Сътворяване на Единствената Истински Вярна История

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

staria
Контакти:

Re: Сътворяване на Единствената Истински Вярна История

Мнениеот staria » 19 апр 2009 19:37

OBICHAM_BOTEV написа:
staria написа:
OBICHAM_BOTEV написа:Поздравления за написаното !

Едно време и Левски твърдяха ,че са създадени 1911 година.
Историята се подменя и фалшифицира , това се е случвало много пъти в човешката история и то в огромни размери.
Все едно сега да напиша че Ботев Пловдив е създаден още през 19 век от Христо Ботев , когато е учил в Одеса .
Историята се съди по документите. Когато ми представят ДОСТОВЕРЕН и НЕФАЛШИФИЦИРАН документ , който да доказва ,че еди кой си клуб е създаден еди кога си , тогава ще повярвам в това . Всичко друго щом не е документирано черно на бяло са празни приказки на болни мозъци , които могат да си твърдят ,каквото си искат ,а ние просто можем да им се смеем.

Покажи документа за създаването на ботев. Такъв имат май само славия.

http://botev1912.com/comments/comment479.htm

Ботев Пловдив е създаден на 12 март 1912 година.
А че преди това група младежи са играли футбол в Пловдив или където и да било другаде няма абсолютно никакво значение , щом няма документ ,с който да се учредява спортно дружество !! Историята се гради от писмените доказателства , а не от това какво е казал Пенчо или Стамат !!

Алоооо, ти малоумен ли си или на такъв се правиш. На този линк къде има учредителен документ? Или ако сега напиша едно есе за 200 години Стърчи пишка Врачанско и някой след 50 години го намери това е истина? Кажи ми тогава резултатите от мачовете на ботев от 1913 година.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 19 апр 2009 20:04

staria написа:Алоооо, ти малоумен ли си или на такъв се правиш. На този линк къде има учредителен документ? Или ако сега напиша едно есе за 200 години Стърчи пишка Врачанско и някой след 50 години го намери това е истина? Кажи ми тогава резултатите от мачовете на ботев от 1913 година.

Не се дръж недостойно :oops: Готов ли си на публичен дебат? :shock: Не си прави ташак с нас!
Опс....Това май бяха ваши думи.........казах ви, че съм объркан :oops:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 апр 2009 20:07

terro написа:
staria написа:Алоооо, ти малоумен ли си или на такъв се правиш. На този линк къде има учредителен документ? Или ако сега напиша едно есе за 200 години Стърчи пишка Врачанско и някой след 50 години го намери това е истина? Кажи ми тогава резултатите от мачовете на ботев от 1913 година.

Не се дръж недостойно :oops: Готов ли си на публичен дебат? :shock: Не си прави ташак с нас!

Аз съм готов, ама на вас не ви стиска.

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 19 апр 2009 20:11

staria написа:Аз съм готов, ама на вас не ви стиска.

Ква ша е темата тоя път? :)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 апр 2009 21:01

silver_bg написа:
staria написа:Аз съм готов, ама на вас не ви стиска.

Ква ша е темата тоя път? :)

Е как каква - ще се обсъжда дали някога избобщо БПФК е побеждавал Локомотив!
Те имат писменни доказателства, че никога не сме ги побеждавали, а само един единствен път сме завършвали наравно и то през далечната 1916 година във възпоменателен мач по случай 50 години Локомотив Пловдив!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 апр 2009 21:14

staria написа:
OBICHAM_BOTEV написа:Поздравления за написаното !

Едно време и Левски твърдяха ,че са създадени 1911 година.
Историята се подменя и фалшифицира , това се е случвало много пъти в човешката история и то в огромни размери.
Все едно сега да напиша че Ботев Пловдив е създаден още през 19 век от Христо Ботев , когато е учил в Одеса .
Историята се съди по документите. Когато ми представят ДОСТОВЕРЕН и НЕФАЛШИФИЦИРАН документ , който да доказва ,че еди кой си клуб е създаден еди кога си , тогава ще повярвам в това . Всичко друго щом не е документирано черно на бяло са празни приказки на болни мозъци , които могат да си твърдят ,каквото си искат ,а ние просто можем да им се смеем.

Покажи документа за създаването на ботев. Такъв имат май само славия.

Алоооооооо ако искаш да ви зачитаме историята откогато запърви път се появява името Локомотив на Документ?

Ние сме създадени като БОТЕВ Пловдив и след комунистическите издевателства сега пак носим името с което сме се родили, вие като искате да сте Парчевич или там каквото беше - защо не се прекръстите - пък тогава ще присвоявате история!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 апр 2009 22:36

Това и аз ги питах онзи ден,даже два пъти писах в темата ама никой не ми отговори :(

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 19 апр 2009 22:58

Айде стига сте философствали ! На всички е ясно , че най стария футболен клуб е Локомотив Пловдив - пряк наследник на Скрита сила Мъдрево !Наистина простотията не ходи по дърветата !
А относно твърдението на един стар локомотивец , че по статистиката от 40год. били с най много публика мога да кажа само едно - циганите се славят освен с кражбите си и с невероятните си лъжи ! Жалко но факт.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 19 апр 2009 23:21

хахахах,а така изкараите си мъката и злобеите комплексарчета, че не се знае есента ,ще имали под форум 'ботев' :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 20 апр 2009 00:49

staria написа:
terro написа:

Аз съм готов, ама на вас не ви стиска.

Младия, време е за пенсията. Довиждане.

Върни се в “Архив”