Кой според вас е най добрият нападател в А група ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Кой според вас е най добрият нападател в А група ?

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2011 15:52

vaskonti написа:
THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:По принцип най-добрият нападател е този,който е вкарал най-много голове.Така,че...

Това мисля изчерпва спора ( дискусията ) ... ;)

Не е баш така, вкарването на голове е моментно положение не винаги зависещо от класата на даден играч. Например виж Дембеле през есента и виж го сега. Затова и в предния си пост питах какво значи "най-добър". Нещата са доста относителни защото въпросът е за най-добър нападател, а не най-добър реализатор. Дембеле е реализатор, но му липсват много от качествата на комплексния нападател и затова не би следвало да е на първо място в подобна класация. Нека уточним какво значи най-добър нападател и после да правим подобна класация.

Дрън-дрън-дрън...
Работата на нападателя е да ВКАРВА ГОЛОВЕ!Най-добър нападател е този,който най-добре си върши работата=вкарва най-много голове=Дембеле!Това е!Есента,зимата,лятото,пролетта,на Екватора,на Хималаите-в статистиката пише:
1.Дембеле -17 гола
2.Генков,Лазаров-11 гола
Това е!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2011 15:57

Ок, въпроса какъв е - кой е най-добър нападател в последните 3-4 месеца или кой притежава най-добри качества на нападател ПО ПРИНЦИП? Както и да го смяташ, Дембеле отговаря само на едното условие. Затова пак питам за какво се отнася въпроса - за момента или по принцип!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2011 16:04

vaskonti написа:Ок, въпроса какъв е - кой е най-добър нападател в последните 3-4 месеца или кой притежава най-добри качества на нападател ПО ПРИНЦИП? Както и да го смяташ, Дембеле отговаря само на едното условие. Затова пак питам за какво се отнася въпроса - за момента или по принцип!

Ако попитаме феновете на ЦСКА,кой е най-добрия нападател в Англия(при положение,че Бербатов води с 19 гола),ти как мислиш-какъв ще бъде отговорът?Можеш да не ми отговаряш...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 мар 2011 16:10

Ако става въпрос само за тарани, Дембеле е най-добър. Ако обаче включим и крила, тогава мисля, че Дока и Здравко Лазаров не са по-слаби.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2011 17:21

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Ок, въпроса какъв е - кой е най-добър нападател в последните 3-4 месеца или кой притежава най-добри качества на нападател ПО ПРИНЦИП? Както и да го смяташ, Дембеле отговаря само на едното условие. Затова пак питам за какво се отнася въпроса - за момента или по принцип!

Ако попитаме феновете на ЦСКА,кой е най-добрия нападател в Англия(при положение,че Бербатов води с 19 гола),ти как мислиш-какъв ще бъде отговорът?Можеш да не ми отговаряш...

Що ми се струва, че с това изказване опровергаваш собственото си мнение по тая тема относно Гара?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2011 17:23

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

Що ми се струва, че с това изказване опровергаваш собственото си мнение по тая тема относно Гара?

Така ти се струва!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 19 мар 2011 19:20

Гарата, Спас, Дока и Електричката са най-добрите.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”