Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 21:15

Rivaldo10 написа:
jeliotr написа:виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят

Защото тези 3000 не мислят и не действат като един. Тези 3000 са много отделни групички , а тези 30 (който бяха по-скоро поне 300) мислят като един и дори да се опита дадена групичка да се намеси , едиснтвено ще отнесе боя! Въобще как си го представяш този сценарии 3000 фена (от която и агитка да са) да тръгнат да спират други чупещи 300 от същата агитка? Че кой нормален човек ще рискува здравето си , че дори и собственият си живот? Ти опита ли се да спреш тези 30 дето направиха заря от бомбички на мача Левски - Сиони , ако въобще си бил на стадиона? Вината е на полицията , че е пускала тези индивиди на стадиона и не е взела нужните мерки за задържането им щом са имали тази възможност!

обесни им го , макарче така като гледам и тебе няма да могат да те разберат!Тука има някой хора където пишат колкото да кажат нещо без да мислят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 21:18

аз не казвам ти да ги спираш нали си имате стюарти нали плащате членски внос всичко от там трябва да почне да не им се дава билети на тези лумпели защото много добре ги знаят кои са те винаги са едни и същи.И това може да се направи преди мача а не вече като са влезнали в стадиона
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 21:21

jeliotr написа:аз не казвам ти да ги спираш нали си имате стюарти нали плащате членски внос всичко от там трябва да почне да не им се дава билети на тези лумпели защото много добре ги знаят кои са те винаги са едни и същи.И това може да се направи преди мача а не вече като са влезнали в стадиона

ако не си запознат отдавна нямаме стюарди.Фен клуба на ЦСКА изцяло се доверил на полицията!Дали е грешка или не не е моя работа да определям!Стюарди нямаме откакто стана това в Мездра!То сега е лесно да говорим какво можеше да се направи и какво не може!Върпоса е по време на тия неща да се реагира нормално и професионално!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 21:22

POPCORN написа:
jeliotr написа:аз не казвам ти да ги спираш нали си имате стюарти нали плащате членски внос всичко от там трябва да почне да не им се дава билети на тези лумпели защото много добре ги знаят кои са те винаги са едни и същи.И това може да се направи преди мача а не вече като са влезнали в стадиона

ако не си запознат отдавна нямаме стюарди.Фен клуба на ЦСКА изцяло се доверил на полицията!Дали е грешка или не не е моя работа да определям!Стюарди нямаме откакто стана това в Мездра!То сега е лесно да говорим какво можеше да се направи и какво не може!Върпоса е по време на тия неща да се реагира нормално и професионално!

знам.аз говоря по принцип не само за цесека
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 мар 2011 21:24

Нямат стюарди. Ние като имаме та какво? Пак имаше заря от бомбички , пак биха някакво момче на около 18-20 години и един над 30 (предполагам и вдвата случая). Това само около мен , може да е имало и други набити в сектора.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2011 21:24

смешно като се има предвид, че цска тъй или иначе щяха да играят извън София мача си с видима...
Иначе на Герена не се е случил кой знае какво, че да ги наказват повече... Щом за нахлуването в Мездра отнесоха 2-3 мача наказанието е нормално...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 21:25

jeliotr написа:
POPCORN написа:

знам.аз говоря по принцип не само за цесека

еми може би си прав, ако имахме стюарди нямаше да стане така, но това пак не оправдава полицията!Хем ги пускат такива идиоти на стадиона хем после пискат, че сме били невъзпитании защо сме чупили!Полицията е главният виновник не се справиха с работата си !Това ис е лично мое мнение!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 мар 2011 21:27

POPCORN написа:
Madridist написа:Имам въпрос към Пуканката. Доколкото знам левскарите са ви отпуснали 3000 билета за Сектор Г. В деня на мача, в няколко сайта излезна информация,че има непродадени билети за този сектор. Питането ми към теб е,дали това е вярно, дали си чул нещо по въпроса. И второто ми питане е,ако наистина е имало непродадени билети от тази бройка (3000) как сте били 3000 в клетката :geek:

отговарям ти вднага!Преди да тръгнем за шевствието бях на касите на Армията където беше и Дучето и другите!Не съм питал лично, но хора ми казаха , че имало 300-400 билета неизкупени, като се очаквало да ги купят!Сега не всички ходят на мач с шевствието!Някой си идват с колите после и тн!Това е едно.Второ за пореден път пиша, че в Г сектор на Георги Аспарухов имаше хора с билети от А сектор и от В сектор!Не са ги пуснали за да няма напрежение и са ги пратили в Г!Така другото което е, има гора с не скъсани билети!Като знаеш манталиета н българина мислиш ли,че тия билети където не са били скъсани не са се използвали няколко пъти или поне веднъж?Ти ако не са ти скъсали билета и някой приятел последния момент реши да дойде, няма ли да му направиш тая услуга при положение, че никой не те притеснява да му метнеш билета от храстите където скачаха феновете?

Благодаря за отговора. Питах те конкретно теб,защото разбрах,че си ходил на мача и съм сигурен,че си наясно с много от нещата във вашия сектор. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2011 21:28

POPCORN написа:te]
еми може би си прав, ако имахме стюарди нямаше да стане така, но това пак не оправдава полицията!Хем ги пускат такива идиоти на стадиона хем после пискат, че сме били невъзпитании защо сме чупили!Полицията е главният виновник не се справиха с работата си !Това ис е лично мое мнение!

според мен е законодателя ама както и да е
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 21:29

Rivaldo10 написа:

Нямат стюарди. Ние като имаме та какво? Пак имаше заря от бомбички , пак биха някакво момче на около 18-20 години и един над 30 (предполагам и вдвата случая). Това само около мен , може да е имало и други набити в сектора.

За сиони левски трябваше да ги накаже уефа.От тогава правили ли са големи золуми че не си спомням.А бой в самите агитките винаги е имало все някой ще намери да се збие с някой.
Мразя журналиста Г.А.

Върни се в “ЦСКА”