Ботев-Димитровград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Ботев-Димитровград
Поздрави за победата. Интересува ме дали вратаря има вина за головете, някой може ли да ми каже????
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Поздрави за победата. Интересува ме дали вратаря има вина за головете, някой може ли да ми каже????
Никаква! Даже напротив,вратарчето доста удари спаси....
- bekono
- Контакти:
Muscarin написа:bekono написа:Поздрави за победата. Интересува ме дали вратаря има вина за головете, някой може ли да ми каже????
Никаква! Даже напротив,вратарчето доста удари спаси....
Мерси за инфото. Иначе се радвам, че е играл добре, тъй като не впечатляваше особено до момента, а и е резервния вратар на отбора.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Определено добро вратарче, и двата гола бяха излезли сами срещу него (макар при втория Тимонов да беше от по-малък ъгъл), а първото направи ебаси и трите поредни спасявания в рамките на 5 секунди.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Alternative
- Контакти:
-
stanislav89
- Контакти:
stanislav89 написа:2-0 ще ги ударим в доста труден мач!
stanislav89 написа:stanislav89 написа:2-0 ще ги ударим в доста труден мач!
ама мача не беше труден
просто нашите пак спряха да играят второто
-
Trickstyle
- Контакти:
stanislav89 написа:stanislav89 написа:2-0 ще ги ударим в доста труден мач!
Изобщо не беше труден мача,просто терена беше подгизнал и не ставаше.
Колкото до мача,Светльо Асенов от мач на мач все повече и повече ми харесва как играе! Голямо евала за него!
SINCE 1912
никой нищо не казва за съдията.бях точно на засадата второто полувреме и мога да кажа,че по голям некадърник от страничния не съм виждал или отиваха на 5-6 гола разлика

- dagger1912
- Контакти:
smith12 написа:никой нищо не казва за съдията.бях точно на засадата второто полувреме и мога да кажа,че по голям некадърник от страничния не съм виждал или отиваха на 5-6 гола разлика
ооо аз нямам думи за съдията .. Тоя страничния второто полувреме направо ми скъса нервите ... Как може да види, че човек /Курдов/ е в засада и веднага вдига флагчето, а в същото време той пропуска и топката отива в Лимона, който не беше в засада ... Незнам тоя дали е гледал един европейски мач, как и кога се вдига засада ... Чака се човека, който е в засада да се види дали ще играе с топката и чак тогава се вдига. Не искам да се правя на съдия, но имам чувството, че ако аз взема флага ще съм по- добре от този .. Абе нямам думи!От една страна ги оправдавам, но от друга не, защото утре тези грешки може да са фатални!