Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: пак смешно наказание за цска

Мнениеот zlatan » 01 мар 2011 19:22

а наказанието ще го изтърпят на стадион Васил Левски :) :) :) :) :) :) :) :) .-по решение на синичкото БФС.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 19:24

zlatan написа:а наказанието ще го изтърпят на стадион Васил Левски :) :) :) :) :) :) :) :) .-по решение на синичкото БФС.

тебе това вълнбува ли те?Ти нали си от Левски?Що не те вълнува мача в неделя ами гледаш у на другия канчето а?Все левскарите у двора на ЦСКА гледате!Все сте невинни!А вие като бихте хората от Литекс в ложата за колко мача ви наказаха бе?Не беше ли смешно да ви накажат за 1 мач?А като чупихте у Перник за колко мача ви наказаха?Всеки си сложил ралзичния цвят очила и никой не гледа обективно!Ти от какво се уплакваш бе?Ако ти беше в клетката на наше място и нямаш място да пръденш с извинения , щеше да пискат тука във форума като някоя манеканека..ама сега какво сме виновни ние!Вие никога не сте виновни това ни е явсно на всички!
Последна промяна от POPCORN на 01 мар 2011 19:25, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 19:25

POPCORN написа:
jeliotr написа:пак смешно наказание за цска

А вие какви се явявате на това събитие бе?Неотрална страна ли сте?Май сте един от важните фактори?И какво наказание има за вас?2 хиляди лева?Вие където не сте уредили нормални услови за провеждане на футоблна среща.Кубил съм си билет и вместо да съм на някоя седалка ни сбутахте в сектор за 1500 човека 3200 човека.И ще ми говориш за наказания?А наказанието за пропускването на хората и без джобеното?Смешни сте!

на вашия стадион имали седялки на гостуващия отбор че пишеш глупости
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 19:25

jeliotr написа:
POPCORN написа:

А вие какви се явявате на това събитие бе?Неотрална страна ли сте?Май сте един от важните фактори?И какво наказание има за вас?2 хиляди лева?Вие където не сте уредили нормални услови за провеждане на футоблна среща.Кубил съм си билет и вместо да съм на някоя седалка ни сбутахте в сектор за 1500 човека 3200 човека.И ще ми говориш за наказания?А наказанието за пропускването на хората и без джобеното?Смешни сте!

на вашия стадион имали седялки на гостуващия отбор че пишеш глупости

еми я виж дали има а?има ли селдаки в сектор Б в момента май има...и не в въпроса до седалките.натъпкахте ни там за да не ви счупим 20 седалки .въобще не ви пука дали хората ще се изнерваш и как се чувстват.важно е пари да вземете!ако умрен някой какво значение има нали седлактие на уникалния стадион на Левски са здрави!
Последна промяна от POPCORN на 01 мар 2011 19:26, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 19:31

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:

Баждека каза , че от предоставените Ви 3000 билети сте върнали около 700 , това 4000 фена ли прави? :lol: Как прецени , че сектора събира 1500 човека?

Баждека...ми трой Баждека може да каже много неща.топ остава да си признае и грешката в организацията като е от Левски!А Баждека знае ли ,че имаше хора които си бяха купили билети за А и за В сектори и бяха в Г?А Бажделка знае ли,че на половината хора не им скъсаха билетите и така може да си ги препредават?Аз лично имам 2ма приятели ми показаха билетите си нито скъсани нито нищо!Баждека!Той Баждека може да каже, че сме внесли и отвънка камъни за да целим по сектор А!Това са глупости и пристрастия, а не реални факти!Имаше вчера едно клипче от господари на ефира!Е гледайте го и вижте как пускат хората и после ми говорете за билети и тем подобни!Кой знае колко хора са влезнали и без билети!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

barama
Контакти:

Мнениеот barama » 01 мар 2011 19:33

Трябваше служебна загуба и служебни 3 точки за вас така ли :) :) , да ама няма,догодина и Европа няма да има ,ако не тафите пак нечий линенз :) :) ,миналата година локото за това ви пуснаха третото място.

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 01 мар 2011 19:33

Плач в синьо!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 01 мар 2011 19:34

Хахахахахаха немога вече. Трябваше да ви дадат 6 точки и следващите , на които да домакинствате да ги накажат с лишаване от домакинство :mrgreen: :mrgreen:

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 01 мар 2011 19:34

За смешен отбор приляга смешно наказание........
Колкото до сектор Г колко човека побира: Драги ми цесекари, сектор Г побира 3050 - 3100 човека, вие сте били 2300! Как да не е имало място, като така хубаво се виждаше, че имаше един ъгъл, който беше празен, поне за 100 човека имаше място. Стига сте преувеличавали. Защо полицията ви изгони? - Та вие още не се събрахте всички в сектора и започнахте да рушите.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 19:36

Стегнете се малко и гледайте по обиктивно на нещата, а не каквито ви се иска на вас да са!Точно пък Левски където винаги Левски и ЦСКА са пдокрепяли незнам за какво се уплакват.Айде другите отбори, ще ги разбера някак.Ама вие все някой ви пребава, все не сте виновни, все всичко хубаво е при вас, все всички са срещу вас!Не сте прави!Може си говорите каквото искате, но в очите на хората сте смешни с тия ваши пристрастия.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”