Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Мнениеот bezpanika » 01 мар 2011 21:45

15 лева за едно полувреме. 15 лева са хляб за баба ви за един месец бе.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2011 21:45

bezpanika написа:Защо тоя мач не се играе на Васил Левски? Защо? Видя се , че така нареченото домакинство не винаги помага.
Наказанието на Левски трябва да бъде същото. Не бяха осигурени условия за гостуващата агитка. Айде не се правете на.......Всички видяха претъпкания сектор.Имало място долу в ъгъла. Ми там нищо не се вижда бе. Седни на първи ред на Васил Левски и гледай да видим , какво точно ще видиш.

Защото домакина решава къде да се играе мача! И какво са виновни Левски като страна в случая ? Всички органи казват, че Левски няма вина само някой капацитед....
Като не ти харесва долу - твой проблем! Като не ти харесва в сектора - ТВОЙ ПРОБЛЕМ! Никой не са карали насила с пушката да ходи на мач... като не ти изнася - не отиваш и толкоз. Щом стадиона е получил лиценз от УЕФА както и съответния сектор проблем - НЯМА. Трябвало да седите прави, било тясно ... ала бала. Такива са условията - никой не караме насила. Когато вие сте домакини - вие ще поставяте условията за нас...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 мар 2011 21:47

POPCORN написа:
L_Messi написа:
POPCORN написа:като не си запознат не коментирай!Трошаха точно 20-30 човека и то точно 1 час преди мача!Камъни може да са мятали много хора, но хората който трошаха бяха точно 20-30 човека.а полицията нищо не направи.абе серем ти на фактите с извинение бе.ти четеш ли какво пишем по-нагоре!Какво ми се правиш на ударен и на много запознат с всичко.Хората ти казват, че са влизали от другите сектори, без билети, с едни билет 2-3ма ти пак ми спориш за 2300!Ти си нещо сбъркан ,честно ти казвам.Надали има файда някой да лъже като можеха да умрат хора!Това дали ме е страх или не си е моя работа!Ти като си голям бичай и не те е страх казах ти да дойдеш и да им направиж забележка!И пак казвам аз съм отишъл на мач не да се занимавам с идиоти!Има си ПОЛИЦИЯ ЗА ТАЗИ РАБОТААААА!Разбери го , а ако не може да го разбереш значи имаш някакви проблеми!

Значи, доколкото разбирам, ти, както и по-голямата част от тези 2000-3000 или 5000 в клетката, сте отишли с нагласата да гледате мач, но проблемът е бил в поведението на някои групички от фенове, които не са били озаптени от полицаите. В такъв случай, защо се прехвърля вината към ПФК Левски, които според делегатите на МВР и БФС са осигурили условия за провеждането на мача и наблюдаването му от страна на феновете. И защо наказват ПФК Левски за нещо, за което трябва да се погрижат органите на реда, които получават съответното заплащане от клуба?
И последно, според теб, като очевидец, колко горе-долу фена бяха нужни за да нанесат всичките тези щети?http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=188659

пак не си ме разбрал!Аз вина върху пфк Левски не хвърлям!Единственото ми обвинение е ,че имаше повече хора в клетката отколкото трявбаше да има!Имаше хора на паната горе сигурен съм че си запознат за кои пана ти говоря!Имаеш даже 3-4 ма се бяха покатерили на едно дърво!Исках само да пуснат другата част на сектора,за да може всички да гледаме мача спокойно и да не сме като дядовата ръкавичка!Мога да ти кажа ,че при гола на ЦСКА аз се зарадвах, но нямах възможност да скачам и такива неща!В това упреквам Левски!Мисля,че живота на хората е много по-важен от едно табло илли няколко счупени седалки!Сега вие ще кажете аз на Герена не ходя, често!Кой проверва хората, полицията или някаква си фирма от 161!Ако е Сот 161 ,значи те са виновни за цяклата работа, а не полицията!

Да, СОТ късат билетите, а после минаваш през полицай, който те пребърква, поне така е за нас домакинските фенове, така че обвинявай си ги тях защо не са късали билети и спирали пияни и дрогирани фенове да не влизат на мача. Колкото до това за хората с билети за А и В, които са прехвърлени в сектор Г, аз лично мога да си го обясня с факта, че за Г са били продадени по-малко билети от определения капацитет и затова са ги изпратили там Онази част от Г, която е със седалките няма как да бъде отворена, тъй като още преди мача е уточнено полиция къде точно ще се настаняват гостуващите фенове, прави се схема къде и колко полицаи да се разположат и.т.н... Нещата не са толкова прости.
Аз затова държа да се казват нещата с точните имена и за брой зрители, за условията, за това кой троши и кой ходи да гледа нормално и за това от кого трябва да се търси отговорност. А не да изписваме десетки мнения, в които да се плюем и накрая все едно не сме казали нищо.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 01 мар 2011 21:50

Tommi написа:
bezpanika написа:Защо тоя мач не се играе на Васил Левски? Защо? Видя се , че така нареченото домакинство не винаги помага.
Наказанието на Левски трябва да бъде същото. Не бяха осигурени условия за гостуващата агитка. Айде не се правете на.......Всички видяха претъпкания сектор.Имало място долу в ъгъла. Ми там нищо не се вижда бе. Седни на първи ред на Васил Левски и гледай да видим , какво точно ще видиш.

Как реши, че и Левски трябва да бъде наказан с лишаване от домакинство :?:

Никак. А това ,че на Герена няма условия за голяма гостуваща агитка е вън от съмнение.А като няма условия , мача не следва да се играе там.Обаче , да не разваляме кефа на някой разрешаваме.После обвиняме другия и готово.няма никакъв проблем."Всички видяхте какво ста.Това е много лошо."

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 01 мар 2011 21:52

Ако санкциите наложени над ПФК ЦСКА отговарят на правилника, значи да, справедливо сме наказани, но ако по някакъв начин нещата са манипулирани от г-н Михайлов, виден бивш футболист на "Левски" и достатъчно политик, че да знае как да "наказва" по-големите отбори, то тогава мисля, че държавата е длъжна да наложи малко санкции и върху него. Правилата са, за да се спазват, независимо дали ти е угодно или не, в противен случай друго освен анархия не може да очакваме. Надявам се, че г-н "Перуката" се е придържал към правилника, въпреки че, лесно могат да изопачат фактите, прилагайки точките от правилника, които са им се сторили по-угодни. Ако трябва да сме честни тук вина имат всички - медиите, властите, БФС и феновете. Ако бяха задържани всички запалянковци, които се наливаха още преди да влезнат на стадиона и може би проверяваха хорицата преди да се озоват в сектора, а не както твърдят всички, че дори билета са им оставили недокоснат, то най-вероятно боклуците, които провокираха, чупеха и хвърляха отломки и бомби от сектор Г, въобще нямаше да стигнат до стадиона. Медиите, ако бяха малко по-обективни предполагам, че нямаше да озлобят до такава степен някои индивиди, че да идат на мача само, за да потрошат стадиона в Подуене. Ако БФС не се съобразяваха с Батков едва ли този мач щеше да се проведе на "герена". А след като господа полицаите пускаха 30мин преди мача феновете на ЦСКА, можеха да предприемат още тогава мерки срещу боклуците, които се хванаха да трошат, едва ли в такъв случай щеше да се стигне до грозните сцени в средата на мача.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 мар 2011 21:59

bezpanika написа:
Tommi написа:

Никак. А това ,че на Герена няма условия за голяма гостуваща агитка е вън от съмнение.А като няма условия , мача не следва да се играе там.Обаче , да не разваляме кефа на някой разрешаваме.После обвиняме другия и готово.няма никакъв проблем."Всички видяхте какво ста.Това е много лошо."

Стадионът е получил лиценз и не виждам причина да не може да се играят мачове на него. И не може да се говори, че е направен някакъв невероятен компромис само за Левски, тъй като "Георги Аспарухов" в никакъв случай не е най-лошият лицензиран стадион в България. А това, което стана е по вина на гостуващата агитка, а не заради условията на стадиона. Да не би червените фенове да са счупили оградата в знак на протест срещу лошите условия в гостуващия сектор. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 01 мар 2011 22:02

bezpanika написа:
Tommi написа:

Разрешават се мачове , макар да няма условия.Там е проблема.
Същото , като със заменките на земи.Закона е направен за добро. Примерно баба ти и дядо ти от Видин преди 50 години са се преместили да живеят в Бургас.1995 като върнаха земите , те ги заменят от Видин в Бургас за да ги управляват по-лесно. Обаче нещата се изродиха и баба ти дядо ти не могат да си ги заменят , за сметка на това други с пари могат.Така е и с домакинствата. За едни може за други не.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 мар 2011 22:05

ScarredInRed написа:Ако санкциите наложени над ПФК ЦСКА отговарят на правилника, значи да, справедливо сме наказани, но ако по някакъв начин нещата са манипулирани от г-н Михайлов, виден бивш футболист на "Левски" и достатъчно политик, че да знае как да "наказва" по-големите отбори, то тогава мисля, че държавата е длъжна да наложи малко санкции и върху него. Правилата са, за да се спазват, независимо дали ти е угодно или не, в противен случай друго освен анархия не може да очакваме. Надявам се, че г-н "Перуката" се е придържал към правилника, въпреки че, лесно могат да изопачат фактите, прилагайки точките от правилника, които са им се сторили по-угодни. Ако трябва да сме честни тук вина имат всички - медиите, властите, БФС и феновете. Ако бяха задържани всички запалянковци, които се наливаха още преди да влезнат на стадиона и може би проверяваха хорицата преди да се озоват в сектора, а не както твърдят всички, че дори билета са им оставили недокоснат, то най-вероятно боклуците, които провокираха, чупеха и хвърляха отломки и бомби от сектор Г, въобще нямаше да стигнат до стадиона. Медиите, ако бяха малко по-обективни предполагам, че нямаше да озлобят до такава степен някои индивиди, че да идат на мача само, за да потрошат стадиона в Подуене. Ако БФС не се съобразяваха с Батков едва ли този мач щеше да се проведе на "герена". А след като господа полицаите пускаха 30мин преди мача феновете на ЦСКА, можеха да предприемат още тогава мерки срещу боклуците, които се хванаха да трошат, едва ли в такъв случай щеше да се стигне до грозните сцени в средата на мача.

Провери по кой член, алинея и точка са наказани червените и сам прецени дали е справедливо това наказание.
БФС не избира на кой стадион да се играе даден мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 01 мар 2011 22:10

Не ми говори за "лицензиран стадион". Кораба "Илинден" дето удави куп хора в Охридското езеро , също е бил лицензиран , преминал всякакви прегледи.
Стадиона на Дери сити , който се намира на един баир , няма нищо общо с думата Стадион , също е "лицензиран" от същата УЕФА. Как е станало това не знам. Във В група у нас има по-добри от тоя.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 мар 2011 22:14

bezpanika написа:Не ми говори за "лицензиран стадион". Кораба "Илинден" дето удави куп хора в Охридското езеро , също е бил лицензиран , преминал всякакви прегледи.
Стадиона на Дери сити , който се намира на един баир , няма нищо общо с думата Стадион , също е "лицензиран" от същата УЕФА. Как е станало това не знам. Във В група у нас има по-добри от тоя.

Това е съвсем друга тема на разговор. За момента този лиценз е официалното доказателство, че даден стадион е годен за футбол.

Върни се в “ЦСКА”