Байерн Мюнхен - Интер 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн Мюнхен - Интер 2:3 (FT)
Страхотен мач за зрителите, много грешки в защита и един донякъде неоценен нападател който за мен е номер 1 на деситилетието Етоо реши мача. Браво и на 2та отбора, честито интеристи 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
фифи перото написа:Не заслужава вниманието ми отбор,който се толерира по политически и етнически причини...това е...
Жалко, щеше да се получи доста весела "дискусия", а защо не и 1 мен шоу
L_Messi написа:фифи перото написа:Не заслужава вниманието ми отбор,който се толерира по политически и етнически причини...това е...
Човека иска да ти каже, че футбола не е само "подаванията на Барса"
- фифи перото
L_Messi написа:фифи перото написа:Не заслужава вниманието ми отбор,който се толерира по политически и етнически причини...това е...
Гуардиола,ти ли си бре човек?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
QniMadrid написа:L_Messi написа:фифи перото написа:Не заслужава вниманието ми отбор,който се толерира по политически и етнически причини...това е...
Човека иска да каже,че в Испания има един отбор...истински и той не е цирковата трупа на Пеп...
Последна промяна от фифи перото на 16 мар 2011 00:45, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- blahi_m
- Контакти:
Честита победа велика игра е този спорт. Поздравявам Баварците и техните фенове разбирам,защо сте техни фенове, надавам се разбирате, защо и аз съм от Интер. Успех на двата отбора.
Единственото неприятно бяха някой коментари за Интер, че бил измислен и такива, но се видя истината.
Радвам се, че бях част от този спектакъл.
Единственото неприятно бяха някой коментари за Интер, че бил измислен и такива, но се видя истината.
Радвам се, че бях част от този спектакъл.
QniMadrid написа:L_Messi написа:фифи перото написа:Не заслужава вниманието ми отбор,който се толерира по политически и етнически причини...това е...
Не знам какво иска да каже, затова го посъветвах да си излее душата, но явно и той не знае какво иска. Както и да е.
Аз си казах моето мнение за мача без да искам да обиждам който и да е от двата отбора. И пак ще си кажа - за мен и Байерн, и Интер имат доста слабости, които лъснаха в тези 2 мача, като тези на Интер ще имаме възможност да ги видим още 1-2 пъти в турнира.
- Авалокитешвара
- Контакти:
Re: Байерн Мюнхен - Интер (15 март /вторник /21:45)
Мнение от Авалокитешвара на 10 Мар 2011 23:42
Едно е сигурно. Байерн е немски отбор и стигне ли се до дузпи 100 % отпадаме. Затова нас дори 0:1 не ни урежда. Нужни са жертвопринушения за да смилим футболните богове!!!
Прогноза Байерн - Интер скучно 4:5.
Впрочем, баварци, нали знаете, че срещу Милан нямате никакъв успех? А нали знаете в кой отбор беше толкова дълги години Леонардо?
Почти познах 4:5.
ПП:
Имам чувството, че съм склонен да му простя на Пандев пропуските срещу Бреша...
Мнение от Авалокитешвара на 10 Мар 2011 23:42
Едно е сигурно. Байерн е немски отбор и стигне ли се до дузпи 100 % отпадаме. Затова нас дори 0:1 не ни урежда. Нужни са жертвопринушения за да смилим футболните богове!!!
Прогноза Байерн - Интер скучно 4:5.
Впрочем, баварци, нали знаете, че срещу Милан нямате никакъв успех? А нали знаете в кой отбор беше толкова дълги години Леонардо?
Почти познах 4:5.
ПП:
Имам чувството, че съм склонен да му простя на Пандев пропуските срещу Бреша...
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- фифи перото
L_Messi написа:
Не знам какво иска да каже, затова го посъветвах да си излее душата, но явно и той не знае какво иска. Както и да е.
Аз си казах моето мнение за мача без да искам да обиждам който и да е от двата отбора. И пак ще си кажа - за мен и Байерн, и Интер имат доста слабости, които лъснаха в тези 2 мача, като тези на Интер ще имаме възможност да ги видим още 1-2 пъти в турнира.[/quote]
Душата си излей ти..Отбор в който е играл Стоичков...
Наистина има нужда от психотерапевт...хахахах
ИНТЕР,ЧЕЛСИ,РЕАЛ,ЛЕВСКИ-това са отборите!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
фифи перото написа:L_Messi написа:
Душата си излей ти..Отбор в който е играл Стоичков...![]()
Наистина има нужда от психотерапевт...хахахах
ИНТЕР,ЧЕЛСИ,РЕАЛ,ЛЕВСКИ-това са отборите!