Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:13

crap написа:ЕВАЛА на Цонко БЕ! Единственият, който надигна главата срещу тия безумци!! Тука пак се търси под вола теле! ПАК конспирации! ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!! Трябва промяна! Неможе некадърници да управляват футбола ни!!!

окей подкрепете го!До 3 дена всичко е минало и заминало!Айде са ми кажи кой искаш да дойде на власт?Кажи един човек който ще оправи футбола в България?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 19 мар 2011 14:14

POPCORN написа:
macko_razbivach написа:
POPCORN написа:[Второ Пирин миналия кръг ги оещтиха сега не протестират тоя кръг, пък са в тоя протест?През седмицата махнаха 2 мача на Дока от Пирин никакав отзвук!Какво става са?!

За мачовете на Дока трябва да протестират Левски и ЦСКА, Пирин имат претенции към съдията, не към футболистите на Литекс, че са лоши :)
Та на въпроса, вие защо не протестирате, че Дока ще играе срещу вас? :)

Мен ми е все едно дали Дока ще играе или не!Аз вярвам в силите на отбора си!Пък и не е моя работа да казвам кой да играе и кой не!Не ме е страх от Дока, Гара мара и темподбни дфутболисти!Един футболист оътбор не прави!Незнам кой постоянно коментира Литекс!Това е отбора на Левски!Пирин нямат нищо общо?Пирин загубиха заради това не изгонаване на Дока!Те не са ощетени така ли?Пирин ако знаеш, се бори да оцелее

Момче, новини не четеш ли? :)
Предполагам знаеш, че съдията от мача Пирин-Литекс е наказан за 2 месеца, за разлика от съдията на Калиакра-Славия...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 19 мар 2011 14:15

POPCORN написа:
crap написа:ЕВАЛА на Цонко БЕ! Единственият, който надигна главата срещу тия безумци!! Тука пак се търси под вола теле! ПАК конспирации! ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!! Трябва промяна! Неможе некадърници да управляват футбола ни!!!

окей подкрепете го!До 3 дена всичко е минало и заминало!Айде са ми кажи кой искаш да дойде на власт?Кажи един човек който ще оправи футбола в България?

Е как кой, Цонко :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:16

macko_razbivach написа:
POPCORN написа:

Е как кой, Цонко :)

а ясно Цонко е новият Бойко Борисов! :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Мнениеот Thsmith » 19 мар 2011 14:17

South_Tribune написа:Би трябвало, да не се счита следващия мач :roll:

и защо реши, че "би трябвало" да е така :lol: Наказанието на Гара Дембеле изтича този кръг независимо дали каварна излязат или не. Щом има резултат, а мача не е отложен това е проведена среща с резултат. Казвам го от професионална гледна точка с абсолютна сигурност.

--

пп цонко ако е решил да не излиза в мач от А група да вземат да се разберат с Гонзо да врътнем една контрола :lol: примерно от 20:00 или утре :lol: тъй или иначе са там наще :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2011 14:18

Боже, мислех си, че има мислещи хора в този форум, последните две мнения обаче тотално доказват обратното! Дано такива мнения са по-малкия процент! (говоря за crap и ShooterMan)... Утре очаквам да направят Цонко и Райна Княгиня, да ушие байряка и да поведе недоволните клубове срещу неправдата ( всъщност къде е протеста на другите клубове?!) наистина сме абсурдна държава! УЕФА наказва федерации където държавата се намесва, а ние позволяваме на един човек ( кой ли е той?! Преди рок концертите някой да беше чувал за Цонко Цонев?) да дирижира една федерация! Че го и подкрепяме, ами евала на такива "бистри" умове! Браво!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 19 мар 2011 14:19

Аз не виждам как може да продължи протеста след като всеки отбор има право на две служебни загуби и после по правилник изхвърча. Обаче какво пречеше на съдийската комисия да отстрани Ивайло Стоянов....абсолютно нищо не им пречеше и ако го бяха направили, протест нямаше да има! Цонев си каза исканията от рано и си е прав човека. Дано има протест след който да последва ефекта на доминото и нещата ще си дойдат на мястото!
Голямо браво на Цонко Цонев!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 мар 2011 14:20

И какво излиза? Че Цонко, който е заклет цесекар, прави услуга на Левски. Напротив, никаква услуга не е това. Левски е в лоша форма, а от такава форма се излиза само с мачове. На Левски му трябват мачове, а Цонко прави точно обратното. И с тази пауза в първенството, айде още 2-3 седмици без официален мач. Голяма услуга, няма що.
По принцип това, което предприема Цонко е добро, но да не е сам. Например половината мачове да бъдат бойкоти, което ще бъде нещо съвсем друго.
И да има, и да няма мач, нормално е Левски да победи - по-класен отбор е. Така че защо толкова се възмущава червената дружинка не ми е ясно. Мислете за утре във Варна, че там не ви очаква нищо добро.
Някои пак сънуват конспирации. Абе хора, много филми гледате.
Последна промяна от edmon_dantes на 19 мар 2011 14:22, променено общо 1 път.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 мар 2011 14:21

POPCORN написа:Е дали дерби на Стоянов!Айде да си кажеме истината в очите сега!Това ли е първият мач в който ощетяват Калиакра?Защо не по-рано в сезона не го направи това?Защо точно сега срещу мач като Левски, като знае какви неща ще се говорят,че им ляга и някакви такива!И представи си ако тоя мач не се играе а другият кръг вече минало заминало нали няма протестия няма нищо!Каликра продължва да си джитка!Е тогава какво става питам аз?

Ти не се прави на много умен,а си спомни как преди 6-7 години Локо ПД не излязоха в мача си срещу вас,който трябваше да се играе в Симитли!От този мач се решаваше титлата,а те не си направиха труда да играят даже.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:23

Highlander написа:Аз не виждам как може да продължи протеста след като всеки отбор има право на две служебни загуби и после по правилник изхвърча. Обаче какво пречеше на съдийската комисия да отстрани Ивайло Стоянов....абсолютно нищо не им пречеше и ако го бяха направили, протест нямаше да има! Цонев си каза исканията от рано и си е прав човека. Дано има протест след който да последва ефекта на доминото и нещата ще си дойдат на мястото!
Голямо браво на Цонко Цонев!

Като се хванеш на хорото го игреш докрай!Няма значение какво ще ти струва!Това ако е простес аз съм Батман!По-смешен протест за нещо в България скоро не бях виждал!Това не моеж да се нарече и протест!Това са глупостите на един човек!После както казва kartago къде са другите клубове бе?Нали уж 90% от А група са малки клубове?Къде са те ?Защо не протестират?Нали подкрепяха бате ти Цонко?Айде отговорете ми вие!Академик,Видима,Пирин, Калиакра,перник къде са те?Цонко си е наумил нещо и като не му харесва протест!И къв е тоя протест един мач?Кой ще трогнат?Щели да ги изхвърлят?Еми ще ги изхвърлят , ама А група няма да може да се играе, няма да има отбори и може да се почне от начало!Това разбирам аз протес!А днеска ми протестират срещу Левски и другия кръг все едно нищо няма!Ай сиктир от такива хора и протести!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”