Мнениеот florentin_petre » 02 мар 2011 14:33
Всеки си има мнение и има право да си го каже, в случая според мен нито Левски като клуб нито ЦСКА като клуб са виновни, защото когато един прост човек си навие на пръста, че ще бърка в тока, че ще чупи че ще прави зулуми, едва ли някой ще го спре, имало павета, че на паветата да не би да е имало надписи " Хвърлете ни". А какво ще кажат уважаемите фенове на ЦСКА, когато в сектор Г в мача с Фулъм, 20 малки дрисльовци начело с главата тръгнаха наред да бият хора в сектора момичета момчета и то в 89 мин, това нормално ли е, нормално ли е и БФС-то ни, знаят какво значи Левски-ЦСКА а клякат мършите заради някой лев да се излъчвало късно мача, кво ме интересува мене, искам да отида и да се върна жив, искам да се забавлявам, ако ще и любимците ми да падат,за това съм си платил; все пак това е просто една игра, веднъж падаш, веднъж биеш, а какво стана заради 100 изруда /било им професия/ които решили да си практикуват спорта изхвърлиха над 3000 човека -нормални фена дошли да подкрепят отбора си, и да не се израдват с кеф на това 3-1, както и на добрата игра на ЦСКА. Когато и политиката тръгне да се меси в спорта, по добре закривай, а на политиците от сега им давам червен картон и среден пръст. ЦСКА би Левски и то на герена и то здраво, а какво се оказа накрая няколко десетки души развалиха кефа на половин България и влязаха в новините.........