т blue magic на 01 Мар 2011 21:58
Отдавна БФС взима удобни решения за ЦСКА. Сто пъти отсрочки за лиценза, сега при безобразното поведение на публиката - мач с аутсайдера Видима е на "неутрален" терен. Но най-лошото е че никой от ЦСКА не осъди вандалщината, никой не апелира за европейско поведение, никой не предаде на полицията лумпените. Ясно е за всички, че нито часът на дербито бе виновен за случилото се, нито това че уж секторът бил препълнен - нищо подобно - ясно се видяха празните участъци на долните редове, а и останалите билети свободно се продаваха в деня на мача.
Радвам се че тук поне имаше нормални постове на ваши фенове - интелигентни хора с нормално мислене.
Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mertezaker
- Контакти:
Re: Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство
- POPCORN
- Контакти:
mertezaker написа:т blue magic на 01 Мар 2011 21:58
Отдавна БФС взима удобни решения за ЦСКА. Сто пъти отсрочки за лиценза, сега при безобразното поведение на публиката - мач с аутсайдера Видима е на "неутрален" терен. Но най-лошото е че никой от ЦСКА не осъди вандалщината, никой не апелира за европейско поведение, никой не предаде на полицията лумпените. Ясно е за всички, че нито часът на дербито бе виновен за случилото се, нито това че уж секторът бил препълнен - нищо подобно - ясно се видяха празните участъци на долните редове, а и останалите билети свободно се продаваха в деня на мача.
Радвам се че тук поне имаше нормални постове на ваши фенове - интелигентни хора с нормално мислене.
![]()
![]()
защо пишеш глупости?
защото е пристрастен и си е сложил очилата..
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
nko написа:Идеята е че ВИЕ като фенове на цска сами, със стюарди, трябва да ги предавате тия пияни и дрогирани тъпанари, олигофрени и всякакви на полицията долу на пистата примерно, а не да гледате и да им се радвате.
Ако пък някой фен на цска в случая иска да гледа мача от А/В/или даже Б сектор - нека си свали шалчето, тениската и т.н. и си седне спокойно и да си гледа. Това си е негова отговорност и риск - в България и навсякъде по балканите е опасно чужд фен да иде облечен в цветовете си в сектор на домакина.
Полицията, че действа след дъжд качулка - добре, ама поне това беше единственото решение в случая. Защо ли?! - ако влязат 5 полицая да изкарат един вандал другите 2999 фена ще ги убият!!!
А интересно как пък Герена не била пригодена за мачове?! - как тук са гостували всякакви клубове с известните им хулигани - англичани/италианци?!?!
ти бавно схващаш май ...... проблемните фенове са не повече от 50 човека .... влизат тия няколко стотин полицая и ги изкарват а и робокопите нали бяха по пътеките разположени ... аз не видях някой да ги уби .... и като изкарваха 3000 фена също не видях някой да се противопоставя .... или викаш е по *- лесно да се пребият 3000 отколкото 50 проблемни фена ....... а и още нещо .... имате интернет пуснете си филмчета от световното в германия и вижте как се арестуват само проблемните фенове ... влизат 10 полицая в тълпата пияни англичани и извеждат един по един провинилите се фенове .... докато другите полицаи са обградили цялата група англичани и никой от полицаите не умря ...... ама то тва е ясно ......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Re: пак смешно наказание за цска
pomiqrat написа:kiko75 написа:levski_777 написа:За смешен отбор приляга смешно наказание........
Колкото до сектор Г колко човека побира: Драги ми цесекари, сектор Г побира 3050 - 3100 човека, вие сте били 2300! Как да не е имало място, като така хубаво се виждаше, че имаше един ъгъл, който беше празен, поне за 100 човека имаше място. Стига сте преувеличавали. Защо полицията ви изгони? - Та вие още не се събрахте всички в сектора и започнахте да рушите.
http://www.youtube.com/watch?v=qLRCS8dW ... r_embedded тъпанар пожелавам ти да испиташ същото като
Целият Г сектор ли беше агитката или в част от него
ми само клетката бяха над 3600 човека те ако бяйха дали целия Г нямаше да го има тоя проблем
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Много йезуитски антон генов показа червени картони, при положение, че ситуацията беше най-строго за по жълт. Но тонев вече имаше такъв. Това убягна от радетелите за правов ред на терените. И на ДК, май.
Щом ги погалиха с перце, мамините кротковци, Хейзъл е мираж. Не съм убеден.
П.П. С това решение ще има реакция в синьо.Явно много фактори в тая държава не искат мИра.
Щом ги погалиха с перце, мамините кротковци, Хейзъл е мираж. Не съм убеден.
П.П. С това решение ще има реакция в синьо.Явно много фактори в тая държава не искат мИра.
POPCORN написа:jeliotr написа:виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят
АМА ТИ МАЙ НЕ ИСКАШ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ БЕ ПРИЯТЕЛЮ!ЗАТОВА ЩЕ ТИ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ!НА МЕН ТОВА НЕ МИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!АЗ СЪМ ОТИПЪЛ ДА ГЛЕДАМ МАЧ, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ИДИОТИ!ИМА СИ ПОЛИЦИЯ ЗА ТАЯ РАБОТА И ЗАТОВА И СЕ ПЛАЩА ДА СПИРА ТАКИВА ИДИОТИ!А НЕ ЧАСА ДА Е 16:20 И ДА ИМА ЧАС И 40 МИН ПРЕДИ МАЧА И ТЕ ДА ЧУПАТ , А ПОЛИЦИЯТА НА 1 МЕТЪР ДА ГИ ГЛЕДА!ТИ ТЪП ЛИ СЕ ИЛ ИСЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ?ЕЛА ДА ГИ СПРЕШ ТИ ?
ти сега така мислиш ама ако бяха ви наказали с 6-7 мача и една солена глоба другия път ще ги спирате да не чупят
Мразя журналиста Г.А.
- vratar4eto
- Контакти:
POPCORN написа:vratar4eto написа:POPCORN написа:[
Казваш, че не можеш да кажеш нищо на хората, които чупят, щото живеем в свободна държава![]()
![]()
Момче, ти правиш ли разлика между свобода и хулиганство. По същата логика ако те хванат петима хулигани да те бият, ей така, за кеф, никой не трябва да им пречи, защото сме свободна страна. така ли?!?
не ми се прави на професор моля те!Ела на мач първо и им кажи да спрат да те видим къде ще си?100% в някоя болница!Такива като тебе са ми ясни само по форумит коментират а наживо нищо!Седи си по тв-то и си гледай мачовете и не спори с мене!Полицията нищо не им е казала, и не им казва докато чупят аз ще ги спирам.Я вземи се стегни малко!
Не, не стоя само по форуми. Бях и на този мач в сектор Б. И начини да се действа има. Но при тебе има и нещо друго - страх. Затова се криеш зад клишето - "Свободна страна сме". Най-малко можеш да покажеш на стюардите проблема. Обаче в случая трошаха прекалено много хора, за да ги спрат по-мирните, нали? Ама не го признаваш, защото трябва да се поддържа абсурдната теза, че са чупили 10ина човека, пък са изгонили 3500( е продадени са 2300 билета, ама майната има на фактите).
- POPCORN
- Контакти:
jeliotr написа:POPCORN написа:jeliotr написа:виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят
АМА ТИ МАЙ НЕ ИСКАШ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ БЕ ПРИЯТЕЛЮ!ЗАТОВА ЩЕ ТИ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ!НА МЕН ТОВА НЕ МИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!АЗ СЪМ ОТИПЪЛ ДА ГЛЕДАМ МАЧ, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ИДИОТИ!ИМА СИ ПОЛИЦИЯ ЗА ТАЯ РАБОТА И ЗАТОВА И СЕ ПЛАЩА ДА СПИРА ТАКИВА ИДИОТИ!А НЕ ЧАСА ДА Е 16:20 И ДА ИМА ЧАС И 40 МИН ПРЕДИ МАЧА И ТЕ ДА ЧУПАТ , А ПОЛИЦИЯТА НА 1 МЕТЪР ДА ГИ ГЛЕДА!ТИ ТЪП ЛИ СЕ ИЛ ИСЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ?ЕЛА ДА ГИ СПРЕШ ТИ ?
ти сега така мислиш ама ако бяха ви наказали с 6-7 мача и една солена глоба другия път ще ги спирате да не чупят
кажи ми прав ли съм или не съм прав?не казвай сега колко мача пък колко картони и някакви такива..питам просот прав ли съм, че не аз съм тоя който трявба да спира някой?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
jeliotr написа:виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят
Защото тези 3000 не мислят и не действат като един. Тези 3000 са много отделни групички , а тези 30 (който бяха по-скоро поне 300) мислят като един и дори да се опита дадена групичка да се намеси , едиснтвено ще отнесе боя! Въобще как си го представяш този сценарии 3000 фена (от която и агитка да са) да тръгнат да спират други чупещи 300 от същата агитка? Че кой нормален човек ще рискува здравето си , че дори и собственият си живот? Ти опита ли се да спреш тези 30 дето направиха заря от бомбички на мача Левски - Сиони , ако въобще си бил на стадиона? Вината е на полицията , че е пускала тези индивиди на стадиона и не е взела нужните мерки за задържането им щом са имали тази възможност!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
Не, не стоя само по форуми. Бях и на този мач в сектор Б. И начини да се действа има. Но при тебе има и нещо друго - страх. Затова се криеш зад клишето - "Свободна страна сме". Най-малко можеш да покажеш на стюардите проблема. Обаче в случая трошаха прекалено много хора, за да ги спрат по-мирните, нали? Ама не го признаваш, защото трябва да се поддържа абсурдната теза, че са чупили 10ина човека, пък са изгонили 3500( е продадени са 2300 билета, ама майната има на фактите).
като не си запознат не коментирай!Трошаха точно 20-30 човека и то точно 1 час преди мача!Камъни може да са мятали много хора, но хората който трошаха бяха точно 20-30 човека.а полицията нищо не направи.абе серем ти на фактите с извинение бе.ти четеш ли какво пишем по-нагоре!Какво ми се правиш на ударен и на много запознат с всичко.Хората ти казват, че са влизали от другите сектори, без билети, с едни билет 2-3ма ти пак ми спориш за 2300!Ти си нещо сбъркан ,честно ти казвам.Надали има файда някой да лъже като можеха да умрат хора!Това дали ме е страх или не си е моя работа!Ти като си голям бичай и не те е страх казах ти да дойдеш и да им направиж забележка!И пак казвам аз съм отишъл на мач не да се занимавам с идиоти!Има си ПОЛИЦИЯ ЗА ТАЗИ РАБОТААААА!Разбери го , а ако не може да го разбереш значи имаш някакви проблеми!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !