Нападателят на Левски Георги Христов е в трансферния списък на Литекс, научи "Топспорт" от няколко свои източника. Селекционерът на ловешкия клуб Стойчо Стоилов се е застъпил пред клубното ръководство за миналогодишния голмайстор на "А" група.
В сряда вечерта емисари на Литекс се свързали с Георги Христов и са го попитали дали има нещо против да стартират преговори за привличането му с шефовете на "сините".
В същото време Стойчо Стоилов е събирал информация що за характер е нападателят в бившите му клубове - пловдивските Марица и Ботев. Както "Топспорт" единствен писа, в списъка за лятна селекция на "оранжевите" фигурира и бившият съотборник на Христов в пловдивските клубове - Николай Манчев, сега още носещ екипа на "канарчетата".
Старши треньорът на Литекс Станимир Стоилов обаче не е давал мнение за трансферите на Христов и плеймекъра на Ботев. Мъри бил в неведение за действията на съфамилника си Стойчо.
Интересна статия аз много не и вярвам ама кой знае може на Батков да му е текнало пак нещо в главата,въпреки че нямам голямо доверие на Топспорт,но трябва да им призня,че понякога имат добри попъдения дали това не е едно от тях?
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskarq_1914
- Контакти:
Re: Литекс поиска Георги Христов
Щом Ганчев има излишни 2-3 милиона,да го взима! 

- стичо
- Контакти:
Re: ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ЛЕВСКИ ,А!!!!
Абсолютно подкрепям мнението за Велев!
Не може да се отнасяме така към него.
Прави ми впечатление че играем по- трудно като домакини!? Дали не е защото твърде много ги притесняваме с обидите? Публиката на Левски трябва да подкрепя отбора си а не да го стресира!Изядохме Гонзо, Йовов, Велев, Батков...!? А Гонзо си е направо легенда за нашата футболна действителност! Кой предлагате на мястото на Велев и Батков? Вярно че ни се събраха доста негативни емоции от една година насам. Това значи ли че трябва да доубием ранения ни отбор? С обидите към кокала единствено радвате конкуренцията! Относно думите му след мача, не е прав но, беше провокиран! Апелирам към всички истински Левскари:
Нека следващия мач подкрепяме отбора, Велев и Батков!
Една синя нинджа не изяжда друга синя нинджа!
Синята нинджа яде само червени нинджи
Не може да се отнасяме така към него.

Прави ми впечатление че играем по- трудно като домакини!? Дали не е защото твърде много ги притесняваме с обидите? Публиката на Левски трябва да подкрепя отбора си а не да го стресира!Изядохме Гонзо, Йовов, Велев, Батков...!? А Гонзо си е направо легенда за нашата футболна действителност! Кой предлагате на мястото на Велев и Батков? Вярно че ни се събраха доста негативни емоции от една година насам. Това значи ли че трябва да доубием ранения ни отбор? С обидите към кокала единствено радвате конкуренцията! Относно думите му след мача, не е прав но, беше провокиран! Апелирам към всички истински Левскари:
Нека следващия мач подкрепяме отбора, Велев и Батков!

Една синя нинджа не изяжда друга синя нинджа!

Синята нинджа яде само червени нинджи

-
- Контакти:
да ни даде гришата том и да взима христов
аз съм по скромен взимат гошо христов а ние взимаме ПОПЕТО той и без това мечтае да се върне в ЛЕВСКИ.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Хахаха, Вие, левскари ни го откраднахте, когато беше наистина ценен без пари, пък сега искате да го продадете за 2,3 милиона при положение, че е редовна резерва, не е във форма и има само 5 отбелязани гола, при положение, че миналата година нижеше на всеки мач по гол. Ама и вашта трансферна политика пълна скръб. Ще изхвърлите талантливото българско момче, само защото е в лоша форма и ще оставите пиандурите чужденци да ритат на негово място.
- bigbonusprize
- Контакти:
стичо написа:Абсолютно подкрепям мнението за Велев!
Не може да се отнасяме така към него.![]()
Нека следващия мач подкрепяме отбора, Велев и Батков!![]()
Една синя нинджа не изяжда друга синя нинджа!![]()
Синята нинджа яде само червени нинджи![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласен с теб. Ама не видя ли вчера какво стана.... Гаменщина пълна... Чак ми стана гадно за Кокала. Хора дали толкова много на Левски, да бъдат толкова грубо псувани... Жалка картинка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
да го подаряват даже, не ни трябва!!!!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Re: Защо феновете............
Хахахахах, ква барса, направо всичките звезди накуп..„
глупости, второто имаше хъс и нищо друго. Тия ги бихме само с дух, като футбол си бяхме еднакви.
А кокъла е псуван по няколко причини. Хронологично - първо, той е в основата на изгонването на мъри със заговорчета и подобни. Не съм фен на мъри.
Второ- той започна пръв, като каза, че сектор Б сме наркомани и пияници. Трето - аз лично имам повече треньорски качества от него.
Иначе - че е левскар, ок, ама и аз съм левскар?
глупости, второто имаше хъс и нищо друго. Тия ги бихме само с дух, като футбол си бяхме еднакви.
А кокъла е псуван по няколко причини. Хронологично - първо, той е в основата на изгонването на мъри със заговорчета и подобни. Не съм фен на мъри.
Второ- той започна пръв, като каза, че сектор Б сме наркомани и пияници. Трето - аз лично имам повече треньорски качества от него.
Иначе - че е левскар, ок, ама и аз съм левскар?
- LordVOODOO
The deacon написа: И аз си мисля, че Велев не е човека за Левски, не заради неговите треньорски умения, а може би заради това, че част от играчите го бойкотират!!!
Добре де, ако играчите ви наистина бойкотират треньора си не разбират ли, че по тоя начин вредят на клуба??? Е тогава как може да обичате тези играчи? Аз НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ условия няма да подкрепям играч, който да вреди на отбора ми!!! Явно самите ви играчи не са левскари по сърце и душа, съответно не са за отбора ви! И в този ред на мисли, значи проблема не е в треньора ви, а в играчите!!!
Отделно седи въпроса, че играчите уж са профисионалисти, да не забравяме и какви пари получават всеки месец! Така че дори и треньора да е некадърен самите играчите трябва да се раздават винаги на 100% за отбора си - да оправдаят любовта на феновете, да защитят фланелката, която и носят и за да оправдаят парите, които получават, пък ако загубят ок - случва се, но поне ще са дали всичко от себе си!
П.П. Спор няма, че кокъла е некъдерен, но не хвърляйте цялата вина отгоре му!!!