За съжеление няма да мога да отида на мача...
Пожелавам на нашите изразителна победа, извоювана с хубава и резултатна игра.
Успех!
САМО БОТЕВ!
Ботев-Димитровград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: Ботев-Димитровград
Резултат ?
37' Гол Тодор Тимонов ознаменува повторния си дебют с попадение за "канарчетата"
29' Гол Светльо Асенов открива резултата в полза на Ботев
29' Гол Светльо Асенов открива резултата в полза на Ботев
[center][/center]http://www.youtube.com/watch?v=97Huj2QXmSM
Абе някой видя ли втория гол?

-
sitnev1912
- Контакти:
botev23 написа:Абе някой видя ли втория гол?![]()
![]()
Сигурно само Лимона го видя
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
- rump_shaker
- Контакти:
Muscarin написа:Слаб мач
Слаб мач, ако сме с презумцията че всеки мач трябва да се печели с по 5 гола. Истината е, че във футбола ако наредиш един отбор пред полето си, няма как да очакваш да бъде смачкан с много голове. Всъшност отбори като Димитровград, Свиленград и някои други от В група, са доста грамотни отбори. Все пак футбола в тези градове си съществува от край време и е нормално да играят що годе приличен футбол. Мисля, че трябва да ги разграничваме от Габровници, и кви още имаше там.
Да нямаше зрелище, но релано погледнато те нямаха чисто положение, имаха 2-3 удара от далече и тотален контрол на мача от наша страна. Така,че аз не бих го оприличил като слаб мач, ами просто като добре свършена работа от момчетата

- Alternative
- Контакти:
rump_shaker написа:Muscarin написа:Слаб мач
Слаб мач, ако сме с презумцията че всеки мач трябва да се печели с по 5 гола. Истината е, че във футбола ако наредиш един отбор пред полето си, няма как да очакваш да бъде смачкан с много голове. Всъшност отбори като Димитровград, Свиленград и някои други от В група, са доста грамотни отбори. Все пак футбола в тези градове си съществува от край време и е нормално да играят що годе приличен футбол. Мисля, че трябва да ги разграничваме от Габровници, и кви още имаше там.
Да нямаше зрелище, но релано погледнато те нямаха чисто положение, имаха 2-3 удара от далече и тотален контрол на мача от наша страна. Така,че аз не бих го оприличил като слаб мач, ами просто като добре свършена работа от момчетата
Казвам слаб мач,защото днес очевидно някои от играчите ни доста ги мързеше,или снощи са попрекалили със среднощните изяви! Не ми дреме с колко ще бием с 5 или с 1 гол,интересува ме играта! Днес не видях желание за игра особено второто полувреме и с този манталитет нищо добро не ни чака в по-горната група!