-знае какви високи изисквания за заплата и играчи. Е, няма да взима колкото Милен, но то пък не става само с пестене. Едва ли няколко хиляди месечно отгоре биха били чак такъв проблем.

Потребителски аватар
caci

А кой ще накаже вратаря на ЦСКА?

Мнениеот caci » 21 мар 2011 13:28

А кой ще накаже вратаря на ЦСКА?
от Sportline.bg | 11:25 | София

http://sportline.bg/news/76386/%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0

Караджов като Дока - посяга за два мача наказание

Интересна съпоставка се завъртя от снощи в интернет-пространството. Сравнени са постъпките на звездата на Литекс Дока срещу Пирин и на тази на вратаря на ЦСКА Караджов при гостуването на Черно море. Ясно се вижда, че стражът на "армейците" посяга към противников играч, което според правилника трябва да бъде санкционирано за две срещи. Да видим сега делегати, наблюдатели и прочие дали са били толкова съсредоточени и наблюдателни?
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Архив”