Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:25

edmon_dantes написа:И какво излиза? Че Цонко, който е заклет цесекар, прави услуга на Левски. Напротив, никаква услуга не е това. Левски е в лоша форма, а от такава форма се излиза само с мачове. На Левски му трябват мачове, а Цонко прави точно обратното. И с тази пауза в първенството, айде още 2-3 седмици без официален мач. Голяма услуга, няма що.
По принцип това, което предприема Цонко е добро, но да не е сам. Например половината мачове да бъдат бойкоти, което ще бъде нещо съвсем друго.
И да има, и да няма мач, нормално е Левски да победи - по-класен отбор е. Така че защо толкова се възмущава червената дружинка не ми е ясно. Мислете за утре във Варна, че там не ви очаква нищо добро.
Някои пак сънуват конспирации. Абе хора, много филми гледате.

нека да победи ама както си трявба!Аз не се съмнявам,че ще победи!Ама по твойта логика Левски е класа над 7-8 клуба, еми дай да не се играят мачовете направо а?Иначе съм съгласен с тебе!Нека да е протест ама като хората!Това не е протест!Всички го подкрепят ама само Цонко протестира!Евала точно по български!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 19 мар 2011 14:25

Тази вечер изгрява лоша луна и черноморието ще бъде потопено от цунамито Цонко Цонев.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2011 14:26

727150 написа:Тази вечер изгрява лоша луна и черноморието ще бъде потопено от цунамито Цонко Цонев.

Ако черноморието е една Каварна, бягай да отваряш атласа и да учиш географията на Родината!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 мар 2011 14:26

kartago написа: УЕФА наказва федерации където държавата се намесва, а ние позволяваме на един човек ( кой ли е той?! Преди рок концертите някой да беше чувал за Цонко Цонев?) да дирижира една федерация!

Какво дирижира? :lol: :lol: Ако наруши правилника - ще си понесе съответното наказание. Ако не наруши правилника, никой не може да го обвинява.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 19 мар 2011 14:29

POPCORN написа:
edmon_dantes написа:И какво излиза? Че Цонко, който е заклет цесекар, прави услуга на Левски. Напротив, никаква услуга не е това. Левски е в лоша форма, а от такава форма се излиза само с мачове. На Левски му трябват мачове, а Цонко прави точно обратното. И с тази пауза в първенството, айде още 2-3 седмици без официален мач. Голяма услуга, няма що.
По принцип това, което предприема Цонко е добро, но да не е сам. Например половината мачове да бъдат бойкоти, което ще бъде нещо съвсем друго.
И да има, и да няма мач, нормално е Левски да победи - по-класен отбор е. Така че защо толкова се възмущава червената дружинка не ми е ясно. Мислете за утре във Варна, че там не ви очаква нищо добро.

нека да победи ама както си трявба!Аз не се съмнявам,че ще победи!Ама по твойта логика Левски е класа над 7-8 клуба, еми дай да не се играят мачовете направо а?Иначе съм съгласен с тебе!Нека да е протест ама като хората!Това не е протест!Всички го подкрепят ама само Цонко протестира!Евала точно по български!

Прав си! Една птичка пролет не прави, но се надявам това да е началото и ако трябва да спират и първенството.Няма да е голяма загуба!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:30

Highlander написа:
POPCORN написа:

Прав си! Една птичка пролет не прави, но се надявам това да е началото и ако трябва да спират и първенството.Няма да е голяма загуба!

дано да се окаже,че аз не съм прав и вие да сте.само че за мене това е поредната глупост.протест 2 дена после всичко отшумява и пак наново!Аз също искам да има правила и закони и всичко да се спазва като хората!Е жив пример..гледайте утре ЦСКА на каква нива ще играе!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 мар 2011 14:30

Когато Райна Княгиня е шиела байрака сума други моми-българки са се криели под фустите на майките си и са плетяли пуловери.Същото важи и за мъжете-докато някои са хванали пищова разни дьонмета са търчали при каймаканите и зъптиетата да ги предават за пари и облаги.Това е и днес.Който не вижда какво става в този корумпиран шампионат,където олигархията на няколко клуба начело с престъпника Перуци правят каквото си искат,мачкат когото си искат е не само сляп,но и глупав.Затриха се школи,затриха се отбори,марки,имена под одобрителния поглед на онзи бивш голям вратар и настоящ голям мишкарин-Ботев Пд,Нефтохимик,Спартак Вн,Дунав,Спартак Пл+вълна от фалирали и полуфалирали отбори докарали Б групите до 2-3 мача и 2-3 почиващи(от преумора) отбори.Прибавям и панаира с престъпното изваждане на Берое от А група за сметка на отборчето на Кумеца на Наско-Коце Маца...всичко извършено от Боби Перуци и кохортата му с парите.Виждаме днес какво става с Литекс всеки кръг....всичко Перуци реди,който плати повече-получава.Е,СТИГА ВЕЧЕ и Националния удари дъното,какво ти дъно,то удари 10-тото дъно на Марианската падина...такова пропадане и такава катастрофа.Готов съм да подкрепя всеки,който реши да надигне глава срещу тези индианци които вкараха българския футбол клубен и национален в гробищата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2011 14:32

Tommi написа:
kartago написа: УЕФА наказва федерации където държавата се намесва, а ние позволяваме на един човек ( кой ли е той?! Преди рок концертите някой да беше чувал за Цонко Цонев?) да дирижира една федерация!

Какво дирижира? :lol: :lol: Ако наруши правилника - ще си понесе съответното наказание. Ако не наруши правилника, никой не може да го обвинява.

Ами колега, чети мненията, слушай какви ги говори Цонко, тука чета за ефекта на доминото ( само да не стане ефекта на пеперудата?!), до вчера не знаехме тая личност, сега вече си спечели известност! Ако това му е била целта, значи го е постигнал! Разберете ме, и на мен не ми харесва управлението на БФС, но не по този начин! Чрез анархия няма как да търсим ред! Решил ЕДИН си "воевода" да прави "нещо" си и го прави по най-смешния начин! А и смешен повод, бил недоволен от съдийството, ами да питаме "Славия" дали са недоволни?! Ами други безпристрастни фенове, дали мислят така?! Ако след всеки мач със съдийски грешки се реагира по този начин ние феновете футбол няма да гледаме! Какво да кажат тогава Челси ( след мача си с Барселона), онази вечер на Рейнджърс не им дадоха две дузпи(а там имаше и съдии зад вратите), Зенит също ли трябва да бойкотират?! Абе селска работа!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 мар 2011 14:36

POPCORN написа:
crap написа:ЕВАЛА на Цонко БЕ! Единственият, който надигна главата срещу тия безумци!! Тука пак се търси под вола теле! ПАК конспирации! ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!! Трябва промяна! Неможе некадърници да управляват футбола ни!!!

окей подкрепете го!До 3 дена всичко е минало и заминало!Айде са ми кажи кой искаш да дойде на власт?Кажи един човек който ще оправи футбола в България?
ми Цонко и порточанов и стефан ормаджиев могат да направят БГ футбола едно нормално претприятие
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:38

kiko75 написа:
POPCORN написа:
crap написа:ЕВАЛА на Цонко БЕ! Единственият, който надигна главата срещу тия безумци!! Тука пак се търси под вола теле! ПАК конспирации! ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!! Трябва промяна! Неможе некадърници да управляват футбола ни!!!

окей подкрепете го!До 3 дена всичко е минало и заминало!Айде са ми кажи кой искаш да дойде на власт?Кажи един човек който ще оправи футбола в България?
ми Цонко и порточанов и стефан ормаджиев могат да направят БГ футбола едно нормално претприятие

Порточанов :lol: :lol: :lol: бате не се излагай моля те!Пии някакви хапчета!Порточанов най-големия далавераджия ако искаш и Дражев да го вкючиме?Ей затова нема имаме футбол!Как може да кажеш Порточанов мале мале
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”